Starity

Agyára ment a hírnév? Menedzsere és szerettei féltik Bella Thorne-t

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 26. 17:17 #41
LJolt
LJolt
visszatérő vendég

StátuszIs it July yet? No? Well... damn.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 100
Csatolások: 0
Azonosító: 256217
Szóval az tesz valakit érett felnőtté, hogy közszemlére teszi mindenét? Ez a felnőtté válás?
Mindjárt betöltöm a második X-et... tehát csakis akkor léphetek a felnőttek világába, ha most rögtön feltolok a netre egy mellvillantós szelfit?
Nem ez a Thorne csaj az egyetlen, aki azt hiszi, így szakadhat el attól, hogy gyereknek bélyegezzék.
2017. március 26. 17:29 #42
Qweerty
Qweerty
visszatérő vendég

Státuszyour silence is my favourite sound
Hozzászólás: 113
Azonosító: 259127
Tulajdonképpen keresi önmagát, de ezt közben úgy, hogy a sajtó ott csücsül a fenekében, minden lépését figyelve. Felnagyítják minden egyes cselekedetét, amit ő egy cseppet sem bán. De miért is tenné? Szeret a középpontban lenni, pénzt kap érte és most átesik a ló túloldalára, de biztos vagyok benne, hogy tanulni fog belőle és normalizálódik. Vagy eltűnik a süllyesztőben...
A korosztályunkban mindenki - hasonlóan hozzá - keresi önmagát, a jövőképét. Van aki ezt kiteregeti közösségi oldalakra, mint például Bella - mondjuk valakit érdekel is, hogy hogyan él a mindennapokban - és van aki négy fal közt töpreng rajta.
Az, hogy ki hogy áll ezekhez a figyeleméhes sztárokhoz, az egyénfüggő. Megértem, hogy szerettei aggódnak érte, de addig nem fog változni míg - bocsánat a kifejezésért - pofára nem esik és értékeli át az életét és cselekedeteit.
2017. március 26. 17:40 #43
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Már elnézést, de Miley csak a nyelvét öltögette, meg, kihívó cuccokban járt.. Nemigazán mondtam volna őrültnek... Még Miley meg Britney drogos meg elmebajos lett, szoval nemhiszem, hogy közéjük kéne sorolni.. Ő csak lázadt a világ ellen.. wink.gif Bella viszont biggrin.gif a fene tudja mi lett vele.. Mar most jobban túlzásba viszi, mint Miley és nemtartom kizártnak, hogy neha nem szalad el vele a ló eés vagy bevesz valamit, vagy elszív egy spanglit biggrin.gif arról nemis beszélve, hogy bűnronda lett a csaj azzal, hogy lassan csont és bőr lesz, meg orrpirszinget tetett, mintha borjú lenne biggrin.gif kíváncsi vagyok mi lesz ebből smileeee.gif de jókat nevetek azon, milyen stílusban akar kiemelkedni a sztárvilágban biggrin.gif szánalmas biggrin.gif
2017. március 26. 17:41 #44
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
Hozzászólás: 887
Azonosító: 164007
Ups elirtam...Lindsay es Britney akart lenni smileeee.gif tongue.gif
2017. március 26. 18:03 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Qweerty @ 2017.03.26. 17:29)
Tulajdonképpen keresi önmagát, de ezt közben úgy, hogy a sajtó ott csücsül a fenekében, minden lépését figyelve. Felnagyítják minden egyes cselekedetét, amit ő egy cseppet sem bán. De miért is tenné? Szeret a középpontban lenni, pénzt kap érte és most átesik a ló túloldalára, de biztos vagyok benne, hogy tanulni fog belőle és normalizálódik. Vagy eltűnik a süllyesztőben...
A korosztályunkban mindenki - hasonlóan hozzá - keresi önmagát, a jövőképét. Van aki ezt kiteregeti közösségi oldalakra, mint például Bella - mondjuk valakit érdekel is, hogy hogyan él a mindennapokban - és van aki négy fal közt töpreng rajta. 
Az, hogy ki hogy áll ezekhez a figyeleméhes sztárokhoz, az egyénfüggő. Megértem, hogy szerettei aggódnak érte, de addig nem fog változni míg - bocsánat a kifejezésért - pofára nem esik és értékeli át az életét és cselekedeteit.

Teljes mértékben igazad vaan biggrin.gif
2017. március 26. 18:11 #46
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Igazából én is egyet értek azzal hogy keresi önmagát. Szerintem semmi rossz sincs abban ha megpróbálja kiélvezni azt hogy fiatal.
Hetente változtatja a külsejét és? Miért fáj ez valakinek? Szerintem jó hogy nem tölti unalmasan a napjait.
És ha meg tényleg pofára fog esni hát majd tanul belőle. Nekem amúgy tetszik Bella stílusa, és bár lehet hogy a viselkedése nem mindig példaértékű de ő sem az a fajta aki éppen meg akarna felelni másoknak.
Ha nem lenne a média szerintem senkinek nem lenne problémája de ezek mindenből képesek bolhából elefántot csinálni.
2017. március 26. 19:08 #47
Bellarina.19
Bellarina.19
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 231021
Fylia : Igazad van, megint biggrin.gif
2017. március 26. 19:22 #48
Vandaa7
Vandaa7

StátuszRohadt agyamban szűköl és günyög fekete sávok közt a sárga hold.
Hozzászólás: 662
Azonosító: 218286
Szerintem azzal nincs semmi gond, hogy hetente valtogatja a kulsejet, na es akkor mi van?! Es amugy ezek a kepek meg nem olyan nagyon nagyon durvak; szerintem lehetne rosszabb is.
2017. március 26. 19:27 #49
- törölt felhasználó -    
az én véleményem szerint semmi baj nincs azzal,hogy éli a fiatalkorát
2017. március 26. 19:29 #50
Aisha99
Aisha99
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 263166
Valaki, aki sztáradatlap szerkesztő, tudna nekem segíteni? smileeee.gif
2017. március 26. 19:54 #51
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Komolyan ezt nevezitek jó alaknak? Tisza gebe, már lassan anorexiás
2017. március 26. 20:00 #52
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (LJolt @ 2017.03.26. 17:17)
Szóval az tesz valakit érett felnőtté, hogy közszemlére teszi mindenét? Ez a felnőtté válás?
Mindjárt betöltöm a második X-et... tehát csakis akkor léphetek a felnőttek világába, ha most rögtön feltolok a netre egy mellvillantós szelfit?
Nem ez a Thorne csaj az egyetlen, aki azt hiszi, így szakadhat el attól, hogy gyereknek bélyegezzék.

Aki ezt gondolja ettől lesz felnőtt valaki, az még nagyon gyerek laugh.gif
És általában ezek a korai huszasok csinálják leginkább, vagy aki már a tini évei végén jár. Vicc blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. március 26. 20:45 #53
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1474
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Ja hogy erről van szó amit lehet itt látni meg olvasni pfff...
Azt hitem hogy drog vagy pia a lesz biggrin.gif Hát ha ez így jó neki hát tegye aztán meg úgy is majd észbe kap biggrin.gif
2017. március 26. 21:03 #54
- törölt felhasználó -    
Már megint itt tartunk. Újra és újra kipécéz a sajtó egy hírességet, hogy minden egyes cselekedetét felnagyítsa és rossz színben tüntesse fel. Rengeteg olyan fiatal van, aki ugyanazt csinálja, mint Bella. Váltogatja a hajszínét, merész képeket posztol és próbálja megtalálni a hozzá illő srácot. Csak mivel Ő ismert a médiában, így ez van állandóan a porondon. De a fent említett példákból is látszik, hogy azok az illetők is mind "lenyugodtak" egy idő után és megtalálták önmagukat. Bellánál sem hiszem, hogy ez másképpen alakulna.
2017. március 26. 21:04 #55
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy viselkedik ő élete meg úgy cseszi szét ahogy ő akarja biggrin.gif
2017. március 26. 21:42 #56
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég

StátuszEurovision Song Contest <3
Hozzászólás: 379
Azonosító: 214123
nem normális ez a lány
2017. március 26. 21:43 #57
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Hollywoodban nem olyan ritka jelenség, hogy némely tinisztár lábon kihord egy enyhébb idegösszeroppanást.
Sztem nagyjából most is erről lehet szó.
2017. március 26. 22:36 #58
- törölt felhasználó -    
Gothic01, egyetértek! meghajolo.gif
2017. március 27. 13:10 #59
Clitty.
Clitty.
visszatérő vendég

Státuszyou don't have to like me 'cause i don't like you
Hozzászólás: 162
Csatolások: 1
Azonosító: 256007
Haat. Nekem ez a Bella szimpatikusabb mint anno a Shake It Upban. Meresz es vad. Ez mar magaban szexi. De hat vegulis, akinek van mit, had mutogassa.
2017. március 27. 17:56 #60
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Azonosító: 261338
az biztos biggrin.gif egyébként tényleg állíthatna magán mert eléggé idegesítő
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok