Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – II. rész
2016. október 18. 23:24
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
De Kesha összesen 1 alkalommal ivott a vizeletéből (mert nem itta meg az egészet) és ilyet nem is állított. Akit egyáltalán tényleg érdekel nem dől be egy ilyen ócska pletykaoldalnak, hanem utána néz mi az igazság..
2016. október 19. 01:44
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Oké ahogy egyre lejjebb olvastam annál jobban dülledt ki a szemem
jézusom némelyik nagyon durva!
Viszont szegény Christian Bale xD Nálunk a faluban tuti nemélné túl ..nagyon sok fekete cica van itt
2016. október 20. 11:07
kesha fúúúj xd
mondjuk jolie meg sandra sem jobb xdd
mondjuk jolie meg sandra sem jobb xdd
2016. október 20. 15:37
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Bogarak?Most komoly?
2016. október 22. 09:29
Ilyenkor jöhet a jogos kérdés:
Ők tényleg 18 év felettiek???
Ők tényleg 18 év felettiek???
2016. október 23. 22:17
|
|
Yunocchiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258690 offline
|
Szerintem Kesha és Megan Fox a leggázabb..Meg mondjuk Christina se sokkal jobb..
Az viszont nem értem, miért olyan gáz, hogy Angelina izelt lábúakat eszik, jó néhány ázsiai országban ez tök hétköznapi dolog, úgy árulják ott a rovarokból készült pörköltöket meg sütiket az utcai árusok, mint nálunk pl. a hamburgert
Én is szivesen megkóstolnék amúgy rovarból készült ételt xd Nekem kicsit sem undoritóbb a rovarevésnél az, amikor valaki pl. sertés agyvelőt eszik vagy nyelvet..
Az viszont nem értem, miért olyan gáz, hogy Angelina izelt lábúakat eszik, jó néhány ázsiai országban ez tök hétköznapi dolog, úgy árulják ott a rovarokból készült pörköltöket meg sütiket az utcai árusok, mint nálunk pl. a hamburgert
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: