Egy felmérés szerint ennyi az ideális korkülönbség egy kapcsolatban
2016. szeptember 12. 18:23
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hát nem tudom,szerintem ezt nem lehet ilyen könnyen megállapítani. A korkülönbség is csak egy szám,de hát nyilván meg kell húzni a határokat. Mindenesetre én tuti nem jönnék össze nálam csak 1 évvel idősebbel...de ez egyénfüggő.
2016. szeptember 12. 18:44
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Én sokkal komolyabban(öregesebben
) gondolkodom a korombelieknél,meg tudok zavarodni a huszonévesektől,irtózom az összestől
Nekem a nagyobb korkülönbség jött be,de ez sokban függ az ember agyi érettségétől is szerintem.
2016. szeptember 12. 18:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nyilván ez egy felmérés volt, de nem kell komolyan venni. Én nem szeretem a túl nagy korkülönbséget, főleg ha én vagyok az idősebb. 2-3 év szerintem az ideális,legalábbis számomra, de nyilván ha rám talál az igazi 10-15 sem fog minket elválasztani
2016. szeptember 12. 18:51
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
egy kapcsolatban szerintem nem ez a lényeg, bár nem találom valószínűnek, hogy nálam sokkal idősebbel hozzon össze a sors, mert attól félnék, hogy irányítani fognak xd sőt, szerintem kimondottan jó ha a két fél egy idős vagy a lány az idősebb, de nyilván kinek mi. bár őszintén, sok tapasztalatom nincs ebben
2016. szeptember 12. 19:58
|
|
Mrs.Tomlinson01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257297 offline
|
Mi egy idősek vagyunk és szerintem ez pont jó. Amúgy is, ha szerelnesek vagyunk, akkor nem számít a kor.
2016. szeptember 12. 20:13
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Korábban még olyasmit olvastam, hogy a 4 év az ideális korkülönbség egy pároknál.
Visszatérve, szerintem is amúgy az én családom is erősíti a szabályt. A két nagyszülőmnél ,mint az apainál, anyainál is 5 év korkülönbség volt kábé, ráadásul a mamámék javára. Szóval ennyit arról az eszmékről is, hogy például nem jó, ha a nő az idősebb.
Szerintem, ha az ember jó társat talál magának, akkor teljesen mindegy, hogy 1 vagy 5 évvel idősebb, vagy egy idősek; legyen a fiú vagy a lány javára.
Ennyit erről. Bár a 20 fölötti korkülönbségnél sokszor megkérdőjelezhető ,hogy az egyik fél nem-e pénzes.
Visszatérve, szerintem is amúgy az én családom is erősíti a szabályt. A két nagyszülőmnél ,mint az apainál, anyainál is 5 év korkülönbség volt kábé, ráadásul a mamámék javára. Szóval ennyit arról az eszmékről is, hogy például nem jó, ha a nő az idősebb.
Szerintem, ha az ember jó társat talál magának, akkor teljesen mindegy, hogy 1 vagy 5 évvel idősebb, vagy egy idősek; legyen a fiú vagy a lány javára.
Ennyit erről. Bár a 20 fölötti korkülönbségnél sokszor megkérdőjelezhető ,hogy az egyik fél nem-e pénzes.
2016. szeptember 12. 21:05
Szerintem is kb az 1-2 év az ideális, az meg nagyon gáz ha a nő az idősebb...
2016. szeptember 12. 21:14
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nálam a szüleim között fél év van, 25 évig bírták.
2016. szeptember 12. 21:18
szerintem a kor csak egy szám, ami csak akkor fontos, ha te annak tartod
2016. szeptember 12. 22:13
Hát igen, kivételek szerintem vannak rendesen.
2016. szeptember 12. 22:32
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szerintem sokkal inkább az életszakasz számít, mint az évek. 20 alatt egy év is baromi soknak számít, 20 fölött már nyilván nem. De azt gondolnám, hogy inkább az a lényeg, hogy ki hol tart az életben. Például egy olyan személy, akit a szülei tartanak el és mondjuk egyetemista, és egy olyan, aki már több éve dolgozik és saját háztartást vezet, nem ugyanott tartanak az életben, és az neccesebb. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem is túl működőképes.
Én a magam részéről nem szeretem a nagy korkülönbséget, nekem most így mindjárt 21 évesen maximum 3-4 év az, ami még belefér.
Én a magam részéről nem szeretem a nagy korkülönbséget, nekem most így mindjárt 21 évesen maximum 3-4 év az, ami még belefér.
2016. szeptember 13. 08:02
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
Nem tudom, én akkor szoktam szakítani, amikor már nem érzem magam jól a kapcsolatban, vagy nem vagyok már szerelmes..de mindig is szerettem az ilyen felméréseket... kár is ilyenekkel fecsérelni az idejüket
2016. szeptember 13. 16:16
Idézet (arianator_R @ 2016.09.12. 21:05)
Szerintem is kb az 1-2 év az ideális, az meg nagyon gáz ha a nő az idősebb...
Miért lenne "nagyon gáz"? Példának okáért nálunk is anyám az idősebb, mégis jól megvannak egymással. Ha boldogok együtt, nem számít a korkülönbség.
Bár, ahogyan előttem is említette valaki, 20 év fölött lehet pénzszaga a dolognak.
2016. szeptember 13. 23:56
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
a fityfenét jó
a szüleim között 1 és fél év korkülönbség van és állandóan veszekesznek,mert mind2 önfejű és egyik sa akar a masiknak igazat adni
szerintem kell min 4 év korkülönbség,hogy az egyik fél hamarabb érje el a 2. pubertás kort (ahogy mondják) és ne mind2 egyszerre gondolja azt,hogy neki van mindig igaza a másik meg legyen csendben... én amondó vagyok..bölcsebb ha az egyik fél legalább 4-5 évvel öregebb a másiknál
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: