Meztelen fotói kiszivárogtatása miatt pereskedik Lucy Hale
2016. december 23. 14:47
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Nem mondanám botránynak azt, hogy meztelen képeket csinált magáról. Mindenkinek szíve joga, milyen képeket készít. Önszántából nem tette volna közé, tehát nem magamutogatás volt a célja, vagy az emberek figyelemfelkeltése.
2016. december 23. 14:49
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Igaza van, ez nagyon nagy bunkósság volt a hackertől
2016. december 23. 15:10
|
|
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline
|
Nem annyira tudom sajnálni... okés én értem hogy mindenki olyan képet csinál magáról amit szeretne meg senkinek semmi köze hozzá de azért a sztárok számíthatnak ilyen jellegű dolgokhoz,mert ez már nem az első eset.. az FBI-nak meg nincs jobb dolga komolyan?
2016. december 23. 15:28
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Most én vagyok az egyetlen, aki nem csinál pucér képeket magáról? Valahogy nem tartom normálisnak ezt a dolgot. szerintem megérdemelte, persze sajnálom, mert csaj és megalázó az egész, de magának kavarta. Persze, szíve joga, hogy a saját telefonjába olyan képeket raktározzon el, amilyeneket akar, de én a társasági körömben senkiről nem tudok (ami nem jelenti azt, hogy nincs is így) aki meztele, vagy félmeztelen képeket csinálna magáról.
2016. december 23. 15:28
|
|
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline
|
Dia28
Dia28 - Ma, 15:10
Nem annyira tudom sajnálni... okés én értem hogy mindenki olyan képet csinál magáról amit szeretne meg senkinek semmi köze hozzá de azért a sztárok számíthatnak ilyen jellegű dolgokhoz,mert ez már nem az első eset.. az FBI-nak meg nincs jobb dolga komolyan?
Forrás: http://starity.hu/magazin/65584-meztelen-fotoi-kiszivarogtatasa-miatt-pereskedik-lucy-hale/#ixzz4Tfg2ofq6
Ne haragudj, de az FBI-nak ehhez mi köze van?
Mellesleg szeretem Lucy-t. Viszont csalódtam benne. Ahogy elnézem manapság az emberekbe szemernyi jóindulat sem szorul. Ki az az undorító dög, aki ilyet tesz? Jó ég, mi lett a világgal. És még mi hívjuk magunkat 'civilizált társadalomnak'.
Dia28 - Ma, 15:10
Forrás: http://starity.hu/magazin/65584-meztelen-fotoi-kiszivarogtatasa-miatt-pereskedik-lucy-hale/#ixzz4Tfg2ofq6
Ne haragudj, de az FBI-nak ehhez mi köze van?
Mellesleg szeretem Lucy-t. Viszont csalódtam benne. Ahogy elnézem manapság az emberekbe szemernyi jóindulat sem szorul. Ki az az undorító dög, aki ilyet tesz? Jó ég, mi lett a világgal. És még mi hívjuk magunkat 'civilizált társadalomnak'.
2016. december 23. 15:41
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Sajnálom őt,de felmerült bennem egy kérdés:
Miért csinált magáról meztelen fotókat,ha tudja,soha nem akarja megmutatni senkinek?
Miért csinált magáról meztelen fotókat,ha tudja,soha nem akarja megmutatni senkinek?
2016. december 23. 15:59
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Nem értem miért írja valaki hogy undorító, megérdemelte?! Az ő teste azt csinál vele amit akar ezek szerint majd ha te is ilyen helyzetben leszel hogy csinálsz "undorító" képet akkor az már nem lesz az? Mindenki a nagy fogadd el a másikat ne ítélkezz kampányba van ilyenkor látszik hogy mennyire változnak az emberek. Az viszont igaz hogy számításba kellett volna vennie a sorozatból ennyit tanulhatott volna
2016. december 23. 16:00
|
|
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline
|
Dia28
Dia28 - Ma, 15:48
SoldierofFreedom ,az utolsó mondatban írják okostóni.
Forrás: http://starity.hu/magazin/65584-meztelen-fotoi-kiszivarogtatasa-miatt-pereskedik-lucy-hale/#ixzz4Tfp69rgD
Bocsi, nem voltam elég figyelmes.
Dia28 - Ma, 15:48
SoldierofFreedom ,az utolsó mondatban írják okostóni.
Forrás: http://starity.hu/magazin/65584-meztelen-fotoi-kiszivarogtatasa-miatt-pereskedik-lucy-hale/#ixzz4Tfp69rgD
Bocsi, nem voltam elég figyelmes.
2016. december 23. 16:14
Pont ettől félek. Bár nem vagyok olyan híres így nyílván kicsi az esélye annak, hogy kiszivárogna bármi is a telómról, de pont ezért nem fotózgatom magam meztelen.
2016. december 23. 16:14
Idézet (AliceLiza @ 2016.12.23. 13:14)
Az egészben amúgy az a legszörnyűbb, hogy Lucy -elvileg- olyan fiúbarátjának küldte a képeket, aki nem is a pasija. Ez nagyon gáz. És még így is kiállnak mellette a rajongók...
Egyetértek.
2016. december 23. 16:22
Idézet (Ash19 @ 2016.12.23. 13:20)
én a rajongók hisztijét nem értem meg,hogy jaaaj ez tuti photoshop. Meg most ezutan a nyilatkozat utan sem hiszik el,hogy Lucy van a képeken.....
Az a legdurvább amúgy. Annyira vicces, hogy Lucy védi magát, meg perel meg minden és a rajongók tovább hisztiznek, hogy "csak ps" lássák már, hogy nem az! Lucy nem egy szent akármennyire is hiszik.
Idézet (corny4 @ 2016.12.23. 13:43)
olyan megjátszott szaga van az egésznek
Hamarosan teljesen lecseng a PLL de valamivel köztudatban kell maradni.
Egyébként persze mind a két félt meg lehet érteni. Tényleg szíve joga, hogy milyen képeket csinál magáról, és hogy kinek küldi (a pasijának vagy annak akivel csalja xd), és hogy jó lenne, ha illetéktelenek nem kutakodnának meg ez mennyire undorító dolog, hogy más életében így kutakodnak. De közben a másik oldalt is meg lehet érteni, miszerint évente több ilyen eset történik, hogy celebek -sőt, magánszemélyek- telóját feltörik, csak az utóbbiról nyilván nincsenek cikkek.
Szóval, aki ennyi rémhír hallatán is csinál még magáról ilyen képeket, ne vergődjön ha kikerül. Meg is lehet előzni a bajt, erről ennyit.
Ja és az, aki most annyira ki van akadva, hogy miért írják egyesek hogy undorító? Mert mondjuk undorító, hogy mutogatja, milyen boldog párkapcsolatban él, meg egyszer már szétmentek, de újra egymásra találtak, erre küldözgeti a meztelen képeit másnak... Jézusom. Ez az undorító inkább, nem is az, hogy van meztelen képje. Mondjuk az is hülyeség, hogy mindenkinek van, mert nekem sincs és a barátomnak sem engedem, nézzen élőben ne a telóján, amit odaadhat havernak vagy ilyenek...
És egyébként. Aki most így kiakadt, hogy miért mondják mások hogy "undorító", lehet ha másról jelenik meg ilyen cikk, meg ő írja ugyanezt.
2016. december 23. 17:19
|
|
SoldierofFreedomúj tag |
|
For Penny's dirty secret getting spread all over town....
2016. december 23. 18:35
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Nem értem azokat, akik azt mondják Lucy hibája az egész. Szerintem az se lenne ínyére senkinek, ha szimplán csak mondjuk a nem túl előnyös szelfieit töltik fel az engedélye nélkül, ugyanúgy az is sérti a jogait és azért is perelhet ha akar. Igenis hadd csináljon a privát életével azt amit akar, ha a pasijának küldözgeti, ha csak egy fiú barátjának, akár csak magának csinálta mert egy ilyen hobbija van, az ő teste az ő telója az ő döntése. Az igenis gáz hogy fel lehet könnyedén mobilokat törni és ezeket a képeket, beszélgetéseket nyilvánossá tenni, ha híres emberről van szó, akár eladni. Gusztustalan dolog, és soha nem az áldozat hibája, semmi rosszat nem csinált.
2016. december 23. 19:06
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
2016. december 23. 19:23
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Az, hogy ki milyen fotókat tárol a telefonján, magánügy. Civil emberek telefonját is feltörhette volna ez a hacker, az viszont nem kavart volna ekkora port. Éppen ezért másznak rá a celebek telójára a rossz életűek, mert ha ott találnak ilyeneket, annak "van értelme" mert híresség. Na mindegy. Ha valami ilyesmi történik, akkor csakis az elkövető a hibás, nem az áldozat, mert ő azt csinál a telefonjával amit akar, és kész.
Nagyot csalódtam Lucyban! Hogy ilyen fotói vannak! A hacker is szintén szégyellje magát! Szóval itt mindenki hibás szerintem!Nagyon nagyot csalódtam
így már nem is a kedvencem!
Hidd el, rengeteg másik kedvencednek van magáról pucér képe. Felesleges emiatt nem kedvencnek titulálni, valószínüleg nem azért lett a kedvenced mert apácza életet él, hanem mondjuk tetszik a színésznői munkássága.
Idézet (Kylie_cosmetics @ 2016.12.23. 19:06)
Hidd el, rengeteg másik kedvencednek van magáról pucér képe. Felesleges emiatt nem kedvencnek titulálni, valószínüleg nem azért lett a kedvenced mert apácza életet él, hanem mondjuk tetszik a színésznői munkássága.
2016. december 23. 19:29
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Nem kellene ilyen fotókat tárolni nem csak neki, hanem senkinek. De azzal neki is tisztában kell lennie, hogy híresség, nap mint nap heckerek dolgoznak azon, hogy híres emberek telefonjait és egyéb dolgait feltörjék, sajnos...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: