Mindegy, hogy az ember le akar adni néhány kilót vagy épp izmosodni, szálkásodni szeretne, számtalan teória él a köztudatban, mit hogyan érdemes csinálni, ám nem mindegyiknek van valóságalapja.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 mítosz az edzéssel kapcsolatban, ami nem igaz
2017. március 31. 15:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 31. 15:29
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Nem rossz cikk, de szerintem ezekről a "mítoszokról" csomóan tudják, hogy nem igazak. Például soha senkitől nem hallottam, hogy ha edzel mindegy mit eszel. Tök evidens, hogy nem így van...
2017. március 31. 16:18
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Sajnos sokak agyáig nem jut el, hogy mit érdemes csinálni, hogyan lenne helyes az edzés. Nem egy embertől hallottam, hogy mekkora hülyeségeket csináltak, csak mert neten ezt meg azt olvastak.
2017. március 31. 19:05
Idézet (Fozi Dodi @ 2017.03.31. 15:29)
Nem rossz cikk, de szerintem ezekről a "mítoszokról" csomóan tudják, hogy nem igazak. Például soha senkitől nem hallottam, hogy ha edzel mindegy mit eszel. Tök evidens, hogy nem így van...
Ez igaz. Viszont szinte mindenki azt szajkózza, hogy "az edzés akkor hatásos, ha izomlázad van utána". Úgyhogy koránt sincs minden tévhit kitörölve a köztudatból ezzel kapcsolatban.
2017. március 31. 20:14
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Van amiben segített a cikk, és érdekes lett. Több hasonlót is eltudnék viselni.
2017. március 31. 21:38
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Érdekes cikk!
2017. március 31. 22:58
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
amúgy tényleg vannak dolgok belőle,amiket nem tudnak sokan...
2017. március 31. 23:25
Idézet
Az edzések között legfeljebb két-három nap szünetet kell tartani.
Ömm.. Én egész héten edzettem, az baj? :D
2017. április 01. 07:55
A többségük igaz! Viszont én nem diétázom a sport mellé, azt eszek, amit megkívánok, és fogyok...
Megcsömörlöttem a diétáktól, szóval nem is tudnám csinálni.
A többivel viszont egyetértek!
2017. április 01. 10:02
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Szerintem a második hülyeség, én eddig 1000%-ig azt tapasztaltam, hogy ha edzés után nyújtasz (legyen az akár csak húsz perc futás), nem lesz izomlázad másnapra. Azt meg nem is értem, mi az, hogy 2-3 napnak el kell telnie az edzések között? Annyit edzel, amennyi jól esik, a többtől meg csak fittebb leszel.
2017. április 01. 10:20
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Nem kell eltelnie az edzések között 2-3 napnak.. a 'szabály' úgy szól, hogy egy hét alatt 2-3 pihenőnapot kellene tartani az optimális fejlődéshez. Van, akinek az vált be, hogy egyik nap edz, másik nap nem, de van aki egymás után edz 2-3 napot és utána tart pihenőt. Ezt mindenkinek ki kell tapasztalni, ahogy azt is, hogy mikor a legjobb edzeni, reggel, délben vagy inkább estefelé.
Az utolsó mítosz elég fura.. valahogy nem jó a megfogalmazás, vagy nem tudom, de úgy hangzik, mintha létezne helyi fogyás.. pedig ugyebár ez a mítosz sem él már.. legalábbis nagyon remélem..
Az utolsó mítosz elég fura.. valahogy nem jó a megfogalmazás, vagy nem tudom, de úgy hangzik, mintha létezne helyi fogyás.. pedig ugyebár ez a mítosz sem él már.. legalábbis nagyon remélem..
2017. április 01. 16:14
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Akik futnak, vagy barmi masfele sportot uznek, NEM jelenti azt hogy, reggeltol estig, csak is kizarolag Zoldseget lehet enniuk.persze nem ugy ertem hogy a reggelt Mar is Pizza-val, Meg a tobbi szamomra ehetetlen műételekkel kell kezdeni..Gyumolcsot is szabad naponta egy-kettot, de abbol tenyleg nem szabad tulzasba esni , mert a cukortartalmuk eleg magas. A legjobb a banan. Sok a szenhidrattartalma, es laktato, ami egy futonak tokeletes.
) es sem Jo , ha minel tobbszor eszik az ember egy nap, az is egy eleg Nagy tevhit, bar itt nem tuntetik fel, de az..
2017. április 01. 19:25
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Idézet (TheTruthAboutLove @ 2017.04.01. 16:14)
Akik futnak, vagy barmi masfele sportot uznek, NEM jelenti azt hogy, reggeltol estig, csak is kizarolag Zoldseget lehet enniuk.persze nem ugy ertem hogy a reggelt Mar is Pizza-val, Meg a tobbi szamomra ehetetlen műételekkel kell kezdeni..Gyumolcsot is szabad naponta egy-kettot, de abbol tenyleg nem szabad tulzasba esni , mert a cukortartalmuk eleg magas. A legjobb a banan. Sok a szenhidrattartalma, es laktato, ami egy futonak tokeletes.
) es sem Jo , ha minel tobbszor eszik az ember egy nap, az is egy eleg Nagy tevhit, bar itt nem tuntetik fel, de az..
Senki nem mondta, hogy csak zöldséget kell enni reggeltől estig, de minden étkezéskor érdemes zöldséget fogyasztani. A gyümölcsök közül a banán tartalmazza talán a legtöbb kalóriát, diétába biztosan nem fér bele, egyébként is inkább a délelőtti órákban kéne banánt enni.
Többször kell enni, csak keveset.. ebben semmilyen tévhit nincs.. naponta 4-5 étkezés az ideális, személyreszabottan beállított makrokkal, amit egy jó táplálkozási tanácsadó le is ír neked.. ha a szervezet folyamatosan kap tápanyagot, akkor nem lassul le az anyagcseréd, és éppen ez a cél.
2017. április 02. 08:05
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Idézet (Lia7 @ 2017.04.01. 19:25)
Senki nem mondta, hogy csak zöldséget kell enni reggeltől estig, de minden étkezéskor érdemes zöldséget fogyasztani. A gyümölcsök közül a banán tartalmazza talán a legtöbb kalóriát, diétába biztosan nem fér bele, egyébként is inkább a délelőtti órákban kéne banánt enni.
Többször kell enni, csak keveset.. ebben semmilyen tévhit nincs.. naponta 4-5 étkezés az ideális, személyreszabottan beállított makrokkal, amit egy jó táplálkozási tanácsadó le is ír neked.. ha a szervezet folyamatosan kap tápanyagot, akkor nem lassul le az anyagcseréd, és éppen ez a cél.
Igen a a banánban van a legtöbb Kalória tartalom, es direkt kiemeltem futóknak, sportolóknak ajánlott. Nem tudom hogy hol ebben a probléma. Es ezt nem en halasztam ki a semmiből, hanem a fitnesz edzőmtol hallottam.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: