A Kék Bálna „játék” sokakat megbotránkoztatott, ám vannak, akik tenni is szeretnének ellene valamit: ők hozták létre a Zöld Elefánt kihívást.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zöld Elefánt, avagy lépjünk fel a Kék Bálna ellen!
2017. április 06. 19:04
2017. április 06. 19:12
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Végre egy jó kampány! Le a kék bálnával!
♥
2017. április 06. 19:24
Nagyon tetszik a cikk, és maga az ellenkampány is.
2017. április 06. 19:32
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Most, nem tudom hogy, melyik aggaszt ki leginkább az a kék bálnás , vagy ez a mindig minden szép Zold ?Elefánt?. De, mért pont elefánt?
. na jó, Naponta mosolyogj rá egy olyan emberre, aki szomorúnak látszik?? most komoly? hát én megtettem ezt a lépést nem is olyan régen, azt jól elküldött a francba, hogy mi a fenének mosolygok én rá??!
itt az a probléma, hogy a sok naiv gyerek túlságosan befolyásolható, és nagyon kíváncsiak, ami nem lenne probléma, de ez is vezet ahhoz, hogy kipróbáljanak egy ilyen kihívást, ami NEM játék, mert sokaknál sajnos ez maradt meg. meg nem is csodálom, hogy ilyenekhez folyamodnak a tinédzserek a sok depresszív énekesek, együttesek által kreált dallal/dalszövegektől, még lehet én sem bírnám.. Jah, és sosem a szülőt kell ezért felhozni, mert nem mindig ők tehetnek róla. saját vélemény, nem kérem senkitől sem, hogy én milyen "hülyén" fogalmaztam ezt az egészet meg.. mert már látom előre.
2017. április 06. 19:35
A Kék Bálna már tényleg durva......https://www.femcafe.hu/sites/default/files/images2017/4_lifestyle/nintchdbpict000305194031.jpg
És mindenki ettől hülyül meg......
Amúgy jó cikk lett <333333333333333
És mindenki ettől hülyül meg......
Amúgy jó cikk lett <333333333333333
2017. április 06. 20:03
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
nem tudom sajnálni a kék bálna áldozatait, mert azokat csak a buta emberek hajtsák végre, vagy inkább gyerekek....tehát maguknak köszönhetik. Ez a véleményem.
2017. április 06. 20:18
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
ez nagyon szép dolog. mármint nyilván az szörnyű, hogy ilyeneket kell tenni, hogy ellenkampány, de legalább ennek az embernek eszébe jutott és remélem sokakhoz elér inkább ez, mint ez a rohadt kék bálna.
2017. április 06. 20:56
Örülök, hogy megjelent ez a kampány, mert talán sok embernek felnyitja a szemét, hogy nem is akkora nagy a baj, mint amilyenek gondolta. Ugyanakkor viszont azt mindenképpen beleírtam volna, hogy ha úgy érzi az ember, segítségre, szakemberre van szüksége, az egyáltalán nem ciki és merjen szólni valakinek.
2017. április 06. 21:52
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Én nem tartom hülyeségnek ( kivéve a 3-as pontot- ez egy baromság) mert erről beszélni kell és felhívni a szülők,illetve a tanárok figyelmét rá mivel ők azok akik főlként tenni tudnak ellene. Nem hiszem,hogy ezt a tíz dolgot feltétlenül azért találták ki,hogy teljesítsék mindet de figyelemfelhívó szereppel bír és jó ha minél többmindenkihez eljut a dolog. Szerintem azzal hogy ennyi médiafelület foglalkozik ezzel az idióta,perverz játékkal ,azzal sok gyereket el lehet téríteni az öngyilkosság gondolatától és valószínűleg azokhoz is eljut akik nem a kék balna hatására hanem valemilyen más indokból teveztek ilyen buta cselekedetet.
Ja és Lambika nem a gyerekeket kell emiatt hibáztatni hanem azt/azokat az idiótákat akik ezt a gyökèrséget kitalálták. Egy 12-13 éves gyereknek nagyon válltozó a kedélyállapota és ennyi idősen az emberek 90 % azt érzi hogy a világ összes baját hordja a vallán. Ez mind annak az undorító embernek a hibája aki ezt kihasználta. Igen lehet hogy ezek a gyerekek befolyasolhatók és nem a legokosabbak de senki ,senki nem érdemli meg hogy belerángassák egy ilyen dologba aztan fenyegessék és kihasznaljak a korából adódó labilis állapotát!...ez meg az én véleményem
Ja és Lambika nem a gyerekeket kell emiatt hibáztatni hanem azt/azokat az idiótákat akik ezt a gyökèrséget kitalálták. Egy 12-13 éves gyereknek nagyon válltozó a kedélyállapota és ennyi idősen az emberek 90 % azt érzi hogy a világ összes baját hordja a vallán. Ez mind annak az undorító embernek a hibája aki ezt kihasználta. Igen lehet hogy ezek a gyerekek befolyasolhatók és nem a legokosabbak de senki ,senki nem érdemli meg hogy belerángassák egy ilyen dologba aztan fenyegessék és kihasznaljak a korából adódó labilis állapotát!...ez meg az én véleményem
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: