Zendaya főszerepe a Pókemberben óriási felháborodást okozott
2016. augusztus 26. 21:50
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Én nem azon vagyok kiakadva, hogy afro-amerikai származású alakítja Mary Janet. A sminkesek mostanság már tényleg csodát képesek művelni, parókát meg fel tud venni. De azért Zendaya-nál találhattak volna nagyobb színésznői tehetséggel rendelkezőt is. Annyiban meg tudom érteni, hogy szeretne magasabb színvonalra menni a Disney-nél, de a Shake it off-ban lévő alakítása szépen szólva is rémes volt. Bár mondjuk már maga a karaktere is nevetséges volt. De ettől függetlenül remélem, hogy most jól fog alakítani.
2016. augusztus 26. 22:12
őszintén elég vegyes érzelmeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban, nem tudom mit várjak tőle. elég régimódi vagyok, mert nekem egyáltalán nem tetszett a Csodálatos Pókember, viszont Tom Holland Peter - jét nagyon megkedveltem. May néni sem jött át, nem tudom nekem nagyon furcsa így fiatalon, mert szerintem May NÉNI az May néni, aki egy néni, nem pedig egy harmincas nő. ahogyan James Gunn - nal is egyetértek valamilyen szinten, de Zendaya vacak színész (és azért egy Marvel adaptáció más, mint egy Disney...), és képtelen vagyok elképzelni Mary Jane - ként. de meglátjuk mi lesz, nem akarom előre leírni, dehát... hmm... egyenlőre elég furcsa.
2016. augusztus 26. 22:13
Hááááááát......őszintén? Teljesen megértem azokat akik felháborodtak XD
Zendaya tehetséges de egyáltalán nem illik a szerepe és....ennyi . Pont. Komolyabb színésznőre volna szükségük.
Zendaya tehetséges de egyáltalán nem illik a szerepe és....ennyi . Pont. Komolyabb színésznőre volna szükségük.
2016. augusztus 26. 22:26
|
|
Hazelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 477 Csatolások: 32 Azonosító: 167208 offline
|
"Számomra a pajkosság teszi Mary Jane-t Mary Jane-é, és ha ezt egy színésznő meg tudja jeleníteni, akkor működni fog a karakter."
Ezzel egyet értek, de nehogy már ennél a csajnál jobbat nem találtak a szerepre. Szánalmas.
Ezzel egyet értek, de nehogy már ennél a csajnál jobbat nem találtak a szerepre. Szánalmas.
2016. augusztus 26. 22:28
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Erre már nem is lehet mit írni...ez nem egy afroamerikai szerep!! Már elnézést! Ez így egyszerűen hiteltelen. De ha fordítva lenne, és egy afroamerikai színésznő helyére raknának egy vörös lányt, már minden jogvédő szervezet tiltakozna rasszizmusért..Ez politika..Mint ahogy az is, hogy a filmekben (főleg a tinifilmekben) mindig a rossz karakterek a szőkék. Ők a ribik, a "menőcsajok" akiketm indenki utál, a bunkó csapatkapitány, és így tovább. Butának, arrogánsnak, és idegesítőnek próbálják őket beállítani. Kevés sikerrel. legalábbis én nem kérek ezekből, mert átlátok rajtuk, köszi.
2016. augusztus 26. 22:55
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nincs bajom Zendaya-val de...teljesen igaza van mindenkinek,aki felháborodott... Miért nem választottak valakit,aki tapasztaltabb már? Teljesen egyetértek az előttem szólókkal,ugyanis ez egy Marvel...ami nem Disney, ahol egy tinilányt kell játszani,különböző problémákkal a mindennapokban. Ez egy komoly téma. Lehet,hogy manapság felkapott,meg minden,de szerintem mást is választhattak volna...mindenesetre már csak azért is kíváncsi vagyok,hogy fog szerepelni.
2016. augusztus 27. 04:34
|
|
Zoey28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.21. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 233635 offline
|
Na jó igen Zendaya még nem igazán ért el színészetben áttörést és erre itt az alkalma
Ő lehet az első színesbőrű nő aki Mary Janet játszhat a Marvel pedig pont a rasszizmust akarta elkerülni ugyanis elég nagy felháborodás szokott lenni akörül mikor egy Marvel vagy valamilyen hasonló nagy szabású filmben csak fehér bőrűek szerepelnek ezért választották Zendayát, mert a fiatalok körében kialakult róla egy olyan kép (amit itt sokan nem ismernek mert nem írnak róla magyar nyelvű cikkeket )ahol ő büszke arra hogy ő félig fekete, hogy megvédi a fekete nőket a ott van a Giuliana Rancic eset mikor ő viselt rasztát azt mondták biztos "fű szaga van " mikor Justin Bieber akkor meg milyen király meg felrobbantotta a netet az "új frizujájával"
mikor a szüleit aláztak meg származásuk miatt (többször is )ő megvédte őket és ha már itt tartunk mikor Aaliyah szerepére szerződtették akkor az volt az egyik baj vele hogy nem elég "fekete" bőrű most meg az a baj vele hogy nem "fehér" a szerephez arról nem is beszélve hogy a születésnapjain adomány gyűjtés szokott rendezni tavaly péládul South Afrika lakóinak Zendaya kiáll azért amiben hisz és ha olyan rossz színész lenne akkor nem válogatják bele a film szereplő gardajába
minden esetre én gratulálok neki és várom hogy a képernyőn is látthasam az alakítását
így tökéletes ahogy van valakinek sosem fog meg felelni mert az egyiknek jó ebben, de abban "béna" a másik szerint ebben jó, abban "béna" szóval vannak akik számára sosem lesz elég jó de én büszke vagyok rá és számomra példaképem mert ő az egyik olyan (vagy az egytlen a maga korosztályából )normális fiatal sztár aki nem drogozot ivott vagy járta már meg a rendőrséget vagy a reheboot
Csak így tovább Daya
Csak így tovább Daya
2016. augusztus 27. 09:27
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Sok olyan film van ami különbözik a könyvtől. Sőt, mindegyik. Csak valamelyik egy kicsit, míg a másik sokkal. Szerintem attól hogy nem úgy fog kinézni mint az eredeti szereplő még lehet jó a film.
2016. augusztus 27. 10:11
Pont ahogyan Harry Styles sem illik Mick Jagger szerepére, úgy Zendaya-t sem tartom jó választásnak Mary Jane eljátszásához. Értem én, hogy nem a külső számít, de ezt a lánykát a Disney-s műsorokon kívül nem nagyon láttam másban. Egy kicsit tapasztaltabb színésznőt is találhattak volna. Azért kíváncsi leszek a véleményekre a film után.
2016. augusztus 27. 11:16
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Nekem nem is igazán a bőrszínével van problémám, sokkal inkább azzal, hogy egy bugyuta Disney sorozat által vált híressé, azóta nem igen láttam más filmben, és ahogy utánanéztem nem is igazán volt komolyabb szerepe. Lehet velem van baj, de én teljesen beskatulyáztam a Disney egyik kis ripacskájának. Remélem kellemesen fogok csalódni benne.
2016. augusztus 27. 11:33
Szerintem üde színfoltja lesz Zendaya a filmnek! Érdekes Mary Jane karaktere így, de egzotikus!
2016. augusztus 27. 13:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Ha egy filmbéli személy legfőbb jellemzője – vagyis az a tulajdonsága, ami ikonikussá teszi őt – kimerül a bőre és a haja színében, akkor az a karakter sekélyes."
Ámen.
Ámen.
2016. augusztus 27. 13:51
|
|
julcsi67új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 209580 offline
|
Hááááááát.....nem ő lenne az, akit én Mary jean-nek elképzeltem. Nekem sem a bőrszíne számít, csak szerintem zendaya nem tudja át adni azt az igazán Mary Jean-es érzést. De remélhetőleg nincs igazam....
2016. augusztus 27. 18:34
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
James Gunn-nak teljes mértékig igaza van. Az a lényeg, hogy a személyisége legyen a karakternek, ne pedig ismertetőjegye...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: