Starity

Meztelen fotói kiszivárogtatása miatt pereskedik Lucy Hale

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 23. 13:08 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A színésznő telefonját nemrég feltörölték és közzétették kompromittáló fotóit.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. december 23. 13:14 #2
- törölt felhasználó -    
Az egészben amúgy az a legszörnyűbb, hogy Lucy -elvileg- olyan fiúbarátjának küldte a képeket, aki nem is a pasija. Ez nagyon gáz. És még így is kiállnak mellette a rajongók...
2016. december 23. 13:14 #3
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Nem tudom sajnálni. Ha annyira példaértékű, minek vannak róla ilyen képek? Ha meg vannak, ne háborogjon, vállalja.wink.gif
2016. december 23. 13:20 #4
Ash19
Ash19
Hozzászólás: 781
Csatolások: 1952
Azonosító: 153850
én a rajongók hisztijét nem értem meg,hogy jaaaj ez tuti photoshop. Meg most ezutan a nyilatkozat utan sem hiszik el,hogy Lucy van a képeken.....
2016. december 23. 13:29 #5
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
már ne haragudjatok, de senkinek semmi köze nincs, hogy milyen képei vannak. Nem ő tette nyilvánossá, vannak olyanok, akik pedig direktben rakják ki a meztelen képet ország-világ elé és mutatgatják magukat, az meg menő, vagymi? úgy csináltok, mintha ezért most börtönbe kéne mennie..És igen is megvédem, nem csak azért mert szeretem, hanem mert én ezt látom igaznak. amúgy meg, ha rólad raknak nyilvánosra valami olyan képet, amit te nem akarsz megosztani senkivel, akkor te nem háborodnál fel? de. vicces, hogy tényleg, ha más csinálta volna, akkor az vagány meg húú..NEM Ő TETTE KI, HANEM VALAMI HÜLYE HACKER. Ennyit erről. Csak az én véleményem, nem kell leszólni.
2016. december 23. 13:33 #6
DennyKeh
DennyKeh
King of series

StátuszJust be YOU..
Hozzászólás: 1404
Csatolások: 44
Azonosító: 163321
Én nagyon sajnálom, mert hát Lucy tényleg mindig kerülte a botrányokat, és távol is áll az tőle, de sajnos egy nagy szerencsétlenségnek tudható be!

És ne mondja azt nekem senki, hogy nincsenek a telefonján meztelen képek önmagáról, még ha csak magán célra is, és aki azt mondja, hogy nincs az hazudik... Fiú létemre, az én telefonom is vannak magamról ilyen képek, amik magánjellegűek, és nem látja senki.
2016. december 23. 13:43 #7
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
olyan megjátszott szaga van az egésznek. Valahogy minden évben megtörténik egy celebbel, mintha nem tudnák mennyi az esély, hogy hírességek telefonját könnyűszerrel feltörhetik. Aztán meg áldozati bárányok...
2016. december 23. 13:44 #8
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Én csak azt nem értem ,hogy mi a frásznak tartanak magukról meztelen képet a sztárok, mikor jól tudják ,hogy igyekeznek a magánéletükbe belenyúlni. Sőt, általánosságban is minek tartanak magukról meztelen képet az emberek, ez valahogy sose fért a fejembe. Lehet, hogy én vagyok szűk látókörű, de az én mobilom tökéletesen megvan az én hiányos öltözetű képeim nélkül is.
2016. december 23. 13:45 #9
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (DennyKeh @ 2016.12.23. 13:33)
És ne mondja azt nekem senki, hogy nincsenek a telefonján meztelen képek önmagáról, még ha csak magán célra is, és aki azt mondja, hogy nincs az hazudik... Fiú létemre, az én telefonom is vannak magamról ilyen képek, amik magánjellegűek, és nem látja senki.

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? unsure.gif
2016. december 23. 13:48 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loreen. @ 2016.12.23. 13:29)
már ne haragudjatok, de senkinek semmi köze nincs, hogy milyen képei vannak. Nem ő tette nyilvánossá, vannak olyanok, akik pedig direktben rakják ki a meztelen képet ország-világ elé és mutatgatják magukat, az meg menő, vagymi? úgy csináltok, mintha ezért most börtönbe kéne mennie..És igen is megvédem, nem csak azért mert szeretem, hanem mert én ezt látom igaznak. amúgy meg, ha rólad raknak nyilvánosra valami olyan képet, amit te nem akarsz megosztani senkivel, akkor te nem háborodnál fel? de. vicces, hogy tényleg, ha más csinálta volna, akkor az vagány meg húú..NEM Ő TETTE KI, HANEM VALAMI HÜLYE HACKER. Ennyit erről. Csak az én véleményem, nem kell leszólni.

Ezt jól megmondtad.Egyetértek veled!
2016. december 23. 13:48 #11
katherine0813
katherine0813
Hozzászólás: 597
Csatolások: 0
Azonosító: 250792
DennyKeh: ez hülyeség, hogy mindenkinek vannak. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy az én telefonomon nincsenek, sőt soha nem is voltak. És nem is vágyok/vágytam ilyen képeket készíteni magamról sosem. Alapból selfie-zni sem nagyon szoktam, nemhogy majd pucér fotókat gyártsak magamról. És biztos nem én vagyok az egyetlen. Én értelmét sem látom a meztelen képeknek. Nem kell általánosítani...
És bármennyire is sajnálom Lucyt emiatt, valamint remélem sikerül a pert megnyernie, ezt magának köszönheti. Hány és hány ilyen esetről hallhattunk már? Rengeteg sztárral megtörtént már ez. Okos ember más hibájából tanul, buta meg a sajátjából.
2016. december 23. 13:52 #12
Evi03
Evi03
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 258357
Én nem fogom eliténi Lucyt ! Mivel ő is csak egy ember és ő is hibázhat ! Mellesleg a kedvenc színésznőm ! És példaképem ! ( nem pont az ilyen dolgai miatt ) De mindenkinek van botrányos ügye ! Nem biztos , hogy ilyen szintű de van mindenkinek !!
2016. december 23. 13:54 #13
Twilight4ewer
Twilight4ewer
visszatérő vendég

StátuszMona Lisa smile <3
Hozzászólás: 206
Azonosító: 150084
Sosem csináltam magamról meztelen képeket és nem is szándékozom, viszont Lucy felnőtt nő. Egyáltalán nem értem meg azokat az embereket, akik elítélik őt emiatt. Ez a magánélete, amit egy hacker kiszivárogtatott, pedig senkinek semmi köze hozzá. Ennyi az egész.
2016. december 23. 13:55 #14
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Minek van a telóján meztelen kép? Szokta nézegetni, vagy mi? De nem mondom, hogy megérdemelte,mivel elég rossz lehet ezt átélni.
2016. december 23. 14:05 #15
snoppy04
snoppy04
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 255473
Fuj de undorito megerdemelte!
2016. december 23. 14:06 #16
Forever208
Forever208
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 255450
Lekozelebb nem csinal magarol ilyen kepeket megerdemli!
2016. december 23. 14:08 #17
- törölt felhasználó -    
Sajnálom nagyon. A hacker megérdemli sad.gif
2016. december 23. 14:22 #18
- törölt felhasználó -    
Egyetértek pár emberrel; az égvilágon senkinek semmi köze ahhoz, hogy akár Lucy, akár más híresség, akár más ember milyen képeket készít magáról, ahhoz pedig marhára nincsen senkinek semmi joga, hogy azokat a képeket, amiket magának készített valaki, kiszivárogtassa. A magánélet fogalma ismeretlen néhány személynek?
Lucy felnőtt nő, szerintem magától is el tudja dönteni, hogy önmagáról milyen képeket készít, azt pedig pláne, hogy ha megsértik a jogait, akkor mit szeretne tenni. Én teljesen megértem, hogy miért csinálja azt amit, és véleményem szerint most nem a meztelen képeken van a hangsúly, hanem mindenen, ami magánjellegű, mert bár okoskodik itt (is) pár ember, hogy nem kellett volna ennyire felháborodnia, mert de, igen is kellett. Ti is épp ugyanígy fel lennétek háborodva, ha bármit, ami csak rátok tartozik, azt nyilvánossá tenni valaki, szóval nem kell pampogni.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 23. 14:29 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2016.12.23. 14:22)
Egyetértek pár emberrel; az égvilágon senkinek semmi köze ahhoz, hogy akár Lucy, akár más híresség, akár más ember milyen képeket készít magáról, ahhoz pedig marhára nincsen senkinek semmi joga, hogy azokat a képeket, amiket magának készített valaki, kiszivárogtassa. A magánélet fogalma ismeretlen néhány személynek?
Lucy felnőtt nő, szerintem magától is el tudja dönteni, hogy önmagáról milyen képeket készít, azt pedig pláne, hogy ha megsértik a jogait, akkor mit szeretne tenni. Én teljesen megértem, hogy miért csinálja azt amit, és véleményem szerint most nem a meztelen képeken van a hangsúly, hanem mindenen, ami magánjellegű, mert bár okoskodik itt (is) pár ember, hogy nem kellett volna ennyire felháborodnia, mert de, igen is kellett. Ti is épp ugyanígy fel lennétek háborodva, ha bármit, ami csak rátok tartozik, azt nyilvánossá tenni valaki, szóval nem kell pampogni.

meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 23. 14:39 #20
- törölt felhasználó -    
"És bárki is tette ezt velem... megcsókolhatja a seggemet!"

Ez a mondat nagyon találó! Jól fogalmazott Lucy! biggrin.gif Nem volt joga feltörni a hackernek a telefonját, még ha nem is értek egyet az ilyen képek készítésével! sad.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok