Starity

5 ok, amiért érdemes macskát tartanod

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. március 18. 20:21 #41
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"강해지려면 먼저 자신의 약점을 알아야 한다."✿
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1478
Csatolások: 377
Azonosító: 233579
Én nagyon szeretem a kutyákat és a cicákat. De ha választanom kéne akkor én a cica felé hajlanék mivel most is cicám van smileeee.gif
2017. március 19. 09:09 #42
- törölt felhasználó -    
Nagyon szuper cikk lett!!! smileeee.gif Imádom a cicákat,és a kutyusokat is. :3 heart.gif wub.gif
2017. március 19. 10:12 #43
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Csatolások: 0
Azonosító: 137470
Imadom a macskakat, nekunk is van 3 gyonyoru cicank itthon. Szinte mar elkepzelni sem tudom nelkuluk az eletem. Igaz, hogy kinti macskak, mert oda vannak szoktatva, de ugyanugy bearanyozzak a napomat. Ha eppen kint vagyok az udvaron, sosem vagyok egyedul, mert mindig van tarsasagom valamelyik macskam szemelyeben. biggrin.gif Egyszeruen imadom oket, unalmas lenne az eletem nelkuluk❤
2017. március 19. 15:31 #44
- törölt felhasználó -    
Imádom a macskákat, ez pont egy nekem való cikk lett biggrin.gif
Nálunk a családban mindenki a kutyák felé hajlik, egyedül én és anyukám vagyunk macskabolondok. Persze szeretjük a kutyákat is, van is kettő, de ha választani kéne, akkor inkább cicából lenne több biggrin.gif
Szerencsére a miénk jól nevelt, pedig hogy őszinte legyek, semmire se "tanítottuk"... Kinti, de néha beengedjük egy picit, és ha éppen ki akar menni, az ajtóhoz ül és nyávog. Az előző cicánkkal voltak problémák szobatisztaság terén, nagyon nehezen tanulta meg, hogy kikéreckedjen, de a mostani már az első perctől jelzi, ha ki kell mennie ~ Mondjuk azon nagyon szoktam röhögni, mikor az ablakon keresztül szeretne távozni, mert az éppen nyitva van, erre mikor felugrik az asztalra, én nem tudom, hogyan, de mindig sikerül leesnie, aztán olyan fejeket vág xDD
Konkrétan a mi cicánk az ébresztőórám, ugyanis amikor anyu hajnalban beengedi, akkor rögtön az ágyamba mászik, vagy 20-szor átmászik az arcomon, és mikor már felkeltem, akkor mellém fekszik dorombolva biggrin.gif Kis cuki~
2017. március 19. 17:02 #45
- törölt felhasználó -    
Rengeteg macskám volt már, imádom őket de egy kutyával eddig mindig jobban jártam. biggrin.gif
2017. március 19. 20:41 #46
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Egyik legcsodálatosabb élőlények a világon. Régen kutyásnak tartottam magam, egészen addig, míg meg nem ismertem a macskákat. Először 2-t kaptam az exemtől, még egész picik voltak. Egy év múlva már 4-en lettek. Egyszerűen lehetetlen rosszat mondani róluk. Igen, mind külön egyéniség, mind másképp szeret, de pont emiatt csodálatos a szeretetük. Őszintén? Jobban szeretem őket, mint a legtöbb embert.
2017. március 20. 07:18 #47
- törölt felhasználó -    
Akkor én is beállok a sorba, imádom a macskákat laugh.gif Sajnos még nincs cicám, de dolgozok rajta biggrin.gif Mindenkit megkérdezek, hogy "VESZEL NEKEM EGY MACSKÁT? HMMMM...?" xD
2017. március 23. 16:20 #48
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég

Státusz2016.11.12.
Hozzászólás: 323
Azonosító: 261408
Nekem van egy csomó cicám a hegyen! smileeee.gif
Egy Egér sincs!!! smileeee.gif imádom őket! És annyira puha a szoruk!!
2017. március 29. 20:43 #49
Vandaa7
Vandaa7

StátuszRohadt agyamban szűköl és günyög fekete sávok közt a sárga hold.
Hozzászólás: 662
Azonosító: 218286
Eeket enelkul a cikk nelkul is tudtam..
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!