Ki használt ki kit? Tovább bonyolódik Justin Bieber és Selena Gomez szóváltása
2016. augusztus 16. 14:56
Akár megbízható az a forrás, amelyik nyilatkozott, akár nem, én nagyon is igazat adok neki ebben a kérdésben.
2016. augusztus 16. 15:42
Remek hír. Két híres, unatkozó, sztár összeveszik és az egyik törli az instáját. Ez aztán a dráma. -.-
2016. augusztus 16. 15:44
Egyébként nem hiszem, hogy Selena kihasználta volna Justin-t, de az számomra sokkal hihetőbb, hogy Justin megcsalta Selenát.
2016. augusztus 16. 16:04
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Szeretem Selenat o az egyik legnagyobb pelda kepem es neki van igaza de nem kene elondani h Justin megcsalta mert o is megcsalta Zayn-el tudomasom szerint amit Justin ki is irt ... De ok dolguk remelem h tisztazodik minden..
2016. augusztus 16. 16:33
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Coreline teljesen igazad van!
Minek írtok olyan kommentet hogy "Unalmas már".Ki a franc mondta meg nektek hogy kommenteljetek a cikk alá?
Szenetta - Ma, 15:42
Remek hír. Két híres, unatkozó, sztár összeveszik és az egyik törli az instáját. Ez aztán a dráma. -.-
Nos miért is unatkoznak?Itt tudod ki unatkozik??TE MEG A MÉDIA.Mert a média minden apró dolgot felkap és ezt te azt sem tudod mi van csak annyit mondasz hogy "unatkoznak".Te akkor unatkoztál amikor megírtad ezt a kommentet.
Selenának pedig teljesen igaza van
Minek írtok olyan kommentet hogy "Unalmas már".Ki a franc mondta meg nektek hogy kommenteljetek a cikk alá?
Szenetta - Ma, 15:42
Nos miért is unatkoznak?Itt tudod ki unatkozik??TE MEG A MÉDIA.Mert a média minden apró dolgot felkap és ezt te azt sem tudod mi van csak annyit mondasz hogy "unatkoznak".Te akkor unatkoztál amikor megírtad ezt a kommentet.
Selenának pedig teljesen igaza van
2016. augusztus 16. 17:11
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Sütikexdd @ 2016.08.16. 16:04)
Szeretem Selenat o az egyik legnagyobb pelda kepem es neki van igaza de nem kene elondani h Justin megcsalta mert o is megcsalta Zayn-el tudomasom szerint amit Justin ki is irt ... De ok dolguk remelem h tisztazodik minden..
Ha Selena valóban megcsalta volna Justint Zaynnel, arról a média már rég cikkezett volna.Mert érdekes módon ők mindig mindent jobban illetve hamarabb tudnak mint mi átlag emberek..
2016. augusztus 16. 17:48
Coreline írta:
Na jó ennyi,nálam itt telt be az a bizonyos pohár...! mad.gif
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre???? dry.gif Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele... closedeyes.gif
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz... angry.gif Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??! blink.gif Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők....... ok.gif
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom. rohog.gif .Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók. wub.gif glare.gif Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt.. sad.gif
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni.. fool.gif
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van..
Teljesen egyetértek coreline! *-*
Na jó ennyi,nálam itt telt be az a bizonyos pohár...! mad.gif
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre???? dry.gif Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele... closedeyes.gif
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz... angry.gif Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??! blink.gif Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők....... ok.gif
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom. rohog.gif .Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók. wub.gif glare.gif Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt.. sad.gif
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni.. fool.gif
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van..
Teljesen egyetértek coreline! *-*
2016. augusztus 16. 18:05
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Coreline a velevet irt errol cikket vagyis a veszekedest es Justin azt irta h Selena megcsalta nezzd meg
en is szeretem Selenat legnagyobb pelda kepem de elkell fogadni ez a helyzet sajnos . ..
2016. augusztus 16. 19:25
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Selena már akkor volt valaki, amikor Justinka csak egy kis senki volt
plusz, hogy justin ezzel csak lejjebb fog csúszni.. nem a jó dolgairól fog szólni a média, hanem a sz*rságairól amiket művel..
plusz, hogy justin ezzel csak lejjebb fog csúszni.. nem a jó dolgairól fog szólni a média, hanem a sz*rságairól amiket művel..
2016. augusztus 16. 19:40
|
|
Blue.butterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 258925 offline
|
Selenának igaza van egy szempontból de azért nem kellene beleszoljón Justin dolgába..és azért a rajongók részéről is érthető egy részben a felháborodás de mégsem kellene ennyire messzire elmenniük hiszen Justin is egy ember és joga van szabadon dönteni hogy kivel akar lenni,egy embernek sem tetszene ha más megmondja hogy kivel legyen és kivel ne az illetőnek kell tetszedjen nem másoknak! (egyébként nem vagyok Justin rajongó egyáltalán)
2016. augusztus 16. 19:41
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Én már nem értek semmit... Egy helyen olvastam,hogy azt az üzenetet ahol állítólag Selena azt írta,hogy Justin megcsata azt nem is írta Selena csak valami rajongók általi alkotás az a screenshot(bocsi,ha rosszul írtam). Egyébként pedig Sely bocsánatot kért snapchaten miszerint gyerekes volt tőle,hogy beleszólt.
2016. augusztus 16. 19:45
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Már az elejétől kezdve tisztán láttam hogy Justin eszköznek használja Selenát. Nagyobb hírnevet és miegymást facsart ki a kapcsolatukból.
Remélem azzal hogy törölte magát, végre lezárulnak a vele kapcsolatos drámák.
Értem én, hogy a bosszú édes, de rendezzék le inkább maguk között. Csak összezavarják azokat, akiket érdekel mi van velük.
Remélem azzal hogy törölte magát, végre lezárulnak a vele kapcsolatos drámák.
Értem én, hogy a bosszú édes, de rendezzék le inkább maguk között. Csak összezavarják azokat, akiket érdekel mi van velük.
2016. augusztus 16. 20:01
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Idézet (Sütikexdd @ 2016.08.16. 18:05)
Coreline a velevet irt errol cikket vagyis a veszekedest es Justin azt irta h Selena megcsalta nezzd meg
en is szeretem Selenat legnagyobb pelda kepem de elkell fogadni ez a helyzet sajnos . ..
Én sajnos nem értesültem erről a hírről és a cikket sem találom sehol..De igazából nem is ez a lényeg..Zayn már nem is egyszer mondta hogy nem érdekli egyáltalán Selena (mivel nem az esete) + Sell már Niallal is járt.Eléggé szemét húzás lett volna ha "két jó barát" ugyan arra a csajra hajtott volna..
Az meg más tészta hogy Bieberke mit írt ki és hova..Ismerjük már őt annyira hogy tudjuk nem szokása az igaz mondás..
2016. augusztus 16. 22:09
Istenem !! Justin egyszer nem birod bevallani hogy masnak van igaza? Nem birja elfogadni az igazsagot.
2016. augusztus 16. 22:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Úhaa vannak itt dolgok azért..
2016. augusztus 16. 23:36
|
|
Bekusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 174409 offline
|
Bekus - Ma, 22:21
miert kell beleszólni màs magánéletébe nem értem.. ha igazi belieber valaki akkor elfogadja azt a lanyt akit JB valaszt.. az egesz ebbol indult ki szoval a rajongok hibaja igazabol. selena is mit szol bele mas eletebe?? ki o bazmeg?! onnantol meg hogy mi tortent az mar csak kettejukre tartozik egy ex barat es egy ex baratno veszekedese mindketten csak egymas fejehez vagtak a dolgokat hogy ebbol mj igaz es mi nem az nem ami dolgunk ugy gondolom... egyet tudok azt hogy remelem minnel elobb vissza csinalja Justin az oldalat!
Forrás: http://starity.hu/magazin/62696-osszeszolalkozott-selena-gomez-es-justin-bieber/#ixzz4HX8wRwN6
miert kell beleszólni màs magánéletébe nem értem.. ha igazi belieber valaki akkor elfogadja azt a lanyt akit JB valaszt.. az egesz ebbol indult ki szoval a rajongok hibaja igazabol. selena is mit szol bele mas eletebe?? ki o bazmeg?! onnantol meg hogy mi tortent az mar csak kettejukre tartozik egy ex barat es egy ex baratno veszekedese mindketten csak egymas fejehez vagtak a dolgokat hogy ebbol mj igaz es mi nem az nem ami dolgunk ugy gondolom... egyet tudok azt hogy remelem minnel elobb vissza csinalja Justin az oldalat!
Forrás: http://starity.hu/magazin/62696-osszeszolalkozott-selena-gomez-es-justin-bieber/#ixzz4HX8wRwN6
2016. augusztus 17. 11:57
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hát persze, a szokásos forgatókönyv. Amikor nincs elég érdeklődő a halál unalmas történet iránt, rejtélyesen felbukkan egy nem létező "forrás", és továbbviszi egy kicsit a dolgot, hátha többen fognak beszélni róla.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: