Starity

Ki használt ki kit? Tovább bonyolódik Justin Bieber és Selena Gomez szóváltása

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 16. 14:56 #61
- törölt felhasználó -    
Akár megbízható az a forrás, amelyik nyilatkozott, akár nem, én nagyon is igazat adok neki ebben a kérdésben.
2016. augusztus 16. 15:42 #62
- törölt felhasználó -    
Remek hír. Két híres, unatkozó, sztár összeveszik és az egyik törli az instáját. Ez aztán a dráma. -.-
2016. augusztus 16. 15:44 #63
- törölt felhasználó -    
Egyébként nem hiszem, hogy Selena kihasználta volna Justin-t, de az számomra sokkal hihetőbb, hogy Justin megcsalta Selenát.
2016. augusztus 16. 16:04 #64
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 417
Csatolások: 0
Azonosító: 255101
Szeretem Selenat o az egyik legnagyobb pelda kepem es neki van igaza de nem kene elondani h Justin megcsalta mert o is megcsalta Zayn-el tudomasom szerint amit Justin ki is irt ... De ok dolguk remelem h tisztazodik minden..
2016. augusztus 16. 16:32 #65
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

Elmondani**
2016. augusztus 16. 16:33 #66
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
Coreline teljesen igazad van!
Minek írtok olyan kommentet hogy "Unalmas már".Ki a franc mondta meg nektek hogy kommenteljetek a cikk alá?
Szenetta - Ma, 15:42
Remek hír. Két híres, unatkozó, sztár összeveszik és az egyik törli az instáját. Ez aztán a dráma. -.-
Nos miért is unatkoznak?Itt tudod ki unatkozik??TE MEG A MÉDIA.Mert a média minden apró dolgot felkap és ezt te azt sem tudod mi van csak annyit mondasz hogy "unatkoznak".Te akkor unatkoztál amikor megírtad ezt a kommentet.
Selenának pedig teljesen igaza van
2016. augusztus 16. 17:11 #67
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Idézet (Sütikexdd @ 2016.08.16. 16:04)
Szeretem Selenat o az egyik legnagyobb pelda kepem es neki van igaza de nem kene elondani h Justin megcsalta mert o is megcsalta Zayn-el tudomasom szerint amit Justin ki is irt ... De ok dolguk remelem h tisztazodik minden..

Ha Selena valóban megcsalta volna Justint Zaynnel, arról a média már rég cikkezett volna.Mert érdekes módon ők mindig mindent jobban illetve hamarabb tudnak mint mi átlag emberek.. dry.gif mellow.gif
2016. augusztus 16. 17:19 #68
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Justin törölte az instagramját. mostmár hivatalos. ez mi már? ennyire nem tudja elfogadni a negatív kommenteket? én szeretem őt, de ez mostmár mi?
2016. augusztus 16. 17:48 #69
- törölt felhasználó -    
Coreline írta:
Na jó ennyi,nálam itt telt be az a bizonyos pohár...! mad.gif
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre???? dry.gif Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele... closedeyes.gif
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz... angry.gif Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??! blink.gif Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők....... ok.gif
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom. rohog.gif .Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók. wub.gif glare.gif Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt.. sad.gif
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni.. fool.gif
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van..
Teljesen egyetértek coreline! *-*
2016. augusztus 16. 18:05 #70
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

Coreline a velevet irt errol cikket vagyis a veszekedest es Justin azt irta h Selena megcsalta nezzd meg wink.gif en is szeretem Selenat legnagyobb pelda kepem de elkell fogadni ez a helyzet sajnos . ..
2016. augusztus 16. 18:06 #71
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

Velvet ** biggrin.gif
2016. augusztus 16. 19:25 #72
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Selena már akkor volt valaki, amikor Justinka csak egy kis senki volt biggrin.gif
plusz, hogy justin ezzel csak lejjebb fog csúszni.. nem a jó dolgairól fog szólni a média, hanem a sz*rságairól amiket művel..
2016. augusztus 16. 19:40 #73
Blue.butterfly
Blue.butterfly
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 258925
Selenának igaza van egy szempontból de azért nem kellene beleszoljón Justin dolgába..és azért a rajongók részéről is érthető egy részben a felháborodás de mégsem kellene ennyire messzire elmenniük hiszen Justin is egy ember és joga van szabadon dönteni hogy kivel akar lenni,egy embernek sem tetszene ha más megmondja hogy kivel legyen és kivel ne az illetőnek kell tetszedjen nem másoknak! (egyébként nem vagyok Justin rajongó egyáltalán)
2016. augusztus 16. 19:41 #74
kutyuli2000
kutyuli2000
visszatérő vendég

StátuszHa rossz irányba futunk,nincs értelme fokozni az iramot!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 230757
Én már nem értek semmit... Egy helyen olvastam,hogy azt az üzenetet ahol állítólag Selena azt írta,hogy Justin megcsata azt nem is írta Selena csak valami rajongók általi alkotás az a screenshot(bocsi,ha rosszul írtam). Egyébként pedig Sely bocsánatot kért snapchaten miszerint gyerekes volt tőle,hogy beleszólt.
2016. augusztus 16. 19:45 #75
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Már az elejétől kezdve tisztán láttam hogy Justin eszköznek használja Selenát. Nagyobb hírnevet és miegymást facsart ki a kapcsolatukból.
Remélem azzal hogy törölte magát, végre lezárulnak a vele kapcsolatos drámák.
Értem én, hogy a bosszú édes, de rendezzék le inkább maguk között. Csak összezavarják azokat, akiket érdekel mi van velük.
2016. augusztus 16. 20:01 #76
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Idézet (Sütikexdd @ 2016.08.16. 18:05)
Coreline a velevet irt errol cikket vagyis a veszekedest es Justin azt irta h Selena megcsalta nezzd meg wink.gif en is szeretem Selenat legnagyobb pelda kepem de elkell fogadni ez a helyzet sajnos . ..

Én sajnos nem értesültem erről a hírről és a cikket sem találom sehol..De igazából nem is ez a lényeg..Zayn már nem is egyszer mondta hogy nem érdekli egyáltalán Selena (mivel nem az esete) + Sell már Niallal is járt.Eléggé szemét húzás lett volna ha "két jó barát" ugyan arra a csajra hajtott volna..

Az meg más tészta hogy Bieberke mit írt ki és hova..Ismerjük már őt annyira hogy tudjuk nem szokása az igaz mondás.. unsure.gif mellow.gif
2016. augusztus 16. 22:09 #77
- törölt felhasználó -    
Istenem !! Justin egyszer nem birod bevallani hogy masnak van igaza? Nem birja elfogadni az igazsagot.
2016. augusztus 16. 22:12 #78
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Úhaa vannak itt dolgok azért..
2016. augusztus 16. 23:36 #79
Bekus
Bekus
új tag
Hozzászólás: 32
Azonosító: 174409
Bekus - Ma, 22:21
miert kell beleszólni màs magánéletébe nem értem.. ha igazi belieber valaki akkor elfogadja azt a lanyt akit JB valaszt.. az egesz ebbol indult ki szoval a rajongok hibaja igazabol. selena is mit szol bele mas eletebe?? ki o bazmeg?! onnantol meg hogy mi tortent az mar csak kettejukre tartozik egy ex barat es egy ex baratno veszekedese mindketten csak egymas fejehez vagtak a dolgokat hogy ebbol mj igaz es mi nem az nem ami dolgunk ugy gondolom... egyet tudok azt hogy remelem minnel elobb vissza csinalja Justin az oldalat!

Forrás: http://starity.hu/magazin/62696-osszeszolalkozott-selena-gomez-es-justin-bieber/#ixzz4HX8wRwN6
2016. augusztus 17. 11:57 #80
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Hát persze, a szokásos forgatókönyv. Amikor nincs elég érdeklődő a halál unalmas történet iránt, rejtélyesen felbukkan egy nem létező "forrás", és továbbviszi egy kicsit a dolgot, hátha többen fognak beszélni róla. biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok