Szóval az tesz valakit érett felnőtté, hogy közszemlére teszi mindenét? Ez a felnőtté válás?
Mindjárt betöltöm a második X-et... tehát csakis akkor léphetek a felnőttek világába, ha most rögtön feltolok a netre egy mellvillantós szelfit?
Nem ez a Thorne csaj az egyetlen, aki azt hiszi, így szakadhat el attól, hogy gyereknek bélyegezzék.
Agyára ment a hírnév? Menedzsere és szerettei féltik Bella Thorne-t
2017. március 26. 17:29
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Tulajdonképpen keresi önmagát, de ezt közben úgy, hogy a sajtó ott csücsül a fenekében, minden lépését figyelve. Felnagyítják minden egyes cselekedetét, amit ő egy cseppet sem bán. De miért is tenné? Szeret a középpontban lenni, pénzt kap érte és most átesik a ló túloldalára, de biztos vagyok benne, hogy tanulni fog belőle és normalizálódik. Vagy eltűnik a süllyesztőben...
A korosztályunkban mindenki - hasonlóan hozzá - keresi önmagát, a jövőképét. Van aki ezt kiteregeti közösségi oldalakra, mint például Bella - mondjuk valakit érdekel is, hogy hogyan él a mindennapokban - és van aki négy fal közt töpreng rajta.
Az, hogy ki hogy áll ezekhez a figyeleméhes sztárokhoz, az egyénfüggő. Megértem, hogy szerettei aggódnak érte, de addig nem fog változni míg - bocsánat a kifejezésért - pofára nem esik és értékeli át az életét és cselekedeteit.
A korosztályunkban mindenki - hasonlóan hozzá - keresi önmagát, a jövőképét. Van aki ezt kiteregeti közösségi oldalakra, mint például Bella - mondjuk valakit érdekel is, hogy hogyan él a mindennapokban - és van aki négy fal közt töpreng rajta.
Az, hogy ki hogy áll ezekhez a figyeleméhes sztárokhoz, az egyénfüggő. Megértem, hogy szerettei aggódnak érte, de addig nem fog változni míg - bocsánat a kifejezésért - pofára nem esik és értékeli át az életét és cselekedeteit.
2017. március 26. 17:40
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Már elnézést, de Miley csak a nyelvét öltögette, meg, kihívó cuccokban járt.. Nemigazán mondtam volna őrültnek... Még Miley meg Britney drogos meg elmebajos lett, szoval nemhiszem, hogy közéjük kéne sorolni.. Ő csak lázadt a világ ellen..
Bella viszont
a fene tudja mi lett vele.. Mar most jobban túlzásba viszi, mint Miley és nemtartom kizártnak, hogy neha nem szalad el vele a ló eés vagy bevesz valamit, vagy elszív egy spanglit
arról nemis beszélve, hogy bűnronda lett a csaj azzal, hogy lassan csont és bőr lesz, meg orrpirszinget tetett, mintha borjú lenne
kíváncsi vagyok mi lesz ebből
de jókat nevetek azon, milyen stílusban akar kiemelkedni a sztárvilágban
szánalmas
2017. március 26. 17:41
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Ups elirtam...Lindsay es Britney akart lenni
2017. március 26. 18:03
Idézet (Qweerty @ 2017.03.26. 17:29)
Tulajdonképpen keresi önmagát, de ezt közben úgy, hogy a sajtó ott csücsül a fenekében, minden lépését figyelve. Felnagyítják minden egyes cselekedetét, amit ő egy cseppet sem bán. De miért is tenné? Szeret a középpontban lenni, pénzt kap érte és most átesik a ló túloldalára, de biztos vagyok benne, hogy tanulni fog belőle és normalizálódik. Vagy eltűnik a süllyesztőben...
Teljes mértékben igazad vaan
2017. március 26. 18:11
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Igazából én is egyet értek azzal hogy keresi önmagát. Szerintem semmi rossz sincs abban ha megpróbálja kiélvezni azt hogy fiatal.
Hetente változtatja a külsejét és? Miért fáj ez valakinek? Szerintem jó hogy nem tölti unalmasan a napjait.
És ha meg tényleg pofára fog esni hát majd tanul belőle. Nekem amúgy tetszik Bella stílusa, és bár lehet hogy a viselkedése nem mindig példaértékű de ő sem az a fajta aki éppen meg akarna felelni másoknak.
Ha nem lenne a média szerintem senkinek nem lenne problémája de ezek mindenből képesek bolhából elefántot csinálni.
Hetente változtatja a külsejét és? Miért fáj ez valakinek? Szerintem jó hogy nem tölti unalmasan a napjait.
És ha meg tényleg pofára fog esni hát majd tanul belőle. Nekem amúgy tetszik Bella stílusa, és bár lehet hogy a viselkedése nem mindig példaértékű de ő sem az a fajta aki éppen meg akarna felelni másoknak.
Ha nem lenne a média szerintem senkinek nem lenne problémája de ezek mindenből képesek bolhából elefántot csinálni.
2017. március 26. 19:08
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Fylia : Igazad van, megint
2017. március 26. 19:22
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Szerintem azzal nincs semmi gond, hogy hetente valtogatja a kulsejet, na es akkor mi van?! Es amugy ezek a kepek meg nem olyan nagyon nagyon durvak; szerintem lehetne rosszabb is.
2017. március 26. 19:27
az én véleményem szerint semmi baj nincs azzal,hogy éli a fiatalkorát
2017. március 26. 20:00
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (LJolt @ 2017.03.26. 17:17)
Szóval az tesz valakit érett felnőtté, hogy közszemlére teszi mindenét? Ez a felnőtté válás?
Mindjárt betöltöm a második X-et... tehát csakis akkor léphetek a felnőttek világába, ha most rögtön feltolok a netre egy mellvillantós szelfit?
Nem ez a Thorne csaj az egyetlen, aki azt hiszi, így szakadhat el attól, hogy gyereknek bélyegezzék.
Aki ezt gondolja ettől lesz felnőtt valaki, az még nagyon gyerek
És általában ezek a korai huszasok csinálják leginkább, vagy aki már a tini évei végén jár. Vicc
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. március 26. 20:45
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
Ja hogy erről van szó amit lehet itt látni meg olvasni pfff...
Azt hitem hogy drog vagy pia a lesz
Hát ha ez így jó neki hát tegye aztán meg úgy is majd észbe kap
Azt hitem hogy drog vagy pia a lesz
2017. március 26. 21:03
Már megint itt tartunk. Újra és újra kipécéz a sajtó egy hírességet, hogy minden egyes cselekedetét felnagyítsa és rossz színben tüntesse fel. Rengeteg olyan fiatal van, aki ugyanazt csinálja, mint Bella. Váltogatja a hajszínét, merész képeket posztol és próbálja megtalálni a hozzá illő srácot. Csak mivel Ő ismert a médiában, így ez van állandóan a porondon. De a fent említett példákból is látszik, hogy azok az illetők is mind "lenyugodtak" egy idő után és megtalálták önmagukat. Bellánál sem hiszem, hogy ez másképpen alakulna.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.