Idézet (Coreline @ 2016.08.16. 12:30)
Na jó ennyi,nálam itt telt be az a bizonyos pohár...!
Először is elolvastam egyesével a kommenteket és eléggé fel*aszott az hogy többen írtátok hogy unalmasak meg ilyenek.....Most akkor mondom én, is TI IS ROHADTUL UNALMASAK VAGYTOK......Ha annyira utáljátok őket ketten együtt,akkor minek a sz*rnak mentek rá a cikkre????

Senki sem parancsolta meg nektek hogy kommentáljatok bele...
Nem ők tehetnek róla hogy a média minden szart felfúj és nyilvánosságra hoz...

Szeretem Selenát,bírom Justint is..De valljuk be itt most tényleg Justin a ludas..Ha annyira nem bírja a kritikát minek rak fel egyáltalán bármit is??!

Selena csak jót akart ezért írt Bieber képe alá..Ti talán nem szoktatok?? NAPI SZINTEN SZÓLOGATTOK BE EGYMÁSNAK OLYAN PITI KIS ÜGYEKÉRT AMIN MÁS ÉPP ESZŰ EMBER CSAK NEVET....Pont olyanok írják hogy gyerekesek akik pontosan ugyan azt csinálják mint ők.......
Mellesleg azt meg hogy Justinka azt állítja Selena próbál felkapaszkodni rajta eléggé szánalmasnak tartom.

.Nem tudom ki posztolt nap mint nap képeket a másikról olyan szöveggel hogy "ÉRZÉSEK" meg hasonlók.

Selly már akkor volt valaki mikor ez a kis senki házi még csak látóhatárban sem volt..
Sel már annyiszor de annyiszor elmondta hogy vége,de Juszin ezt nem bírja felfogni..
És még így a végére szeretném megemlíteni még egyszer hogy SELENÁNAK TELJESEN IGAZA VOLT AMIT ÍRT semmi sértő nem volt benne,csak leírta a véleményét Justinról szépen és kedvesen...Ebben nem tudom mi rossz van..

Igazad van! ÉS Selena még bocsánatoto is kért snapchaten, pedig csak az igazat mondta