Egy felmérés szerint ennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban
2016. szeptember 14. 21:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez így hülyeség, nem tudják megmondani hogy mi az ideális hiszen ez relatív fogalom és minden esetben más
2016. szeptember 16. 17:41
Szerintem ez lényegtelen. De az a fiú, aki tetszik nekem 2 nappal fiatalabb nálam. :'D (ha valakit érdekel) De nekem akkor is az ideális 1-2 évvel idősebb kell legyen. Ez mindenkinek más.
2016. szeptember 17. 10:36
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Szerintem teljesen felesleges volt ez a kutatás, hiszen egyáltalán nem számít a kor egy kapcsolatban.
2016. szeptember 19. 07:44
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
De tegyük fel hogy mondjuk van egy 14 éves lány és 30-as pasival jár akkor arra nem azt mondják az emberek és a hatóság hogy molesztálás vagy megrontás? Én valahol ezt hallottam. Ebben az esetben sem számít a korkülönbség?
2016. szeptember 19. 15:51
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A szakításnak számos oka lehet, az estek döntő többségében szerintem nem feltétlen a korkülönbség az, amiért válni kell.
2016. szeptember 22. 18:35
|
|
Eyodisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 256903 offline
|
BLulu88 Kérdésedre válaszolva nem számít. A hatályos jogszabály szerint 14 év alatti kiskorúk esetében (akik még gyermekkorúnak számítanak), nagykorú nem létesíthet velük kapcsolatot, pedofíliának minősül. 14 évet betöltött fiatalkorú esetén lehetséges, és ha a fiatalkorú beleegyezik létesíthető szexuális kapcsolat is.
2016. szeptember 25. 15:12
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
abszolút hülyeségnek tartom az általánosítást, nagyszüleim között is 1 év volt, mégis elváltak nagyon hamar. ha két ember megérti, tiszteli és szereti (!!!) egymást, akkor nem számít, hogy 20 év a korkülönbség vagy 1, működni fog a kapcsolat. nem hinném, hogy bármit is rá lehetne fogni a számokra. (nyilván ez alól kivétel a pedofília, de ebbe ne menjünk bele)
2016. szeptember 25. 20:47
Ennek semmi realitás alapja nincs. Hagyjuk már a cosmot.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: