Starity

Christina Grimmie családja a helyszínt perli, ahol az énekesnőt lelőtték

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 23. 13:11 #41
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Igazuk van én is ezt tenném. Nagyon sajnálom Christina-t.
2016. december 23. 14:56 #42
- törölt felhasználó -    
bsz.andrea egyetértek
2016. december 23. 21:06 #43
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
Olvasom a hozzászólásokat, és nem értem. Olyan könnyű az erkölcsi létre tetejéről prédikálni, amikor csak külső szemlélőként látunk egy adott helyzetet.
Egyikünk sem ismeri személyesen a Családot (legalábbis nem hiszem). Követtem Christina munkásságát már az elejétől kezdve. Amennyire betekintést engedett a rajongóknak az életébe, csak annyit tudok róla, de az alapján ez a Család igazán példaértékűnek számít. Olyan odaadással és kitartással álltak Christina mellett, melyről kevesen tesznek tanúbizonyságot. Az édesanyjának először a rákkal, most meg a lánya elvesztésével kell szembenéznie. A testvére ott volt azon a tragikus éjszakán. Christina többek között azzal a pénzzel támogatta a szüleit, amit énekesnőként keresett. A testvére egyfajta managerként és gitárosként segítette Őt. Az apja pedig az édesanyját támogatta a betegség ideje alatt.
Igen, kell Nekik a pénz. Mindenki pénzből él. Ezzel nem fogják ugyan visszahozni Christina-t, de Ők is nagyon jól tudják, hogy az élet mindeközben nem állt meg. Enni kell és a számlák is jönnek.
A veszteség felfoghatatlan, de ilyen helyzetben senki nem tudja mit tenne..
2016. december 24. 08:46 #44
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Csatolások: 0
Azonosító: 257725
Attól még hogy pereskednek nem kapják vissza a lányukat!
2016. december 26. 16:51 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lia7 @ 2016.12.23. 21:06)
Olvasom a hozzászólásokat, és nem értem. Olyan könnyű az erkölcsi létre tetejéről prédikálni, amikor csak külső szemlélőként látunk egy adott helyzetet.
Egyikünk sem ismeri személyesen a Családot (legalábbis nem hiszem). Követtem Christina munkásságát már az elejétől kezdve. Amennyire betekintést engedett a rajongóknak az életébe, csak annyit tudok róla, de az alapján ez a Család igazán példaértékűnek számít. Olyan odaadással és kitartással álltak Christina mellett, melyről kevesen tesznek tanúbizonyságot. Az édesanyjának először a rákkal, most meg a lánya elvesztésével kell szembenéznie. A testvére ott volt azon a tragikus éjszakán. Christina többek között azzal a pénzzel támogatta a szüleit, amit énekesnőként keresett. A testvére egyfajta managerként és gitárosként segítette Őt. Az apja pedig az édesanyját támogatta a betegség ideje alatt.
Igen, kell Nekik a pénz. Mindenki pénzből él. Ezzel nem fogják ugyan visszahozni Christina-t, de Ők is nagyon jól tudják, hogy az élet mindeközben nem állt meg. Enni kell és a számlák is jönnek.
A veszteség felfoghatatlan, de ilyen helyzetben senki nem tudja mit tenne..

Ez teljesen igaz, és egyet is értek veled, de az alapján ahogy a cikkbe le van írva ez:
Idézet
mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával

úgy is lehet értelmezni, hogy egyetlen egy oka van a pernek, és az a pénz... mellow.gif -én így értelmezem-
2016. december 26. 23:25 #46
Picy
Picy

Státuszlast night was the last time of my past life
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 0
Azonosító: 261338
En ugy erzetem cikk olvasasa kozben h ez csakis a penzrol szol. Nem tudom miert, de ha bem ertrtek velem egyet valaszoljatok nekem.
2016. december 29. 10:38 #47
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
Idézet (Krumpligombóc @ 2016.12.26. 16:51)
Ez teljesen igaz, és egyet is értek veled, de az alapján ahogy a cikkbe le van írva ez:
úgy is lehet értelmezni, hogy egyetlen egy oka van a pernek, és az a pénz... :mellow:  -én így értelmezem-

Igen, nem véletlenül külön szakma a fordítás. Nehéz érzékeltetni a különbséget, de mégis szörnyű volt olvasni ezeket a hozzászólásokat. Egy hihetetlenül szeretetteljes és hívő családról van szó. Borzasztóan fáj, hogy egyetlen cikk (vagy rosszul megfogalmazott mondat) miatt ilyen könnyen ítélünk el embereket.
Persze, megértelek, csak számomra ez a dolog személyesebb annál, hogy szó nélkül hagyjam az ilyen megjegyzéseket.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok