Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – II. rész
2016. október 18. 16:02
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Kesha nem százas, ahogy Alicia sem. Persze, ki tudja, ebből mennyi kacsa.
2016. október 18. 16:06
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Már nem azért, de senkinek nem tűnik fel, hogy Christian Bale nem Supermant játszotta, hanem Batmant?
2016. október 18. 16:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Annapolisz @ 2016.10.18. 16:06)
Már nem azért, de senkinek nem tűnik fel, hogy Christian Bale nem Supermant játszotta, hanem Batmant?
De, nekem.
Egyébként ez a sok különleges arckezelés és bőrápolási trükk csak szemfényvesztés és mese habbal... Demi, Sandra, Megan, mind feküdtek már sebész szikéje alatt, szóval senki se higgye, hogy a piócáktól vagy az aranyérkenőcstől néznek úgy ki, mint egy húszéves.
2016. október 18. 16:43
Megan és Christina elég igénytelen, ahogy Rob is.
2016. október 18. 17:03
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát nem tudom...szerintem ezek nagy hülyeségek. Ennyire nem lehetnek idióták...plusz erről még beszelnének is?!
2016. október 18. 18:18
azért nem hinném hogy a Keshás dolog tényleg igaz..
2016. október 18. 18:40
Kesha-é meg az utolsó baromi gáz :/ Fene a gusztusát az előbbinek...
Egyébként szerintem az Angelina-é még a legkevésbé furcsa, Vietnam-ban és sok ázsiai országban ez a természetes. Robert-ében sem látok annyira sok kivetni valót, ha meg az lett volna írva, hogy mekkora figyelmet szentel a hajának, akkor jöttek volna a kommentek, hogy micsoda pojáca...
Egyébként szerintem az Angelina-é még a legkevésbé furcsa, Vietnam-ban és sok ázsiai országban ez a természetes. Robert-ében sem látok annyira sok kivetni valót, ha meg az lett volna írva, hogy mekkora figyelmet szentel a hajának, akkor jöttek volna a kommentek, hogy micsoda pojáca...
2016. október 18. 19:50
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Jézusom
Nagyon beteg dolgok vannak
2016. október 18. 20:23
A vizelet a legegészségesebb folyadék a világon, viszont túl savas ahhoz, hogy megigyuk. Tehát, ha megissza azzal csak árt magának, ugyanis a gyomorsav átlyukasztja a gyomor falat, amk fekélyt vagy egyenesen gyomor lyukadást okoz.
2016. október 18. 20:40
Ez bizonyítja, hogy ők is furcsák, ahogy mi is, "átlagos" emberek. Lol, néhányuk mintha én lennék.
2016. október 18. 22:36
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
A vizelet megivása a legbutább dolog. A már halálukon lévő más lehetőség nélkül maradt emberek isszák meg a vizeletüket, nem véletlenül pisiljük ki, abban már semmi használható anyag sincs a szervezet számára, ráadásul nagyon savas. Kesha elég gyagyás alapból de ez már tényleg egy más szint.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: