8 megmagyarázhatatlan Ouija-tábla sztori – avagy miért nem kéne használnod soha!
2016. október 23. 17:59
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Huh ez de király cikk volt! Imádom az ilyen paráztatós dolgokat! Én egy időben nagyon szerettem volna egy ilyen táblát csak úgy viccből de ezután már tuti nem fog kelleni. Egyébként a cikk elejétől én csak azt hiányoltam hogy miért nem írták le hogy mit nem szabad kérdezni tőle. Mert azokat is jó tudni. A Scream Queens 1. évadába asszem benne is volt hogy miket nem tanácsos kérdezni de ezen kívül tetszett a cikk!
Nagy gratula!
2016. október 23. 19:24
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.23. 17:59)
Huh ez de király cikk volt! Imádom az ilyen paráztatós dolgokat! Én egy időben nagyon szerettem volna egy ilyen táblát csak úgy viccből de ezután már tuti nem fog kelleni. Egyébként a cikk elejétől én csak azt hiányoltam hogy miért nem írták le hogy mit nem szabad kérdezni tőle. Mert azokat is jó tudni. A Scream Queens 1. évadába asszem benne is volt hogy miket nem tanácsos kérdezni de ezen kívül tetszett a cikk!
Nagy gratula!
Az Ouija-táblának kb 10 oldalas szabálya van, mit szabad, mit nem, hogyan kell a "szeánszra" felkészülni, milyen biztonsági lépéseket kell megtenni, hogyan kell levédened magad, hogyan viselkedhetsz / hogyan nem, s miképpen kell elköszönni... Az a baj, hogy ez röviden nem fért volna bele a cikkbe, egy külön bejegyzés pedig nem hiszem, hogy az oldal profiljába illene. A neten azonban rengeteg oldal foglalkozik ezzel, és szerintem, ha a legtöbb ember elolvasná, mielőtt a táblához nyúl, ilyen történetek nem születnének meg. Én ezt az oldalt ajánlom, hogyha érdekel a téma.
A legnagyobb hülyeség a USA-ban, h pl ezt gyerekjátéknak árulják. Felfoghatatlan, mit gondolnak.
2016. október 24. 01:11
Persze, oké, falnak csapódó tárgyak meg beszélő szellemek... Hogyne, hagyjatok már... Még jó, hogy a tudományban, a racionalitásban és a tényekben hiszek, nem pedig a Reddit-felhasználók sztorijaiban.
2016. október 24. 02:26
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Huh hat mint libabort okozo sztori, te jo eg..
En sosem tudtam eldonteni, hogy higyjek-e ebben, de mivel en hiszek a szelelmekben, a tulvilagban, ujja szuletes, joslas stb...ezert valahogy mindig is feltem az ilyenektol.
Imadom a horror filmeket, de eloben en sose csinalnek semmi olyasmit ami felelme okozna nekem (kiveve horror filmek nezese haha)
Nyilvan mikor kisebb voltam, sokszor volt hogy petofit megprobaltuk megidezeni, vagy hogy ejfelkor gyertyaval setaltunk a sotetben meg nem emkeszem, meg mi volt...de en ilyet tuti nem jatszanek, soha semmi penzert.
Mert felnek tenyleg megideznek valami rosszat, vagy paranoias lennek minden hangra meg sotetben se mernek lenni
En sosem tudtam eldonteni, hogy higyjek-e ebben, de mivel en hiszek a szelelmekben, a tulvilagban, ujja szuletes, joslas stb...ezert valahogy mindig is feltem az ilyenektol.
Imadom a horror filmeket, de eloben en sose csinalnek semmi olyasmit ami felelme okozna nekem (kiveve horror filmek nezese haha)
Nyilvan mikor kisebb voltam, sokszor volt hogy petofit megprobaltuk megidezeni, vagy hogy ejfelkor gyertyaval setaltunk a sotetben meg nem emkeszem, meg mi volt...de en ilyet tuti nem jatszanek, soha semmi penzert.
Mert felnek tenyleg megideznek valami rosszat, vagy paranoias lennek minden hangra meg sotetben se mernek lenni
2016. október 24. 16:58
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
A tábla a tudatalattidból "táplálkozik". Nincs benne semmi természetfeletti. Ha ráparázol, ez lesz az eredménye. A dolgozatos élmény leírása remek példa erre. Szerintem abban az esetben, ha valaki nem úgy ül le elé, hogy biztosan választ kap valamilyen entitástól, akkor nem is fog, vagy ha mégis, azt ő idézi elő. Azt látja és tapasztalja, amit szeretne, amit vár. Ha elém tennétek, előtte pedig megnézetnétek velem egy horrort, tuti nekem is valami hasonlót hozna ki (bár rám egyáltalán nincsenek hatással az ilyen filmek, történeket, stb, tehát az is elképzelhető, hogy nem mozogna - de akkor meg jönne a kimagyarázás: nincs szellem/démon a házban).
Azzal pedig nem érdemes jönni, hogy valaki hisz-e az ilyenekben. Én pl igen, hiszek abban, hogy vannak olyan erők, energiák, amik túlszárnyalják az emberi határokat, de nem véletlen az, hogy tényleges és hiteles bizonyítékok alig vannak. Ha az ilyen dolgokat nem egyből túlvilági/űrbéli tevékenységként könyvelnénk el, hanem megpróbálnánk racionális magyarázatot találni, sokkal előrébb lennénk a valódi szellemképek/videók/lények "megtalálásában".
Ez most nem a cikk és/vagy írója ellen szólt, de le kellett írnom, hogy azért ne vegyen mindenki mindent készpénznek. Nyilván nem tudhatom, hogy mi a teljes igazság, de kutatások is alátámasztják, hogy a Ouija-tábla tényleg csak egy játék.
Azzal pedig nem érdemes jönni, hogy valaki hisz-e az ilyenekben. Én pl igen, hiszek abban, hogy vannak olyan erők, energiák, amik túlszárnyalják az emberi határokat, de nem véletlen az, hogy tényleges és hiteles bizonyítékok alig vannak. Ha az ilyen dolgokat nem egyből túlvilági/űrbéli tevékenységként könyvelnénk el, hanem megpróbálnánk racionális magyarázatot találni, sokkal előrébb lennénk a valódi szellemképek/videók/lények "megtalálásában".
Ez most nem a cikk és/vagy írója ellen szólt, de le kellett írnom, hogy azért ne vegyen mindenki mindent készpénznek. Nyilván nem tudhatom, hogy mi a teljes igazság, de kutatások is alátámasztják, hogy a Ouija-tábla tényleg csak egy játék.
2016. október 24. 17:38
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Annak ellenére, hogy én nem hiszek az ilyenekben, szeretek ilyen sztorikat olvasgatni (mondjuk inkább csak nappal
). Amúgy szvsz ezek a történetek többnyire azért születnek meg, mert az emberek valamit elvárnak ettől a táblától, és minden alapvetően jelentéktelen dolgot felnagyítanak. Például mikor sötét van és csend. Minden apró nesz a százszorosára nagyítódik fel, mert az embernek a lelkiállapota is olyan, hogy felnagyítja - már csak az izgalom kedvéért.
2016. október 24. 20:39
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Mintha kezdene unalmassá válni ez a sok fake sztori. :\
2016. október 26. 11:57
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Csak nekem jutott eszembe a Paranormal Activity?
2016. október 26. 14:13
Az amerikai gyerekek úgy az én számolásom szerint a XXI. században, kb. 10%-a kap ilyet. Ha talán mégis igaz ez a tábla sztori, akkor ezek öngyilkosok lesznek
2016. október 27. 16:41
|
|
AquaWolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.17. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 257150 offline
|
Hú én ezt tökre kipróbálnám.
Én amúgy nagyon spirituális lélek vagyok,hiszek az ilyenekben.
Néhányan írták,hogy ez kamu,meg placebo,de szerintem simán vannak ilyenek.
Én amúgy nagyon spirituális lélek vagyok,hiszek az ilyenekben.
Néhányan írták,hogy ez kamu,meg placebo,de szerintem simán vannak ilyenek.
2016. október 30. 07:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Egyszer én is kipróbálnám ezt a táblát:D
Amúgy eléggé durvák ezek a sztorik. El tudom hinni,hogy ilyenek történtek meg,de szerintem többség kamu
Amúgy eléggé durvák ezek a sztorik. El tudom hinni,hogy ilyenek történtek meg,de szerintem többség kamu
2016. október 30. 08:13
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
A planchettét nem szellemek, hanem a tudatalattid mozgatja
Ezek a sztorik elég jók, kár, hogy szinte mindegyik hazugság
Ezek a sztorik elég jók, kár, hogy szinte mindegyik hazugság
2018. július 01. 23:25
|
|
szecsililiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 265216 offline
|
23:24kor teljesen természetes,hogy ilyeneket olvasok nem?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: