Starity

Meztelen fotói kiszivárogtatása miatt pereskedik Lucy Hale

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 23. 19:31 #41
- törölt felhasználó -    
Sosem értettem, hogy miért olyan jó ilyen fotókat tárolni a telefonokon, de ezeket így kiszivárogtatni igen is gusztustalan dolog. Remélem, Lucy nyerni fog, ha perre kerül a sor.
2016. december 23. 21:32 #42
Evi03
Evi03
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 258357
Egyébként ezzel lehet ,hogy csak én vagyok így !!! De én még jobban tisztelem Lucyt ! Mert nagyon sok sztár letagadta volna ha ilyen történik vele ( ezcsak photoshop)! Ő meg felválata , hogy igenis igazak ! És köszöni szépen , hogy a rajongok mellette vannak és ő nem fog bocsánatot kérni azért ahogy éli az életét !!! Én igenis tisztelem és ugyanannyira szeretem ! #lucyhaleforever

2016. december 23. 21:35 #43
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Imádom, hogy ilyenkor természetesen senki sem érti, hogy kinek és miért vannak meztelen képei a telefonján. Úgy érzem, hogyha egy színésznőről van szó, akkor sincs senkinek joga ahhoz, hogy feltörje a telefonját, és kiszivárogtassa a tartalmát, akármi is van azon a telefonon. Akár a meztelen testéről van szó, akár családi képekről. Nemhiába vannak a telefonján, és nem az interneten azok a képek. Sok ember sajnos elfelejti a magánszféra fogalmát. Attól még, hogy egy sztárról van szó, nem kéne ennyire belemászni a magánéletébe. Persze, természetesen, ilyenkor senkinek sincs semmilyen ilyen kép a telefonján, de azért mindenkinél lehetne találni olyat, amit nem szeretne, ha az internetre felkerülne. Nem kéne elítélni vagy lenézni emiatt.
1 felhasználónak tetszik: Beckie
2016. december 23. 22:24 #44
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
disco queen: Egyetértek veled!
2016. december 24. 04:27 #45
- törölt felhasználó -    
Nem sajnálom egyáltalán. Egy technika-központú világban élünk, a visszaélésekből óriási hasznokat lehet húzni, nem meglepő kicsit sem, ha megteszi, én nem ítélem el a hackert. Ha nincsen meztelen kép, akkor ő sem tudott volna mit közzé tenni. Sosem értettem mi akkora poén benne, ha valaki meztelenül fotózgatja magát...valamilyen szinten szerintem ez is egy betegség, amit kezelni kell, ameddig lehet...biggrin.gif Normális ember nem tárol ilyen fotókat a telefonján/számítógépén.
Most meg lehet mondani nyugodtan, hogy az én telefonom is tele van, hazudok stb. Teszek rá. Gyűlölöm, ha fényképeznek úgyhogy egyáltalán nem tartok magamról képeket, se ruhában, se anélkül. Az én telefonomról nyugodtan vihetné bárki a képeket, csak könyvekről meg a macskámról vannak benne felvételek.
2016. december 24. 04:38 #46
- törölt felhasználó -    
Okés, de én még mindig nem tudom megérteni, mi a francnak kell lefotózni magad meztelenül? rolleyes.gif
2016. december 24. 08:44 #47
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Azonosító: 257725
Miért vannak egyáltalán meztelen képek a telóján? De azért elég szánalmas ilyen dolgot tenni..
2016. december 24. 10:05 #48
- törölt felhasználó -    
Nem értem hogy az emberek miért fotózzák magukat meztelenül, most abban mi a jó? Nem értem.. blink.gif
De mindegy is!
Sajnálom hogy feltörték a telefonját, ez már tényleg a magánélet megsértése!
2016. december 24. 10:26 #49
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Mért csinált magáról meztelen képeket? Amúgy nem szép dolog feltörni a másik telóját..
2016. december 24. 21:06 #50
kolozska
kolozska
új tag

Státuszi'm gonna change you like a remix than i raise you like a phoenix!
Hozzászólás: 71
Azonosító: 207256
Szerintem mindenki eldöntheti saját maga, hogy csinál-e magáról meztelen képet. Nehogy már attól kelljen tartani, hogy valaki kiszivárogtatja a képeket miután feltörte a telefonunkat! Teljesen megértem Lucy-t, támogatom, hogy kiáll a saját jogaiért!
2016. december 25. 16:35 #51
- törölt felhasználó -    
Azért eléggé vicces néhány emberke hozzászólása....aki azt írta, hogy kezeltetni kéne azt, aki meztelen képeket készít magáról meg stb. mégis mit képzel magáról?
Megértem, hogy a hozzászólok nagy része épphogy túl van a pubertáson, de azért akkor is...
2016. december 26. 13:17 #52
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
Nem teljesen meztelen a képeken,csak a felső teste van "szabadon". És szerintem mindenkinek szíve joga hogy mit tesz a saját életével.
2016. december 26. 15:18 #53
- törölt felhasználó -    
Egyetértek disco queen!
2016. december 26. 15:53 #54
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Csak a topless képe a valódi a többi amit a Celeb Jihad rakott ki az a legrosszabb PS amit valaha láttam. rohog.gif Amúgy nem tudom mi benne az undorító. Az, hogy topless fotózta magát? Vagy, hogy vannak ilyen képei? Nah bumm. Én nem ítélkezem felette. Hány celebnek vannak ilyen vagy még ennél is durvább képei amik napvilágot láttak? Meg hány celebet látni fényes nappal átlátszó ruhában flangálni, ami már a jó ízlés határait súrolja? Számtalant. Az meg az ő dolga, hogy saját magának vagy másnak csinálta a képeket. Felnőtt nő, aki azt csinál amit akar.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 26. 16:19 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (funny18 @ 2016.12.26. 15:53)
Csak a topless képe a valódi a többi amit a Celeb Jihad rakott ki az a legrosszabb PS amit valaha láttam.  rohog.gif Amúgy nem tudom mi benne az undorító. Az, hogy topless fotózta magát? Vagy, hogy vannak ilyen képei? Nah bumm. Én nem ítélkezem felette. Hány celebnek vannak ilyen vagy még ennél is durvább képei amik napvilágot láttak? Meg hány celebet látni fényes nappal átlátszó ruhában flangálni, ami már a jó ízlés határait súrolja? Számtalant. Az meg az ő dolga, hogy saját magának vagy másnak csinálta a képeket. Felnőtt nő, aki azt csinál amit akar.

Teljesen igazad van.
Csak szerintem sokan Ariaval azonosítják, mert hogy ő a karaktere. És Aria személyiségéből nem nézik ki.
Idézet
Azért eléggé vicces néhány emberke hozzászólása....aki azt írta, hogy kezeltetni kéne azt, aki meztelen képeket készít magáról meg stb. mégis mit képzel magáról?
Megértem, hogy a hozzászólok nagy része épphogy túl van a pubertáson, de azért akkor is...

Az uolsó mondaton jót röhögtem biggrin.gif de egyet is értek beer.gif
2016. december 26. 19:53 #56
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Sajnálom,hogy feltörték a telefonját,viszont azt nem értem,hogy miért kell magukat meztelenül fotózgatni? sad.gif
2016. december 30. 13:29 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.12.24. 04:27)
Nem sajnálom egyáltalán. Egy technika-központú világban élünk, a visszaélésekből óriási hasznokat lehet húzni, nem meglepő kicsit sem, ha megteszi, én nem ítélem el a hackert. Ha nincsen meztelen kép, akkor ő sem tudott volna mit közzé tenni. Sosem értettem mi akkora poén benne, ha valaki meztelenül fotózgatja magát...valamilyen szinten szerintem ez is egy betegség, amit kezelni kell, ameddig lehet...biggrin.gif Normális ember nem tárol ilyen fotókat a telefonján/számítógépén.
Most meg lehet mondani nyugodtan, hogy az én telefonom is tele van, hazudok stb. Teszek rá. Gyűlölöm, ha fényképeznek úgyhogy egyáltalán nem tartok magamról képeket, se ruhában, se anélkül. Az én telefonomról nyugodtan vihetné bárki a képeket, csak könyvekről meg a macskámról vannak benne felvételek.

Adom! meghajolo.gif
2016. december 31. 17:49 #58
- törölt felhasználó -    
Sajnálom Lucyt, és nyilván egyértelmű a kiborulása, mert az ilyenfajta hackerek elég idióták, de én sosem értettem a celebeknek ezt a meztelen fotózgatós mániáját.
2017. január 03. 20:08 #59
- törölt felhasználó -    
Félre ne értsétek , bírom Lucy-t , de nem értem miért kell magát meztelenül fotóznia magát , ha fent áll annak az esélye hogy feltörhetik a mobilját és már megy is a netre...egyszerűen nem értem.
2017. január 05. 15:15 #60
queenofcoldblood
queenofcoldblood
új tag

StátuszMost komolyan ennyire amatőrnek nézel, vagy ennyire vicc vagy?
Hozzászólás: 1
Azonosító: 261749
Nem értem minek kell magáról pucér képeket csinálni.. Főként, ha már ekkora hírneve van, és már ezelőtt is annyi sztárnak feltörték a telefonját, hogy az intim képeiket napvilágra bocsájtsák, várható volt, hogy akármelyik celeb lehet a következő áldozat..

Viszont szerintem jól teszi, hogy nem veszi félvállról az ügyet, és sajnálom, amiért ilyen megalázó helyzetbe került, de hát tudtommal 27 éves felnőtt nő, gondolkodnia kéne. Persze nem okolom, hiszen nem tehet róla. Remélem a perben sikerrel jár, és megbüntetik a rosszakaróit.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok