Zendaya főszerepe a Pókemberben óriási felháborodást okozott
2016. augusztus 28. 08:16
|
FreddieMercury1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 252495 offline
|
Ekkora sz*rt...Az a baj,hogy nem azért rakják be MAry Janenek,mert annyira sokat tudna hozzáadni a karakterhez,hanem a liberális szar felfogás miatt Hollywoodban, jó példa erre, hogy Bondból is négert akarnak...Miért nem lehet egy karaktert olyannak meghagyni,amilyennek az alkotója megálmodta???Komolyan egyre rosszabbak a castingok (JAred Leto,mint Joker....úgy hogy WILLEM DAFOE IS CASTINGOLT!!!!,vagy hogy egy Tom Hiddleston esélyes Bond szerepére...)Legközelebb Superman is néger lesz,és Batman kínai...
2016. augusztus 28. 09:26
|
|
LuLu2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 278 Csatolások: 2 Azonosító: 184890 offline
|
Nekem erről egyből a Flash sorozat Iris-a jutott eszembe, akit szintén egy gyönyörű afroamerikai színésznő játszik, úgy, hogy az eredeti képregényben Iris vöröshajú és fehér bőrű. A kezdetekben tényleg furcsa volt megszokni, hogy külsőben eltér a karakter attól, amit annak idején megálmodtak, de ahogy James Gunn is írta, hogy ha egy karakter a külsőségekben merül ki, akkor az már régen rossz. Szurkolok Zendayanak biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen fogja alakítani Mary Jane-t!
2016. augusztus 28. 10:49
Nem ő az akit elképzeltem. De hé emberek mindenki itt kritizálja Zendayat először megkéne nézni hogy mit produkál a filmben és ha tányleg olyan rossz lesz akkor mi van!? Ez csak egy film ezernyit és ezernyit basztak már el a szereplőválogatással. Egyébként Zendaya igen is tehetséges színésznő, én bízom benne hogy jól fogja alakítani Mary Janet
2016. augusztus 28. 12:20
Nem tudom miért pont Zendayat választották. Valahogy nem tudom elképzelni, de azért remélem jól alakít majd! :3
2016. augusztus 28. 12:35
Egyet értek James Gunn-al, hogy ha jól tudja eljátszani a szerepét, akkor édes mindegy, hogy milyen a bőre színe. Azzal semmi baj nincsen, hogy egy szereplőgárda etnikailag (remélem jól használom a szót) változatos, és szerintem sose érezze magát egy színész vagy színésznő rosszul mert éppen nem fehér a bőre.
2016. augusztus 28. 22:02
|
|
CataMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 259365 offline
|
Igaz, hogy Zendaya kinézetre nemigen hasonlít Mary Jane-hez, de ha jól játsza a karaktert, akkor teljesen mindegy, hogy a származása miatt nem rendelkezik vörös hajjal és hófehér bőrrel.
Szerintem jót fog alakítani, számomra idáig sem okozott csalódást.
2016. augusztus 29. 03:50
|
|
CeCeLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 241240 offline
|
Hagyjukmar....
Bella. Na o sokkal jobb lenne. Feher bor voros haj pl. Meghogy zendaya mint stilusikon.... Balablabla... Nem birta kinoni a disneyt...
Bella. Na o sokkal jobb lenne. Feher bor voros haj pl. Meghogy zendaya mint stilusikon.... Balablabla... Nem birta kinoni a disneyt...
2016. augusztus 29. 09:26
Lehet hogy Zendaya más mint a képregényben le van írva vagy rajzolva.De pl a Vámpírnaplókban is Elena Gilbert a könyvben semmire sem hasonlít a később sorozatként is megjelenő változatra. Azzal semmi baja sem volt senkinek. Kértek egy példát? Elena szeme a könyvben kék. És mint tudjuk a könyv Amerikában előbb megjelent mint a sorozat, és magyarul csak háteret adtak hozzá, mert akkor jött a könyv, amikor a sorozat magyarországon...
Zendaya tehetséges színésznő! Szerintem ökéletesen meg fogja tudni formálni a karaktert!
Zendaya tehetséges színésznő! Szerintem ökéletesen meg fogja tudni formálni a karaktert!
2016. augusztus 29. 10:44
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Hermione után már nem lepődök meg semmin.
2016. augusztus 29. 15:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
én sem tudom őt elképzelni Mary Jane ként, de kíváncsi vagyok hogyan fog teljesíteni, hátha kellemes csalódás lesz
2016. augusztus 29. 19:51
rebi115. Azért ez a két dolog nem ugyanaz. Képregény és film is volt már amiben megvolt határozva alaposan, hogy hogy néz ki Mary Jane. Szóval ez egy jóval nagyobb dolog, hogy most Zendaya fogja játszani és habár pont Pókember fan nem vagyok még nekem is nehéz elképzelnem Zendayát Mary Jane-nek.
2016. augusztus 30. 14:01
Jééézusom. Kit érdekel, hogy vörös hajú lesz a lány vagy barna?
2016. augusztus 30. 15:18
Jogos, Miss Vikander sem bögyös, nem lesz hiteles Lara szerepére
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: