Idézet (TheTruthAboutLove @ 2017.04.06. 19:32)
Most, nem tudom hogy, melyik aggaszt ki leginkább az a kék bálnás , vagy ez a mindig minden szép Zold ?Elefánt?. De, mért pont elefánt?
. na jó, Naponta mosolyogj rá egy olyan emberre, aki szomorúnak látszik?? most komoly? hát én megtettem ezt a lépést nem is olyan régen, azt jól elküldött a francba, hogy mi a fenének mosolygok én rá??!
itt az a probléma, hogy a sok naiv gyerek túlságosan befolyásolható, és nagyon kíváncsiak, ami nem lenne probléma, de ez is vezet ahhoz, hogy kipróbáljanak egy ilyen kihívást, ami NEM játék, mert sokaknál sajnos ez maradt meg. meg nem is csodálom, hogy ilyenekhez folyamodnak a tinédzserek a sok depresszív énekesek, együttesek által kreált dallal/dalszövegektől, még lehet én sem bírnám.. Jah, és sosem a szülőt kell ezért felhozni, mert nem mindig ők tehetnek róla. saját vélemény, nem kérem senkitől sem, hogy én milyen "hülyén" fogalmaztam ezt az egészet meg.. mert már látom előre. 
Odament hozzád az illető, és számon kérte tőled, hogy mit képzelsz magadról, hogy rámosolyogtál? Csak kíváncsiságból kérdezem, ugyanis velem pont múlt héten történt egy ilyesmi. Kijöttem a munkahelyemről, meggyötörten, fáradtan, sok sz*r történt aznap is, és a velem szemben sétáló fiatal pasi egyszerűen rám mosolygott. Jól esett a gesztusa, amit én is egy mosollyal nyugtáztam, és eszembe nem jutott az, hogy számon kérjem, majd elküldjem melegebb éghajlatra. Nekem baromi jól esett ez a fajta nyílt gesztus, pedig egy teljesen vadidegen ember voltam a számára.
Nem akkora baromság ez a zöld elefánt kihívás. Felhívja a figyelmet arra, hogy mennyi apró dolog van az életben, amiért nem kell fizetni, mégis egy kis odafigyeléssel jobbá tehetjük mindennapjainkat.

0 felhasználónak tetszik: