Agyára ment a hírnév? Menedzsere és szerettei féltik Bella Thorne-t
2017. március 27. 22:12
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Tény, hogy engem is nagyon irritál Bella személyisége, de szerintem mostanában eléggé túloznak vele kapcsolatban:D
Igen, mostanában sokszor változtat a külsején, igen, ez nekem sem a legszimpatikusabb, de nem hiszem hogy agyára ment volna a hírnév. Szimplán csak felnőtt
Bár azért engem is ki tud borítani néha a viselkedése
Igen, mostanában sokszor változtat a külsején, igen, ez nekem sem a legszimpatikusabb, de nem hiszem hogy agyára ment volna a hírnév. Szimplán csak felnőtt
Bár azért engem is ki tud borítani néha a viselkedése
2017. március 27. 22:43
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Bella sosem volt szimpi mert már 15 évesen 10 évvel idősebbnek ki. Sosem bírtam a magamutogatást és a lázadást. Mellesleg szerintem nem is szexi, csak szánalmasan próbálja felkelteni magára a figylemet...
2017. március 28. 09:07
A jó lány szerep sokakat idegesít! Nem szeretik, ha beskatulyázzák őket! Ezért van ez a lázadás!
Sajnálom Bellát!
2017. március 28. 16:42
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Gothic01, teljesen egyetértek, másik példának ott van Hilary Duff, aki azért régen egy nagy kedvence volt a Disneynek, mégis botrányok nélkül nőtt fel, a kamerák előtt és senki sem gondolja azt,hogy még egy édi-bédi kislány
Egyszerűen csak ő normálisan viselkedett kamaszkora ellenére, nem úgy mint Bella. De lassan kinövi a tinédzser szakaszát és akkor már nem lehet mire fogni a sok idétlen magamutogatást amit művel...
2017. március 31. 09:27
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Greggel való kapcsolata végén illetve után lett ennyire magamutogató meg hasonlók. Akkor még olyan csinosan öltözködött tényleg mint egy hölgy. Ellenpéldaként sem kell túl messzire menni, ott van a régi szereplőtársa Zendaya. De persze az ő élete azt csinál amit akar, akinek nem tetszik nem követi. Csak kár hogy ennyivel tudja magára felhívni a figyelmet.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: