Kendall Jenner szerint őt Audrey Hepburnnek kéne eljátszania egy filmben
2017. január 15. 19:26
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
ramio ezt adom. Nem is hasonlít rá..Audrey egy gyönyörű nő volt..Kendall pedig egy modell akinek még alakja sincs...O.o
2017. január 15. 19:48
Majd ha Kendall Jenner akkora egyéniség lesz mint Audrey.Ez így számomra röhejesen hangzott.Oké,hogy rajong érte de,ez akkor is hülyén hangzott.És akkor még finom voltam
2017. január 15. 20:17
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Mellékesen, itt nem arról lett volna szó, hogy Kendall szívesen eljátszaná Audreyt? Nem pedig Audrey Kendallt? :S Leeht rosszul volt fordítva a cikk...
2017. január 15. 20:39
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (ninnalany @ 2017.01.15. 20:17)
Mellékesen, itt nem arról lett volna szó, hogy Kendall szívesen eljátszaná Audreyt? Nem pedig Audrey Kendallt? :S Leeht rosszul volt fordítva a cikk...
Nem, jól van fordítva a cikk. Így szól az eredeti blogbejegyzése:
Idézet
I know I'm flattering myself to say that Audrey Hepburn and I look alike, but, if it were possible, I would choose her over anyone else to play me in a movie
Egyébként álmodozni szabad, úgyhogy engem pedig a képzeletbeli filmemben Lauren Bacall fog játszani.Pont.
2017. január 15. 21:17
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Alapból nem értem, hogy mit keresne ő egy filmben, sem mint színész, sem mint eljátszani való . Ki ő hogy film legyen róla? xD
De valóban hitegeti csak magát, abszolút semmi hasonlóság közte és Audrey között. :"D
De valóban hitegeti csak magát, abszolút semmi hasonlóság közte és Audrey között. :"D
2017. január 15. 22:06
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Kendall egy kicsit vak vagy szimplán hülye?
1. Miért akarna róla meg a botránonys családjáról egyáltalán filmet készíteni? Mi a francot tett le ő az asztalra, hogy róla film készüljön?
2.Én semmi hasonlóságot nem látok közötte, és Audrey között. Mind külsőleg mind viselkedésükben merőben eltérnek egymástól és ezzel még enyhén fogalmaztam.
3. Ebbe a lányba tehát most már biztosan tudom, hogy nem kevés egoizmus szorult.
1. Miért akarna róla meg a botránonys családjáról egyáltalán filmet készíteni? Mi a francot tett le ő az asztalra, hogy róla film készüljön?
2.Én semmi hasonlóságot nem látok közötte, és Audrey között. Mind külsőleg mind viselkedésükben merőben eltérnek egymástól és ezzel még enyhén fogalmaztam.
3. Ebbe a lányba tehát most már biztosan tudom, hogy nem kevés egoizmus szorult.
2017. január 16. 10:43
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem szeretném bántani Kendallt, mert valóban szép és különösebben nem érdekel az élete, de ezzel a nyilatkozatával is csak azt bizonyította be, hogy rohadtul el van telve magától.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: