10 dolog, amit csak a balkezesek értenek
2016. szeptember 17. 22:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Teljesen igaza va nFozi Dodi-nak!
2016. szeptember 18. 12:15
|
|
ericdraven28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 250034 offline
|
"Te balkezes vagy?"
Mi olyan idegesítő ebben? Meg milyen sztereotípiákról beszélsz?
Mi olyan idegesítő ebben? Meg milyen sztereotípiákról beszélsz?
2016. szeptember 19. 17:54
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Én nem tudom milyen balkezes vagyok, de a 2, 4, és 6-os pontok kivételével nekem egyik sem okoz gondot. Igazából lehetséges, hogy csak 'félig' vagyok balkezes, mert enni, rajzolni, írni szoktam csak balkézzel. Na meg a 'Balkezes vagy?' kérdés irritáló, főleg, amikor olyasvalaki kérdezi, aki mindennap lát, és már 4x megkérdezte xD
2016. szeptember 20. 21:38
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
mikor lapozol a spirálfüzetben, talán a te jobb kezed nem kényelmetlen? háde
az egyszemélyes padokat sem értem
és milyen sztereotípiák kapcsolódnak a balkezességhez? a 'balkezesség az Ördögtől való'-ból remélem már kifejlődtünk...
az egeret a legtöbben jobb kézzel tanulják meg kezelni, de egyébként két gomb meg húzogatás, én is tudom használni bal kézzel
a gitárral is ugyanez van, ha úgy szokod meg, hogy jobb kézzel pengetsz, akkor azzal pengetsz és kész, mivel mindkét kezeddel csinálsz valamit, nincs olyan nagy különbség
nem hiszem, hogy ilyen drasztikus hátrányban lennének a balkezesek
az egyszemélyes padokat sem értem
és milyen sztereotípiák kapcsolódnak a balkezességhez? a 'balkezesség az Ördögtől való'-ból remélem már kifejlődtünk...
az egeret a legtöbben jobb kézzel tanulják meg kezelni, de egyébként két gomb meg húzogatás, én is tudom használni bal kézzel
a gitárral is ugyanez van, ha úgy szokod meg, hogy jobb kézzel pengetsz, akkor azzal pengetsz és kész, mivel mindkét kezeddel csinálsz valamit, nincs olyan nagy különbség
nem hiszem, hogy ilyen drasztikus hátrányban lennének a balkezesek
2016. szeptember 25. 15:14
A legtöbb az jellemző. A kedvencem amikor írok, vagy valamit csinálok csak szimplán a bal kezemmel és valaki megkérdezi hogy balkezes vagyok, kezdek frászt kapni tőle. :"D
2016. október 03. 17:44
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Érdekes cikk lett
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: