Nyolc megmagyarázhatatlan és ijesztő sztori az Ouija-tábláról, ami bizonyítja, nem érdemes kipróbálni soha.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 megmagyarázhatatlan Ouija-tábla sztori – avagy miért nem kéne használnod soha!
2016. október 22. 21:50
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nagyszerű cikk!!! Teljesen ráhangolódtam most a Halloweenra!
Viszont a büdös életben sohasem veszek a kezembe ilyen táblát, az tuti.
Viszont a büdös életben sohasem veszek a kezembe ilyen táblát, az tuti.
2016. október 22. 21:54
|
|
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline
|
Tudtam hogy csak reggel kellett volna elolvasni :"DDD De amúgy jó cikk lett.
)
2016. október 22. 21:58
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Pont ma néztem egy Ouija-táblát, hogy rendeljek e, mrrt engem is érdekelt az ilyesféle dolog. Mot már biztos, hogy nem veszek.
2016. október 22. 22:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Hmm... én arra lennék kíváncsi,hogy ez a tábla mindig működik?
Mondjuk eszem ágában sincs a házamba hozni egy ilyen izét..még a végén idegösszeroppanásba halnák meg attól,ha válaszolgatna
de egyszer kipróbálnám! Mondjuk tuti nem itthon! xD
2016. október 22. 22:09
huh, még szerencse, hogy fel van csukva a villany :"D
2016. október 22. 22:14
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Érdekes sztorik.
2016. október 22. 22:23
|
|
Orsayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 6 Azonosító: 234780 offline
|
Nem tudom működik-e, elég szkeptikus vagyok
de mondjuk ha oda kerülnék, hogy "jó, játszunk vele", nem merném kipróbálni
elég fura amúgy hogy a szülők ilyeneket vesznek a gyerekeiknek, aztán csodálkoznak miért félnek a sötétben..
elég fura amúgy hogy a szülők ilyeneket vesznek a gyerekeiknek, aztán csodálkoznak miért félnek a sötétben..
2016. október 22. 22:24
Ne csináld már, most adták a Temetetlen Múltat...
2016. október 22. 22:56
|
|
eszter200224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 237563 offline
|
Elég rémisztő... Pont jó lett esti mesének!
2016. október 23. 00:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.23. 00:08)
Komolyan, valakik hisznek ebben? Hülyeség..
Attól, mert te nem hiszel benne, egyáltalán nem biztos, hogy hülyeség.
2016. október 23. 02:01
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Érdekes cikk lett
Aki meg nem hisz az ilyenekben, azoknak annyi, hogy nem minden ember egyforma. Nem hisz mindenki ugyanabban, nem szereti mindenki ugyanazt, de emiatt nem kell lenézni a másikat. Én pl. nem szeretem a csokit, mégsem szólok be senkinek, aki előttem eszi, hogy hogy bírja megenni. Oké, nem a legjobb példa volt, de valamilyen szinten érthető
Aki meg nem hisz az ilyenekben, azoknak annyi, hogy nem minden ember egyforma. Nem hisz mindenki ugyanabban, nem szereti mindenki ugyanazt, de emiatt nem kell lenézni a másikat. Én pl. nem szeretem a csokit, mégsem szólok be senkinek, aki előttem eszi, hogy hogy bírja megenni. Oké, nem a legjobb példa volt, de valamilyen szinten érthető
2016. október 23. 06:51
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem próbálnám ki... Nem vagyok babonás, de ha nem muszáj, inkább hanyagolom ezt a táblát.
A történetekkel kapcsolatban pedig nem tudom, hogy mennyire igazak.
A történetekkel kapcsolatban pedig nem tudom, hogy mennyire igazak.
2016. október 23. 07:42
Nagyon érdekes cikk lett, bár a címét látva nekem egyből a Mara Dyer trilógia ugrott be.
Sosem tudtam eldönteni, hiszek-e az ilyen dolgokban, viszont az itt leírtak többségére nincs normális magyarázatom.
Sosem tudtam eldönteni, hiszek-e az ilyen dolgokban, viszont az itt leírtak többségére nincs normális magyarázatom.
2016. október 23. 08:22
Idézet (Porkéz @ 2016.10.23. 07:42)
Nagyon érdekes cikk lett, bár a címét látva nekem egyből a Mara Dyer trilógia ugrott be.
Nekem is a Mara Dyer jutott eszembe róla. Jelenleg épp a második részét olvasom.
És van még egy a táblával azonos című film, az Ouija. Nem mondanám, hogy a legjobb, de egész jó volt.
Emlékszem, tavaly tavasz végén elég sokat beszéltünk erről az osztálytársammal. Azt szerettük volna, hogy majd osztálykirándulásra rajzolunk egy olyan táblát, és majd este a sötétben azzal szórakozunk. De ha elém raknának egy ilyen táblát, nem tudom, hogy kipróbálnám-e. Nem volt tapasztalatom még paranormális dolgokkal, viszont érdekel a téma. Mindig is szerettem az ilyen dolgokat. Filmekbem/könyvekben legalábbis...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.