Óriási botrány az X-Faktorban: Kristóf nemcsak kieshet, de börtön is fenyegetheti
2016. október 31. 10:03
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Remélem, nem lesz vele semmi!
2016. október 31. 10:34
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Világi nagy probléma, ha csak a versenyből zárják ki... Annyi meg nem elég, hogy "ha felállt volna kettétör" ezért szétverem amíg fekszik... bolond ez a gyerek.
Elnézést azoktól akik szeretik, nem nézem az X Faktort, a cikk alapján viszont elég durva...
2016. október 31. 10:50
És ezt mind úgy, hogy a tehetségének hiányában, mégis mekkora bizalmat szavazott neki a mentora, az öccsével és Gabival karöltve. Egy ilyen lehetőséget, így eljátszani..nem normális már csak ilyen szempontból sem. Abban viszont nincs kétség, egyéniség a gyerek, de ez még továbbra sem ok arra, hogy ilyen felelőtlenül ekkora botrányba keveredjen. Értem, hogy szerinte ez nem volt más, mint önvédelem, de akkor kérdem én: Miért kellett még akkor is gyepálnia a másik felet, amikor az már a földön volt?..hihetetlen.
2016. október 31. 11:15
|
DiabloHorseriderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 259274 offline
|
Nekem akkor is ő a kedvencem.
Nagyon tehetséges, és nekem szimpatikus, igen, még ezek után is.
Egy kicsit látom benne Andy Biersack stílusát akire nincs más szó, mint tökéletes.
Nagyon tehetséges, és nekem szimpatikus, igen, még ezek után is.
Egy kicsit látom benne Andy Biersack stílusát akire nincs más szó, mint tökéletes.
2016. október 31. 11:48
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Először mikor meghallottam az adás végén, hogy mi történt, azt hittem, hogy ez csak egy ilyen mesterséges indulatkeltés. De csak nem viccelne olyannal az RTL, hogy kórházba juttatott valakit az egyik versenyzőjük... szóval én tutira kizárnám. Eddig se tetszett a viselkedése, semmi alázat nincs benne mások iránt. Lehet erre fogni azt, hogy "művészlélek" meg "különc" stb, de ez már inkább a túltolja kategória. De még nem is ezzel van a baj, hogy neki ilyen a karaktere, ha legalább lenne mögötte fele annyi tehetség, mint amilyen azokban volt, akiket kiejtett.
2016. október 31. 11:58
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Amúgy semmiképpen sem kéne kizárni, mivel mondta hogy önvédelem volt, és legalább kitud állni magáért az épsége érdekében, és ezt a rendőröknek is felkéne fogniuk, hogy kristóf csak magát védte..
2016. október 31. 12:22
Őszintén? Eléggé ambivalens érzéseim vannak a srác ügye iránt. Én úgy vélem, hogy ennek a srácnak már be se kellett volna jutni a táborba se, nem hogy a mentorházba vagy az élőshowban. Főleg nem úgy, hogy egy olyan srácot ejtett ki Peti, akinek esélye lett volna nem hogy a TOP 3-ba bejutni, de még meg is nyerni az egészet. Szégyen az a pasi elment a hallása vagy mi van? Barom.
Viszont ez az ügy miatt pedig nem értem a hisztit, főleg nem a csatorna oldaláról. Jól tudta mindenki, hogy mekkora egy kis neveletlen bajkeverő ez a srác. Tehát tudhatták volna, hogy hibázni fog, rohadt sokat.
De. Mindezek ellenére úgy gondolom, nem jogos amit kapott. Persze mivel innentől ő is csak egy "celeb", mutasson hát példát, zárják is ki. (De úgy sem fogják.) De az, hogy felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat tettéért, azzal nem értek egyet. Basszus, ha nem veri meg, kitudja, mit tett volna vele vagy a csajokkal, akikkel bulizott? Lehet, hogy kicsit túlzás volt "belerúgni a fekvő emberbe", de nem látjuk, nem tudjuk, ki volt az a rohadék... Lehet tényleg valami elmebeteg részeg volt, aki sokkal veszélyesebb, mint ez a kis pattogó, vernyákoló nikkelbolha.
Viszont ez az ügy miatt pedig nem értem a hisztit, főleg nem a csatorna oldaláról. Jól tudta mindenki, hogy mekkora egy kis neveletlen bajkeverő ez a srác. Tehát tudhatták volna, hogy hibázni fog, rohadt sokat.
De. Mindezek ellenére úgy gondolom, nem jogos amit kapott. Persze mivel innentől ő is csak egy "celeb", mutasson hát példát, zárják is ki. (De úgy sem fogják.) De az, hogy felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat tettéért, azzal nem értek egyet. Basszus, ha nem veri meg, kitudja, mit tett volna vele vagy a csajokkal, akikkel bulizott? Lehet, hogy kicsit túlzás volt "belerúgni a fekvő emberbe", de nem látjuk, nem tudjuk, ki volt az a rohadék... Lehet tényleg valami elmebeteg részeg volt, aki sokkal veszélyesebb, mint ez a kis pattogó, vernyákoló nikkelbolha.
2016. október 31. 12:22
nem néztem volna ki belőle - hisz olyan kis pálcika ember.
2016. október 31. 12:33
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Annyira egy tenyérbemászó, irritáló, nagyképű, flegma, visszataszító az egész személye és megjelenése a hosszú körmeivel meg a lenőtt loboncával a fején. Én nem tudok rá jobb szót, de egy igazi kis cs.cska gyerek. Olvasom, hogy aktmodell!? Ki izgul erre a törpére, de most komolyan?
2016. október 31. 12:50
Eddig sem volt szimpi, de most csak még jobban ráerősített erre az érzésemre.
2016. október 31. 13:25
Úgy se zárják ki, pedig megérdemelné, mert hangja nincs. Elég sz*r felhozatal van most 12-ből 4 ha tud énekelni...
2016. október 31. 13:41
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Puskás Peti hova rejtette a hallását?! Komolyan felháborító az a kijelentése hogy elege van a jó éneklésből. Nem tudom mit szópna ha ő lenne egy ilyen szituációban és neki nondanák ezt... amúgy nekem meg elegem van az ilyen idiótákból. Kristófon látszott az első perctől fogva hogy nem normális és semmien szinten nincs önkontrollja. Azt meg csak úgy zárójelbe hogy nála sokkal de sokkal jobb énekesek vannk. De persze úgysem fogják kizárni az rtl-t ismerve.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: