Kendall Jenner szerint őt Audrey Hepburnnek kéne eljátszania egy filmben
2017. január 15. 11:39
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Azért ez "kissé" túlzás... Audrey nem csak ikon és gyönyörű, de bájos, kedves, visszafogott is volt. Ő élt meg háborút, a mai sztárolt tinikék hozzá sem hasonlíthatók. Örülne neki, ha ő játszhatná Audreyt egy filmben, nemhogy fordítva! Jennifer Love-Hewitt tökéletesen alakította Audreyt, de ő sem a hasonlóság miatt, hanem azért, mert nagyszerű színésznő és bájos teremtés, ameddig Kendallról ez nem elmondható. Hagyjuk már. Meg amúgy is, melyik színész vállaná el Kendall szerepét? Nem lenne egy túl tartalmas film. :'D
2017. január 15. 11:47
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Hol lát hasonlóságot? Szerintem abszolút nem hasonlítanak egymásra.
+ Szerintem Audrey nem vállalná el ,hogy Kendall-t játsza. Audrey nem alacsonyodna le ,hogy őt játsza.
Nagyon szeretem Audrey-t szerintem ő egy legenda és Kendall a nyomába sem ér!
+ Szerintem Audrey nem vállalná el ,hogy Kendall-t játsza. Audrey nem alacsonyodna le ,hogy őt játsza.
Nagyon szeretem Audrey-t szerintem ő egy legenda és Kendall a nyomába sem ér!
2017. január 15. 12:06
Szerintem nincs hasonlóság, Audrey arca kerekebb, mint Kendall-nek és Kendall szemei is keskenyebbek meg kisebbek. Ezek úgymond a fő vonások, ha ezek se egyeznek, akkor mit akar?
Az meg már egy másik kérdés, hogy mennyire játszaná el Audrey akkor is, ha élne és fiatalabb lenne nála
Ennyi erővel én meg azt szeretném, hogy az életrajzi filmemben Angelina Jolie alakítson
Kiköpött ikrek vagyunk, például mindketten nők vagyunk.
Az meg már egy másik kérdés, hogy mennyire játszaná el Audrey akkor is, ha élne és fiatalabb lenne nála
Ennyi erővel én meg azt szeretném, hogy az életrajzi filmemben Angelina Jolie alakítson
2017. január 15. 12:09
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Na jó...nekem ez túlzás.
Oké...Kendall is szép, meg tehetséges, na de azért álljon meg a menet!
Audrey színvonalánál azért még nem tart! Nem becsülöm le, és mondom azt, hogy sosem fog ott tartani [bár ez valószínű!], de azért ez nekem túlzás!
Oké...Kendall is szép, meg tehetséges, na de azért álljon meg a menet!
Audrey színvonalánál azért még nem tart! Nem becsülöm le, és mondom azt, hogy sosem fog ott tartani [bár ez valószínű!], de azért ez nekem túlzás!
2017. január 15. 12:30
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
azért van némi különbség, például, hogy Audrey egy valódi, rendes, tehetséges, visszafogott ember, tehetségénél fogva valószínűleg el tudná ugyan játszani az tehetségtelen, picsogó kis ****-t (ha még élne), de nevetséges gondolat
2017. január 15. 12:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
en nem szeretem kendallt, de nyilvan azert mondta ezt, mert tenyleg ennyire szereti es tiszteli audreyt. kicsit belegondolhatott volna, hogy sokan szidni fogjak ezert a kijelentesert meg hogy hozza hasonlitgatja magat, de a rajongas nem bun.
2017. január 15. 12:44
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ja, mert szólna valamiről a film ha őt mutatná be?
Még Audrey sem lenne elég indok ahhoz, hogy megnézzem.
2017. január 15. 12:57
Na ne nevettessen! Fel sem ér Audrey-hoz, ezenkívül egy olyan legendának, mint ő még csak meg sem fordulna a fejében, hogy ezt az elkényeztetett libát alakítsa. Egyre szánalmasabb ez a csaj!
2017. január 15. 14:36
Szerintem nem kéne ennyire savazni Kendallt. Ezzel a kijelentéssel semmi rosszat nem akart, csupán a rajongását és tiszteletét kifejezni Audrey iránt, ami még tudtommal nem számít bűnnek. Igaz, nincsenek egy szinten, de ezzel valahol Kendall is tisztában van szerintem.
2017. január 15. 14:50
|
|
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline
|
Ismét sikerült bizonyítania mi a fő tulajdonság a családjukban.
2017. január 15. 15:06
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Nem gyengén beképzelt a kicsike.
2017. január 15. 15:31
|
|
ToxyFoxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 260565 offline
|
Azért álljon meg a csigalassú menet!
1.Miért nem alakíthatná saját magát?Habár borzalmas színésznő lenne,de akkor is.Azt a nagy száját tudná valamire használni.
2.Audrey semmi pénzért nem vállalná el szerintem,meg nem süllyedne le olyan mélyre!
3.Semmi hasonlóság nincs köztük.külsőleg meg belsőleg sem szóval...
1.Miért nem alakíthatná saját magát?Habár borzalmas színésznő lenne,de akkor is.Azt a nagy száját tudná valamire használni.
2.Audrey semmi pénzért nem vállalná el szerintem,meg nem süllyedne le olyan mélyre!
3.Semmi hasonlóság nincs köztük.külsőleg meg belsőleg sem szóval...
2017. január 15. 17:18
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
wattacukor2 adom..
2017. január 15. 17:36
Á, cseppet sem egoista és nagyképű...
Ezért a kijelentéséért az lenne a minimum, hogy bocsánatot kér.
Ezért a kijelentéséért az lenne a minimum, hogy bocsánatot kér.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: