Starity

Zendaya főszerepe a Pókemberben óriási felháborodást okozott

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 26. 21:50 #61
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Én nem azon vagyok kiakadva, hogy afro-amerikai származású alakítja Mary Janet. A sminkesek mostanság már tényleg csodát képesek művelni, parókát meg fel tud venni. De azért Zendaya-nál találhattak volna nagyobb színésznői tehetséggel rendelkezőt is. Annyiban meg tudom érteni, hogy szeretne magasabb színvonalra menni a Disney-nél, de a Shake it off-ban lévő alakítása szépen szólva is rémes volt. Bár mondjuk már maga a karaktere is nevetséges volt. De ettől függetlenül remélem, hogy most jól fog alakítani.
2016. augusztus 26. 22:12 #62
- törölt felhasználó -    
őszintén elég vegyes érzelmeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban, nem tudom mit várjak tőle. elég régimódi vagyok, mert nekem egyáltalán nem tetszett a Csodálatos Pókember, viszont Tom Holland Peter - jét nagyon megkedveltem. May néni sem jött át, nem tudom nekem nagyon furcsa így fiatalon, mert szerintem May NÉNI az May néni, aki egy néni, nem pedig egy harmincas nő. ahogyan James Gunn - nal is egyetértek valamilyen szinten, de Zendaya vacak színész (és azért egy Marvel adaptáció más, mint egy Disney...), és képtelen vagyok elképzelni Mary Jane - ként. de meglátjuk mi lesz, nem akarom előre leírni, dehát... hmm... egyenlőre elég furcsa.
2016. augusztus 26. 22:13 #63
- törölt felhasználó -    
Hááááááát......őszintén? Teljesen megértem azokat akik felháborodtak XD
Zendaya tehetséges de egyáltalán nem illik a szerepe és....ennyi . Pont. Komolyabb színésznőre volna szükségük.
2016. augusztus 26. 22:26 #64
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

StátuszSok a levél, de egy a fa. -A zöld urai-
Hozzászólás: 477
Csatolások: 32
Azonosító: 167208
"Számomra a pajkosság teszi Mary Jane-t Mary Jane-é, és ha ezt egy színésznő meg tudja jeleníteni, akkor működni fog a karakter."
Ezzel egyet értek, de nehogy már ennél a csajnál jobbat nem találtak a szerepre. Szánalmas. cool.gif
2016. augusztus 26. 22:28 #65
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 969
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Erre már nem is lehet mit írni...ez nem egy afroamerikai szerep!! Már elnézést! Ez így egyszerűen hiteltelen. De ha fordítva lenne, és egy afroamerikai színésznő helyére raknának egy vörös lányt, már minden jogvédő szervezet tiltakozna rasszizmusért..Ez politika..Mint ahogy az is, hogy a filmekben (főleg a tinifilmekben) mindig a rossz karakterek a szőkék. Ők a ribik, a "menőcsajok" akiketm indenki utál, a bunkó csapatkapitány, és így tovább. Butának, arrogánsnak, és idegesítőnek próbálják őket beállítani. Kevés sikerrel. legalábbis én nem kérek ezekből, mert átlátok rajtuk, köszi.
2016. augusztus 26. 22:55 #66
Récike2000
Récike2000

Státusz#FASHION #design #Wellhellove #ELNOK #rapshodyforyouandme
Hozzászólás: 802
Csatolások: 8
Azonosító: 176748
Nincs bajom Zendaya-val de...teljesen igaza van mindenkinek,aki felháborodott... Miért nem választottak valakit,aki tapasztaltabb már? Teljesen egyetértek az előttem szólókkal,ugyanis ez egy Marvel...ami nem Disney, ahol egy tinilányt kell játszani,különböző problémákkal a mindennapokban. Ez egy komoly téma. Lehet,hogy manapság felkapott,meg minden,de szerintem mást is választhattak volna...mindenesetre már csak azért is kíváncsi vagyok,hogy fog szerepelni. smileeee.gif
2016. augusztus 26. 23:05 #67
ryku
ryku

Státuszdefense takes on many forms.
Hozzászólás: 680
Csatolások: 2
Azonosító: 192633
Egyetértek Vandaa7! wink.gif
2016. augusztus 26. 23:23 #68
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Én már a Csodálatos pókembereket sem néztem meg. Felesleges, az eredetinél úgy sem lesz jobb.
2016. augusztus 27. 04:34 #69
Zoey28
Zoey28
új tag

StátuszDon't forget to smile
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 233635
Na jó igen Zendaya még nem igazán ért el színészetben áttörést és erre itt az alkalma smileeee.gif Ő lehet az első színesbőrű nő aki Mary Janet játszhat a Marvel pedig pont a rasszizmust akarta elkerülni ugyanis elég nagy felháborodás szokott lenni akörül mikor egy Marvel vagy valamilyen hasonló nagy szabású filmben csak fehér bőrűek szerepelnek ezért választották Zendayát, mert a fiatalok körében kialakult róla egy olyan kép (amit itt sokan nem ismernek mert nem írnak róla magyar nyelvű cikkeket )ahol ő büszke arra hogy ő félig fekete, hogy megvédi a fekete nőket a ott van a Giuliana Rancic eset mikor ő viselt rasztát azt mondták biztos "fű szaga van " mikor Justin Bieber akkor meg milyen király meg felrobbantotta a netet az "új frizujájával" dry.gif mikor a szüleit aláztak meg származásuk miatt (többször is )ő megvédte őket és ha már itt tartunk mikor Aaliyah szerepére szerződtették akkor az volt az egyik baj vele hogy nem elég "fekete" bőrű most meg az a baj vele hogy nem "fehér" a szerephez arról nem is beszélve hogy a születésnapjain adomány gyűjtés szokott rendezni tavaly péládul South Afrika lakóinak Zendaya kiáll azért amiben hisz és ha olyan rossz színész lenne akkor nem válogatják bele a film szereplő gardajába cool.gif minden esetre én gratulálok neki és várom hogy a képernyőn is látthasam az alakítását thumbsup.gifígy tökéletes ahogy van valakinek sosem fog meg felelni mert az egyiknek jó ebben, de abban "béna" a másik szerint ebben jó, abban "béna" szóval vannak akik számára sosem lesz elég jó de én büszke vagyok rá és számomra példaképem mert ő az egyik olyan (vagy az egytlen a maga korosztályából )normális fiatal sztár aki nem drogozot ivott vagy járta már meg a rendőrséget vagy a reheboot
Csak így tovább Daya rolleyes.gif
2016. augusztus 27. 07:36 #70
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Nekem sem tetszik...
2016. augusztus 27. 07:52 #71
Pretty27
Pretty27

Státusz"Világ ki, Starity be"
Hozzászólás: 557
Csatolások: 79
Azonosító: 258931
Kivancsi leszek hogy hitelesen eltudja jatszani a szerepet...
2016. augusztus 27. 09:27 #72
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484
Sok olyan film van ami különbözik a könyvtől. Sőt, mindegyik. Csak valamelyik egy kicsit, míg a másik sokkal. Szerintem attól hogy nem úgy fog kinézni mint az eredeti szereplő még lehet jó a film.
2016. augusztus 27. 10:11 #73
- törölt felhasználó -    
Pont ahogyan Harry Styles sem illik Mick Jagger szerepére, úgy Zendaya-t sem tartom jó választásnak Mary Jane eljátszásához. Értem én, hogy nem a külső számít, de ezt a lánykát a Disney-s műsorokon kívül nem nagyon láttam másban. Egy kicsit tapasztaltabb színésznőt is találhattak volna. Azért kíváncsi leszek a véleményekre a film után.
2016. augusztus 27. 10:34 #74
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Nem tudom, hogy ez miért vált ki ekkora felháborodást...
2016. augusztus 27. 10:46 #75
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 219045
AKINEK EZ NEM TETSZIK AZ NEM RAJONGÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. augusztus 27. 11:16 #76
LilaSzamóca
LilaSzamóca
új tag

StátuszWe all go a little mad sometimes. -Norman Bates
Hozzászólás: 82
Azonosító: 223650
Nekem nem is igazán a bőrszínével van problémám, sokkal inkább azzal, hogy egy bugyuta Disney sorozat által vált híressé, azóta nem igen láttam más filmben, és ahogy utánanéztem nem is igazán volt komolyabb szerepe. Lehet velem van baj, de én teljesen beskatulyáztam a Disney egyik kis ripacskájának. Remélem kellemesen fogok csalódni benne.
2016. augusztus 27. 11:33 #77
- törölt felhasználó -    
Szerintem üde színfoltja lesz Zendaya a filmnek! Érdekes Mary Jane karaktere így, de egzotikus! wink.gif
2016. augusztus 27. 13:43 #78
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
"Ha egy filmbéli személy legfőbb jellemzője – vagyis az a tulajdonsága, ami ikonikussá teszi őt – kimerül a bőre és a haja színében, akkor az a karakter sekélyes."

Ámen.
2016. augusztus 27. 13:51 #79
julcsi67
julcsi67
új tag

StátuszMinden kép, melyet érzéssel festettek, a festő arcképe, nem a modellé.
Hozzászólás: 46
Azonosító: 209580
Hááááááát.....nem ő lenne az, akit én Mary jean-nek elképzeltem. Nekem sem a bőrszíne számít, csak szerintem zendaya nem tudja át adni azt az igazán Mary Jean-es érzést. De remélhetőleg nincs igazam....
2016. augusztus 27. 18:34 #80
LuiseLocksmith
LuiseLocksmith
visszatérő vendég

Státusz"Soha ne add fel! Csak ha elegendő bélyeg van rajta!"
Hozzászólás: 127
Csatolások: 2
Azonosító: 259307
James Gunn-nak teljes mértékig igaza van. Az a lényeg, hogy a személyisége legyen a karakternek, ne pedig ismertetőjegye...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok