Az aktmodellként tevékenykedő Petics Kristóf már az előválogatón megosztotta a nézőket és a mentorokat, ám ennek ellenére gyönyörű diadalmenetet vitt véghez és a mentorház után az élő show-ba is bejutott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási botrány az X-Faktorban: Kristóf nemcsak kieshet, de börtön is fenyegetheti
2016. október 31. 07:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. október 31. 07:37
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Énekelni nem nagyon tud,de egy kis fejlesztéssel talán sikerülne neki,hiszen azért van a hangjában fantázia
Én tegnap hallottam már erről,de nem ilyen részletesen. Akkor még utáltam,de azt hiszem,igaza van ennek a fiúnak. MIÉRT?
1. Nem ő támadott eleve,ő békét akart
2.önvédelem
Ahogy elmondta, amiután a rendőrök szétválasztották őket, ő ment volna ki...tehát egyértelmű
A gond az,hogy miután leteperte,még tovább sebesítette,valamint ugye 8 napon túl gyógyuló sérülés
Én sajnálom őt,hiszen ő csak bulizni szeretett volna,és nem állt szándékában verekedni
Én tegnap hallottam már erről,de nem ilyen részletesen. Akkor még utáltam,de azt hiszem,igaza van ennek a fiúnak. MIÉRT?
1. Nem ő támadott eleve,ő békét akart
2.önvédelem
Ahogy elmondta, amiután a rendőrök szétválasztották őket, ő ment volna ki...tehát egyértelmű
A gond az,hogy miután leteperte,még tovább sebesítette,valamint ugye 8 napon túl gyógyuló sérülés
Én sajnálom őt,hiszen ő csak bulizni szeretett volna,és nem állt szándékában verekedni
1 felhasználónak tetszik:
DiabloHorserider
2016. október 31. 07:49
Na mi van RTL Klub? Na mi van X-Faktor? Bebukott a műsor? Gyengék vagytok
2016. október 31. 07:53
Én csak örülnék neki ha kizárják mert nagyon rosszul énekel nála sokkal jobbak vannak,kíváncsi vagyok mi lesz belőle
2016. október 31. 08:05
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szerintem ez a cikk is csak az ő malmára hajtja a vizet. Szinte biztos vagyok benne, hogy őt nem fogják kizárni a műsorból, és az ilyen botrányai a döntőig repítik majd. A srác megosztó személyiség, de határozottan nem hülye, és tudja, hogy mit hogyan kell csinálni.
1 felhasználónak tetszik:
Synapses
2016. október 31. 08:14
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Ariella2001: Adom!!
2016. október 31. 08:27
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nekem sose volt szimpi a pasi még csak tehetségesnek se tartom de ez tényleg önvédelemnek tűnik! Itt tartunk? Most komolya! Hogy valaki megvédi magát és börtönt kap meg kiesik?? Magyarország jobban teljesít! Ja nem...
2016. október 31. 08:37
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Úristen, annyira Nagy Márk érzésem lett ettől az egésztől.
Megjegyzem, tudom hogy ott nem pont ez történt... Szerintem már annyira nem kéne erőltetni ezt az X-faktort.
2016. október 31. 08:51
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Oszinten szolva en orulnek neki, ha kizarnak ot. Mar a mentorhazba sem kellett volna tovabbjuttatni, az eloshowba meg plane. Emiatt az idiota gyerek miatt az egyik legjobb enekest felallitotta. (Aki nem tudna, Szucs Andrisrol beszelek) Most nagyon nem ertettem egyet Peti dontesevel, Mata Ricsit kellett volna az eloshowba vinnie.
Gaspar Lacinak meg Alexnak igaza volt a taborban, akarmennyire is utalom oket, nekikadok igazat. Asszem befejeztem
Gaspar Lacinak meg Alexnak igaza volt a taborban, akarmennyire is utalom oket, nekikadok igazat. Asszem befejeztem
2016. október 31. 09:31
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Alapból nem értem, hogy a jó édes Istenbe engedték tovább. SEMMI énektudása, egy hülye, gyenge IQ-val rendelkező idióta elfajzott hülyegyerek, semmi több. Azt hittem Puskás Petinek több esze van, de úgy tűnik tévedtem.
2016. október 31. 09:37
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Hogy a francba engedhették, hogy egyátalán leüljön a székre?! Nemhogy az élő showba!!! Istenem segíts meg
2016. október 31. 09:48
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Én személy szerint szeretem a formabontó dolgokat,de nem tudom ez a srác nem szimpatikus mást mutat mint a többi oké de valahogy nekem a karaktere nem fogott meg ezáltal semmi nem tetszik amit csinál! Dobják ki nincs jövője!
2016. október 31. 09:50
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Ami számomra a legérthetetlenebb és egyben legfájdalmasabb, hogy miatta esett ki egy olyan fiatal énekes aki nagyon tehetséges volt, világi színvonalú hanggal, esetleg az angolt kellett volna tökéletesítenie de fiatal kora ellenére nem lehet az kizáró ok.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.