Starity

Ki használt ki kit? Tovább bonyolódik Justin Bieber és Selena Gomez szóváltása

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 16. 12:47 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (desiré. @ 2016.08.16. 11:05)
Hát, ez szép, mondhatom. Már régebben is észrevettem, hogy Justin nem tudja kezelni a rajongóit, nem engedi nekik, hogy fotózkodjanak vele, nincsenek meet&greet-ek. Ebbe így bele fognak unni szegények. Most már instája sincs. Justin már nem tudja uralni az életét, ebbe minőségbe. Ebből még nagy bajok lehetnek a későbbiekben, bár ne legyen igazam. Mert szeretem Justint, és Ő egy igazán értékes ember.
Ha meg igazak a megcsalásos bennfentes infók, akkor nagyot csalódtam Justinba sad.gif

Egyetértek, igazad van! smileeee.gif
2016. augusztus 16. 12:48 #42
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2075
Csatolások: 0
Azonosító: 225173
Caroline: igazad van!
2016. augusztus 16. 12:49 #43
- törölt felhasználó -    
Coreline, teljesen igazad van! wink.gif
2016. augusztus 16. 12:51 #44
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Szegény Justin!sad.gif Szétszedik a "hatalmas rajongói". sad.gif
2016. augusztus 16. 12:56 #45
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Justin a gyerekes viselkedése miatt fog egyre lejjebb és lejjebb csúszni...
2016. augusztus 16. 12:59 #46
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Coreline teljesen igazad van, úgy bírom a hozzászólásaidat smileeee.gif
2016. augusztus 16. 13:06 #47
- törölt felhasználó -    
Kicsit sem tudom sajnálni Jusztínkát. Kezdjük azzal, hogy még a saját rajongóival is borzasztóan bánik. Azon kívül, hogy most törölte az Instás profilját, mert megharagudott rájuk, törölte a Meet&Greet-et, ami a koncertjei után van, otthagyott egy koncertet, mert páran valamit a színpadra öntöttek és nem hagyták neki, hogy feltörölje. Na meg persze a nyilatkozatai, hogy ő depresszióközeli állapotba kerül EGY fantól. Persze amellett se menjünk el szó nélkül, hogy Selena a mostani hozzászóláson kívül nem nagyon foglalkozott vele. Amikor kérdezték róla csak azt mondta, hogy nem akar ilyenekre válaszolni, míg Justin mindig mondot valamit, hogy a média örüljön. Emellett még régi képet is posztolt arról, amikor még együtt voltak. JB húz inkább ebből hasznot, Sel még enélkül is elérte azt, amit kellett.
2016. augusztus 16. 13:09 #48
- törölt felhasználó -    
Coreline: Minden egyes mondatoddal egyetértek! smileeee.gif
2016. augusztus 16. 13:11 #49
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Idézet (Coreline @ 2016.08.16. 12:30)
Na jó ennyi,nálam itt telt be az a bizonyos pohár...! mad.gif 
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre???? dry.gif  Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele... closedeyes.gif 
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz... angry.gif Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??! blink.gif  Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők....... ok.gif 
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom. rohog.gif .Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók. wub.gif  glare.gif  Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt.. sad.gif 
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni.. fool.gif 
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van.. unknw.gif

Igazad van! ÉS Selena még bocsánatoto is kért snapchaten, pedig csak az igazat mondta smileeee.gif
2016. augusztus 16. 13:26 #50
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Ritya: úgy, hogy ezek az emberek nem A RAJONGÓI, A BELIEBEREK, hanem "a rajongói"! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Ritya
2016. augusztus 16. 13:33 #51
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
Hozzászólás: 202
Azonosító: 258173
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre???? dry.gif  Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele... closedeyes.gif 
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz... angry.gif Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??! blink.gif  Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők....... ok.gif 
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom. rohog.gif .Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók. wub.gif  glare.gif  Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt.. sad.gif 
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni.. fool.gif 
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van.. unknw.gif

Annyira adom amit írtál. meghajolo.gif
2016. augusztus 16. 13:35 #52
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Szánalmas, ez a folytonos egymásra mutogatás.. Jusztinka éljen nyugiba, boldogan mostani kedvesével, Szeleninnyó meg szedjen össze magának valakit, úgy is kb. az egész világ a lábai előtt hever. Aztán hagyják egymás szerelmi életét lógva.
2016. augusztus 16. 13:51 #53
N_évi024
N_évi024
visszatérő vendég
Hozzászólás: 124
Azonosító: 254541
Justin már törölte is az instagrammját..
2016. augusztus 16. 13:53 #54
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Emberek! Egyszerű eldönteni,hogy ki használt ki kit: egymást használták,és használják még most is ki!
2016. augusztus 16. 14:02 #55
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Idézet (justanarianafan @ 2016.08.16. 11:19)
Justin egyszerűen csak meg akarja védeni azt a lányt, aki amúgy soha nem ártott senkinek, soha nem tett a rajongók ellen semmit. Hol van az megírva, hogy az emberek csakis olyanokkal alkothatnak egy párt, akivel egyidősek? Szerintem jól tette, hogy törölte az instáját, csak az a baj, hogy még a rajongók most sem látják be, hogy ők a hibásak. Kicsit sincs annyi képzelőerőtök, hogy elképzelitek mi lenne, ha a ti pasitok/csajotok híres lenne és a rajongói megfenyegetnének téged, sőt még a szintén híres exe, aki amúgy gyönyörű/jóképű, szintén nektek támadna és rátok uszítaná a saját rajongótáborát is? Nem azt a lányt kell azért okolni, mert Justin nem becsüli meg a Beliebereket.

Dehogyisnem, Sofia eléggé csúnyán beszólt pár beliebernek rohog.gif _nevet.gif "nem tett semmit"
2016. augusztus 16. 14:13 #56
- törölt felhasználó -    
Ez egyre bonyolultabb..
2016. augusztus 16. 14:14 #57
- törölt felhasználó -    
Most köpködik az exek Justint. Érdekes, de nem ez a megoldása a dolgoknak! Persze inkább Selena és Hailey párti vagyok! biggrin.gif
2016. augusztus 16. 14:15 #58
Kaliah
Kaliah
a cup of tae with a suga and a kookie

Státusz" You know it all, you're my best friend, the morning will come again "
Hozzászólás: 1185
Csatolások: 9
Azonosító: 227484

Adom.
2016. augusztus 16. 14:27 #59
starwberrygirl614
starwberrygirl614
új tag

StátuszJustin all over
Hozzászólás: 22
Azonosító: 248718
Semmi bajom nimcs justinnal de szerintem selenanak volt igaza es inkabb az ő oldalára állok
2016. augusztus 16. 14:53 #60
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Legszívesebben egyiknek sem adnék igazat, de bevallom most itt Bíbőrke hibás... De Szalonkának meg nem kéne beleavatkozni mások ügyeibe....
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok