Starity

8 megmagyarázhatatlan Ouija-tábla sztori – avagy miért nem kéne használnod soha!

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 23. 17:59 #61
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Huh ez de király cikk volt! Imádom az ilyen paráztatós dolgokat! Én egy időben nagyon szerettem volna egy ilyen táblát csak úgy viccből de ezután már tuti nem fog kelleni. Egyébként a cikk elejétől én csak azt hiányoltam hogy miért nem írták le hogy mit nem szabad kérdezni tőle. Mert azokat is jó tudni. A Scream Queens 1. évadába asszem benne is volt hogy miket nem tanácsos kérdezni de ezen kívül tetszett a cikk! smileeee.gif Nagy gratula!
2016. október 23. 19:24 #62
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.23. 17:59)
Huh ez de király cikk volt! Imádom az ilyen paráztatós dolgokat! Én egy időben nagyon szerettem volna egy ilyen táblát csak úgy viccből de ezután már tuti nem fog kelleni. Egyébként a cikk elejétől én csak azt hiányoltam hogy miért nem írták le hogy mit nem szabad kérdezni tőle. Mert azokat is jó tudni. A Scream Queens 1. évadába asszem benne is volt hogy miket nem tanácsos kérdezni de ezen kívül tetszett a cikk! smileeee.gif Nagy gratula!

Az Ouija-táblának kb 10 oldalas szabálya van, mit szabad, mit nem, hogyan kell a "szeánszra" felkészülni, milyen biztonsági lépéseket kell megtenni, hogyan kell levédened magad, hogyan viselkedhetsz / hogyan nem, s miképpen kell elköszönni... Az a baj, hogy ez röviden nem fért volna bele a cikkbe, egy külön bejegyzés pedig nem hiszem, hogy az oldal profiljába illene. A neten azonban rengeteg oldal foglalkozik ezzel, és szerintem, ha a legtöbb ember elolvasná, mielőtt a táblához nyúl, ilyen történetek nem születnének meg. Én ezt az oldalt ajánlom, hogyha érdekel a téma. smileeee.gif
A legnagyobb hülyeség a USA-ban, h pl ezt gyerekjátéknak árulják. Felfoghatatlan, mit gondolnak.
2016. október 23. 19:36 #63
Dorinadd
Dorinadd
Always

StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
Hozzászólás: 1937
Azonosító: 259598
Jó cikk lett. Jöhet a következő rész! Beparáztam! Eskü, remegek!!!!
2016. október 24. 01:11 #64
- törölt felhasználó -    
Persze, oké, falnak csapódó tárgyak meg beszélő szellemek... Hogyne, hagyjatok már... Még jó, hogy a tudományban, a racionalitásban és a tényekben hiszek, nem pedig a Reddit-felhasználók sztorijaiban.
2016. október 24. 02:26 #65
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Huh hat mint libabort okozo sztori, te jo eg..
En sosem tudtam eldonteni, hogy higyjek-e ebben, de mivel en hiszek a szelelmekben, a tulvilagban, ujja szuletes, joslas stb...ezert valahogy mindig is feltem az ilyenektol.
Imadom a horror filmeket, de eloben en sose csinalnek semmi olyasmit ami felelme okozna nekem (kiveve horror filmek nezese haha)

Nyilvan mikor kisebb voltam, sokszor volt hogy petofit megprobaltuk megidezeni, vagy hogy ejfelkor gyertyaval setaltunk a sotetben meg nem emkeszem, meg mi volt...de en ilyet tuti nem jatszanek, soha semmi penzert.
Mert felnek tenyleg megideznek valami rosszat, vagy paranoias lennek minden hangra meg sotetben se mernek lenni biggrin.gif
2016. október 24. 16:58 #66
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
A tábla a tudatalattidból "táplálkozik". Nincs benne semmi természetfeletti. Ha ráparázol, ez lesz az eredménye. A dolgozatos élmény leírása remek példa erre. Szerintem abban az esetben, ha valaki nem úgy ül le elé, hogy biztosan választ kap valamilyen entitástól, akkor nem is fog, vagy ha mégis, azt ő idézi elő. Azt látja és tapasztalja, amit szeretne, amit vár. Ha elém tennétek, előtte pedig megnézetnétek velem egy horrort, tuti nekem is valami hasonlót hozna ki (bár rám egyáltalán nincsenek hatással az ilyen filmek, történeket, stb, tehát az is elképzelhető, hogy nem mozogna - de akkor meg jönne a kimagyarázás: nincs szellem/démon a házban).
Azzal pedig nem érdemes jönni, hogy valaki hisz-e az ilyenekben. Én pl igen, hiszek abban, hogy vannak olyan erők, energiák, amik túlszárnyalják az emberi határokat, de nem véletlen az, hogy tényleges és hiteles bizonyítékok alig vannak. Ha az ilyen dolgokat nem egyből túlvilági/űrbéli tevékenységként könyvelnénk el, hanem megpróbálnánk racionális magyarázatot találni, sokkal előrébb lennénk a valódi szellemképek/videók/lények "megtalálásában".
Ez most nem a cikk és/vagy írója ellen szólt, de le kellett írnom, hogy azért ne vegyen mindenki mindent készpénznek. Nyilván nem tudhatom, hogy mi a teljes igazság, de kutatások is alátámasztják, hogy a Ouija-tábla tényleg csak egy játék.
2016. október 24. 17:38 #67
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Annak ellenére, hogy én nem hiszek az ilyenekben, szeretek ilyen sztorikat olvasgatni (mondjuk inkább csak nappal biggrin.gif). Amúgy szvsz ezek a történetek többnyire azért születnek meg, mert az emberek valamit elvárnak ettől a táblától, és minden alapvetően jelentéktelen dolgot felnagyítanak. Például mikor sötét van és csend. Minden apró nesz a százszorosára nagyítódik fel, mert az embernek a lelkiállapota is olyan, hogy felnagyítja - már csak az izgalom kedvéért.
2016. október 24. 20:08 #68
starvok
starvok
visszatérő vendég
Hozzászólás: 220
Azonosító: 243537
Érdekes cikk lett. smileeee.gif
2016. október 24. 20:39 #69
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Mintha kezdene unalmassá válni ez a sok fake sztori. :\
2016. október 24. 21:12 #70
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Azonosító: 257725
Este olvasva eléggé para biggrin.gif
2016. október 26. 11:57 #71
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég

StátuszOne Dream...One Band...One Direction
Hozzászólás: 186
Azonosító: 255979
Csak nekem jutott eszembe a Paranormal Activity? biggrin.gif _nevet.gif
2016. október 26. 14:13 #72
- törölt felhasználó -    
Az amerikai gyerekek úgy az én számolásom szerint a XXI. században, kb. 10%-a kap ilyet. Ha talán mégis igaz ez a tábla sztori, akkor ezek öngyilkosok lesznek biggrin.gif
2016. október 27. 16:41 #73
AquaWolf
AquaWolf
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 257150
Hú én ezt tökre kipróbálnám.
Én amúgy nagyon spirituális lélek vagyok,hiszek az ilyenekben.
Néhányan írták,hogy ez kamu,meg placebo,de szerintem simán vannak ilyenek.
2016. október 30. 07:02 #74
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Egyszer én is kipróbálnám ezt a táblát:D
Amúgy eléggé durvák ezek a sztorik. El tudom hinni,hogy ilyenek történtek meg,de szerintem többség kamu
2016. október 30. 08:13 #75
BeatlesFan9
BeatlesFan9
új tag

StátuszCaptain America, tho
Hozzászólás: 76
Azonosító: 253794
A planchettét nem szellemek, hanem a tudatalattid mozgatja
Ezek a sztorik elég jók, kár, hogy szinte mindegyik hazugság
2018. július 01. 23:25 #76