Nagyon sajnálom Christinát, még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen gyorsan és egyszerűen elment.
A szülei pedig undorító emberek, már bocsánat. Az, hogy a lányuk halála után csak a pénz érdekelje őket, szerintem embertelen dolog.
Christina Grimmie családja a helyszínt perli, ahol az énekesnőt lelőtték
2016. december 22. 15:43
2016. december 22. 15:44
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
Christina szerettei az igazságszolgáltatáson túl azt kérvényezik, hogy térítsék meg nekik a költségeiket, valamint arra számítanak, hogy kártérítés címszó alatt nagyobb összeg üti a markukat, mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával.
Erre egyszerűen nem tudok mit mondani... Vagyis de, nyilvánvaló, hogy ez a per is csak a pénzről szól.
2016. december 22. 15:55
Nekik az a legfájóbb Christina halálában,hogy pénzt veszítettek...gratulálok,gyönyörű család...
2016. december 22. 16:02
Gratulálok!Komolyan mondom ezek gerinctelen férgek.Ha valaki elveszíti a lányát akkor szerintem nem a pénz a fő probléma.Nyilván szar érzés,hogy sokat vesztettek,de szerintem ha meghalna a lányom ez a kettő dolog versenybe sem szállhatna egymással.Szegény Christina,talán jobb is,hogy nem tudja mi folyik itt.
2016. december 22. 16:30
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Elég sokan el vagytok itt kissé tévedve.
A cikk nem emeli ki, hogy mindez csaknem fél évvel Christinna halálát követően történik, és mellesleg a családnak igaza van mindenben, amit a vádiratban lefektettek. Ha meg akarják nyerni a pert, muszáj minél több pontot felsorolniuk; amennyit cska lehet, hogy nagyobb esélyük legyen - így került bele az is, hogy lányuk halálával nagy összegektől estek el. Vádiratba nem írhatod bele zárójelben, hogy "egyébként ez annyira nem fontos, hiszen az sokkal inkább fáj, hogy elhunyt, csak hát muszáj volt leírnunk".
Buta dolog egyetlen cikkben leírtak alapján rögtön ítélkezni. Nem kívánom senkinek, hogy bármi hasonlóan essen túl, de biztos, hogy mindenki, akivel ilyen megtörténik, igazságot szeretne magának, hogy legalább ennyivel enyhíteni tudja a bánatát.
Kedves MissAnonim, borzasztó dolog legerinctelenezni/férgezni egy gyászoló családot.
A cikk nem emeli ki, hogy mindez csaknem fél évvel Christinna halálát követően történik, és mellesleg a családnak igaza van mindenben, amit a vádiratban lefektettek. Ha meg akarják nyerni a pert, muszáj minél több pontot felsorolniuk; amennyit cska lehet, hogy nagyobb esélyük legyen - így került bele az is, hogy lányuk halálával nagy összegektől estek el. Vádiratba nem írhatod bele zárójelben, hogy "egyébként ez annyira nem fontos, hiszen az sokkal inkább fáj, hogy elhunyt, csak hát muszáj volt leírnunk".
Buta dolog egyetlen cikkben leírtak alapján rögtön ítélkezni. Nem kívánom senkinek, hogy bármi hasonlóan essen túl, de biztos, hogy mindenki, akivel ilyen megtörténik, igazságot szeretne magának, hogy legalább ennyivel enyhíteni tudja a bánatát.
Kedves MissAnonim, borzasztó dolog legerinctelenezni/férgezni egy gyászoló családot.
2016. december 22. 16:56
|
Colleen96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 150858 offline
|
Kyra99 bizonyos dolgokban igazad van, de nem teljesen. A pénzkövetelés nem a vád felállítása, hanem amit a család mintegy kártérítésként követel - ez nem a per megnyeréséhez szükséges, hanem ennek a megítélésére kérik a bíróságot, abban az esetben, ha megnyerik a pert. Vagyis magához a vádhoz, illetve a bizonyítási eljáráshoz semmi köze nincs. Hozzá kell tenni, hogy - noha a kártérítésben a kieső jövedelem is számít - a pénz, amit követelnek, és a módja nem ok nélkül vált ki ellenkezést az emberekben. Ugyanis az nem az ő pénzük, hanem a lányuké.
2016. december 22. 17:04
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Valószínűleg nem ez a legnagyobb problémája a családnak, hogy elestek a bevételtől, bár tény, hogy ilyen még csak meg sem kellett volna említeni.. Ez tényleg elég felháborító kinyilatkoztatás.
2016. december 22. 18:23
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Megértem, hogy rossz lehet a családjának meg minden, de a helyükben én biztosan nem követelnék pénzt.
Egyébként még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy Christina már nincs köztünk
Egyébként még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy Christina már nincs köztünk
2016. december 22. 20:06
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez kb olyan, mintha a szülei csak a pénz miatt szerették volna... Én a helyükben azon lettem volna felháborodva, hogy nem csak a lányom, de mást is veszélyeztetett volna az a barom. Mert így volt. És erre tényleg figyelniük kellene, mert máskor meg mást is megölhetnek ott és ezt így meglehetne előzni. De nem, ezek bazmeg csak a pénzre mennek...
2016. december 22. 20:18
Valahol érthető lépés, de a pénz már nem fogja visszahozni közénk Christinát. Borzalmas veszteség.
2016. december 22. 20:19
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Attól, hogy pénzt követelnek és ráadásul 100%-osan jogosan, miért kell feltételezni, hogy nem fáj nekik, hogy meggyilkolták a lányukat? Borzalmas trauma érte a családot begyógyíthatatlan sebeket okozva és mindez azért, mert valami hülye szervezőiroda lesz@rta a biztonsági óvintézkedéseket. Ha uram bocsáss az én gyerekem halna meg, ráadásul a testvére szeme láttára egy ilyen ostoba baki miatt, én sem nyugodnék addig, amíg tönkre nem teszem őket. Tudom, hogy ezzel nem hozhatnám vissza a kislányomat, de akkor sem legyintenék, hogy nem kell a pénz.
2016. december 22. 20:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Sikerült megint 'megállapítani' a tudósoknak, hogy az elkövető 'őrült' volt? Azért, mert valaki embert öl, az nem egyenlő azzal, hogy őrült vagy beszámíthatatlan lenne. Semmi erre vonatkozó hír nem látott napvilágot és mivel az elkövető is halott, vizsgálni sem tudják a kérdést.
2016. december 22. 21:52
Idézet
Christina szerettei az igazságszolgáltatáson túl azt kérvényezik, hogy térítsék meg nekik a költségeiket, valamint arra számítanak, hogy kártérítés címszó alatt nagyobb összeg üti a markukat, mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával.
Ez is csak a pénzről szól.
2016. december 22. 21:58
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Pénzt KELL követelniük, mert ha a szervezet, helyszín nem fizet, akkor máskor sem fogják megtenni a szükséges óvintézkedéseket. Amúgy, nem tudom, ki hogy van vele, elég morbid téma, de ha nekem meg kéne halnom, akkor értékelném, ha legalább a családom/szeretteim pénzt kapnának, és anyagi gondok nélkül élhetnének.
2016. december 23. 07:20
|
|
karancsimimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 220386 offline
|
@bsz.andrea Én is egyetértek.
2016. december 23. 09:27
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Igen, a PÉNZ, megint a PÉNZ!
Sajnos igenis ez a helyzet, jelentős összegtől elestek Christina halálával, gondolom jól keresett, megszoktak egy bizonyos életszínvonalat. Biztosan fájnak nekik a történtek, és egy ideig, talán soha nem is fogják megemészteni, hiszen egy erőszakos halál sokkal nagyobb sebet ejt, mintha pl. beteg lett volna, hiszen akkor akadt volna idő a búcsúzkodásra.
Mindenesetre logikusnak és rendben találom, hogy pénzt követelnek, mert JOGUK van hozzá, és valóban valahol hibás a szervezőbrigád is!!
Sajnos igenis ez a helyzet, jelentős összegtől elestek Christina halálával, gondolom jól keresett, megszoktak egy bizonyos életszínvonalat. Biztosan fájnak nekik a történtek, és egy ideig, talán soha nem is fogják megemészteni, hiszen egy erőszakos halál sokkal nagyobb sebet ejt, mintha pl. beteg lett volna, hiszen akkor akadt volna idő a búcsúzkodásra.
Mindenesetre logikusnak és rendben találom, hogy pénzt követelnek, mert JOGUK van hozzá, és valóban valahol hibás a szervezőbrigád is!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: