Starity

Christina Grimmie családja a helyszínt perli, ahol az énekesnőt lelőtték

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 22. 15:43 #21
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom Christinát, még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen gyorsan és egyszerűen elment.
A szülei pedig undorító emberek, már bocsánat. Az, hogy a lányuk halála után csak a pénz érdekelje őket, szerintem embertelen dolog.
2016. december 22. 15:44 #22
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet
Christina szerettei az igazságszolgáltatáson túl azt kérvényezik, hogy térítsék meg nekik a költségeiket, valamint arra számítanak, hogy kártérítés címszó alatt nagyobb összeg üti a markukat, mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával.

Erre egyszerűen nem tudok mit mondani... Vagyis de, nyilvánvaló, hogy ez a per is csak a pénzről szól.
2016. december 22. 15:55 #23
- törölt felhasználó -    
Nekik az a legfájóbb Christina halálában,hogy pénzt veszítettek...gratulálok,gyönyörű család...
2016. december 22. 16:02 #24
- törölt felhasználó -    
Gratulálok!Komolyan mondom ezek gerinctelen férgek.Ha valaki elveszíti a lányát akkor szerintem nem a pénz a fő probléma.Nyilván szar érzés,hogy sokat vesztettek,de szerintem ha meghalna a lányom ez a kettő dolog versenybe sem szállhatna egymással.Szegény Christina,talán jobb is,hogy nem tudja mi folyik itt.
2016. december 22. 16:30 #25
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Elég sokan el vagytok itt kissé tévedve.
A cikk nem emeli ki, hogy mindez csaknem fél évvel Christinna halálát követően történik, és mellesleg a családnak igaza van mindenben, amit a vádiratban lefektettek. Ha meg akarják nyerni a pert, muszáj minél több pontot felsorolniuk; amennyit cska lehet, hogy nagyobb esélyük legyen - így került bele az is, hogy lányuk halálával nagy összegektől estek el. Vádiratba nem írhatod bele zárójelben, hogy "egyébként ez annyira nem fontos, hiszen az sokkal inkább fáj, hogy elhunyt, csak hát muszáj volt leírnunk".

Buta dolog egyetlen cikkben leírtak alapján rögtön ítélkezni. Nem kívánom senkinek, hogy bármi hasonlóan essen túl, de biztos, hogy mindenki, akivel ilyen megtörténik, igazságot szeretne magának, hogy legalább ennyivel enyhíteni tudja a bánatát.

Kedves MissAnonim, borzasztó dolog legerinctelenezni/férgezni egy gyászoló családot.
2016. december 22. 16:56 #26
Colleen96
Colleen96
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 150858
Kyra99 bizonyos dolgokban igazad van, de nem teljesen. A pénzkövetelés nem a vád felállítása, hanem amit a család mintegy kártérítésként követel - ez nem a per megnyeréséhez szükséges, hanem ennek a megítélésére kérik a bíróságot, abban az esetben, ha megnyerik a pert. Vagyis magához a vádhoz, illetve a bizonyítási eljáráshoz semmi köze nincs. Hozzá kell tenni, hogy - noha a kártérítésben a kieső jövedelem is számít - a pénz, amit követelnek, és a módja nem ok nélkül vált ki ellenkezést az emberekben. Ugyanis az nem az ő pénzük, hanem a lányuké.
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Beyla, Kyra99, madeleine.
2016. december 22. 17:04 #27
Brie
Brie
Hozzászólás: 854
Csatolások: 820
Azonosító: 201479
Valószínűleg nem ez a legnagyobb problémája a családnak, hogy elestek a bevételtől, bár tény, hogy ilyen még csak meg sem kellett volna említeni.. Ez tényleg elég felháborító kinyilatkoztatás.
2016. december 22. 18:23 #28
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Megértem, hogy rossz lehet a családjának meg minden, de a helyükben én biztosan nem követelnék pénzt.
Egyébként még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy Christina már nincs köztünk sad.gif
2016. december 22. 18:23 #29
anzi
anzi

StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
Hozzászólás: 867
Azonosító: 148296
Nagyon sajnálom Christinát még mindig nem tudom elhinni, hogy már nincs köztünk. sad.gif
A szülei pedig szánalmasak,ez is csak a pénzről szól.
2016. december 22. 20:06 #30
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Ez kb olyan, mintha a szülei csak a pénz miatt szerették volna... Én a helyükben azon lettem volna felháborodva, hogy nem csak a lányom, de mást is veszélyeztetett volna az a barom. Mert így volt. És erre tényleg figyelniük kellene, mert máskor meg mást is megölhetnek ott és ezt így meglehetne előzni. De nem, ezek bazmeg csak a pénzre mennek...
2016. december 22. 20:18 #31
- törölt felhasználó -    
Valahol érthető lépés, de a pénz már nem fogja visszahozni közénk Christinát. Borzalmas veszteség. sad.gif
2016. december 22. 20:19 #32
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Attól, hogy pénzt követelnek és ráadásul 100%-osan jogosan, miért kell feltételezni, hogy nem fáj nekik, hogy meggyilkolták a lányukat? Borzalmas trauma érte a családot begyógyíthatatlan sebeket okozva és mindez azért, mert valami hülye szervezőiroda lesz@rta a biztonsági óvintézkedéseket. Ha uram bocsáss az én gyerekem halna meg, ráadásul a testvére szeme láttára egy ilyen ostoba baki miatt, én sem nyugodnék addig, amíg tönkre nem teszem őket. Tudom, hogy ezzel nem hozhatnám vissza a kislányomat, de akkor sem legyintenék, hogy nem kell a pénz.
2016. december 22. 20:26 #33
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Sikerült megint 'megállapítani' a tudósoknak, hogy az elkövető 'őrült' volt? Azért, mert valaki embert öl, az nem egyenlő azzal, hogy őrült vagy beszámíthatatlan lenne. Semmi erre vonatkozó hír nem látott napvilágot és mivel az elkövető is halott, vizsgálni sem tudják a kérdést.
2016. december 22. 20:41 #34
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Édes Istenem. Borzalom, ez egyszerűen... Undorító. Már megint csak a pénz, pénz... Hogy lehetnek ennyire gerinctelenek?
2016. december 22. 21:52 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet
Christina szerettei az igazságszolgáltatáson túl azt kérvényezik, hogy térítsék meg nekik a költségeiket, valamint arra számítanak, hogy kártérítés címszó alatt nagyobb összeg üti a markukat, mivel bevallásuk szerint jelentős összegtől estek el az énekesnő halálával.

Ez is csak a pénzről szól.
2016. december 22. 21:54 #36
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Egyetértek veled @bsz.andrea
2016. december 22. 21:58 #37
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Pénzt KELL követelniük, mert ha a szervezet, helyszín nem fizet, akkor máskor sem fogják megtenni a szükséges óvintézkedéseket. Amúgy, nem tudom, ki hogy van vele, elég morbid téma, de ha nekem meg kéne halnom, akkor értékelném, ha legalább a családom/szeretteim pénzt kapnának, és anyagi gondok nélkül élhetnének.
2016. december 23. 07:20 #38
karancsimimi
karancsimimi
visszatérő vendég

Státuszmegijeszt a jövő? nem, csak az emberek akik benne lesznek.
Hozzászólás: 167
Azonosító: 220386
@bsz.andrea Én is egyetértek.
2016. december 23. 09:27 #39
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Igen, a PÉNZ, megint a PÉNZ!
Sajnos igenis ez a helyzet, jelentős összegtől elestek Christina halálával, gondolom jól keresett, megszoktak egy bizonyos életszínvonalat. Biztosan fájnak nekik a történtek, és egy ideig, talán soha nem is fogják megemészteni, hiszen egy erőszakos halál sokkal nagyobb sebet ejt, mintha pl. beteg lett volna, hiszen akkor akadt volna idő a búcsúzkodásra.
Mindenesetre logikusnak és rendben találom, hogy pénzt követelnek, mert JOGUK van hozzá, és valóban valahol hibás a szervezőbrigád is!!
2016. december 23. 11:50 #40
Lilisztar
Lilisztar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Azonosító: 244672
Persze igaza van de akkor is..,
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok