YourPrincess
Nagyon adom
7 filmbeli csók, aminek elcsattanását legszívesebben elfelejtenék a színészek
2016. augusztus 03. 14:02
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
2016. augusztus 03. 16:11
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Jenniferről nem is gondoltam volna.
2016. augusztus 03. 17:30
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezek közül egyedül a Harry Potter filmbelit láttam,mert a többi film nem érdekelt.
2016. augusztus 03. 17:44
Hajni és Gézacica - Ma, 13:25
Nem:D filmrendezőnek
De olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül,de rám nem:D mégis ki a jófene csókolna meg? Ahhoz nagyon perverz alaknak kell lenni:D
Nem perverznek kell hozzá lenni, hanem elég értelmesnek/intelligensnek ahhoz, hogy ne legyen annyira felszínes, hogy leragad a külsőségeknél, hanem önmagadért érdekeld... Amúgy meg, hogy kinek mi jön be, az is relatív.
Nem:D filmrendezőnek
De olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül,de rám nem:D mégis ki a jófene csókolna meg? Ahhoz nagyon perverz alaknak kell lenni:D
Nem perverznek kell hozzá lenni, hanem elég értelmesnek/intelligensnek ahhoz, hogy ne legyen annyira felszínes, hogy leragad a külsőségeknél, hanem önmagadért érdekeld... Amúgy meg, hogy kinek mi jön be, az is relatív.
2016. augusztus 03. 18:56
Ez haláli jó cikk lett!:'D Shailene és Miles esete pedig szerintem mind közül a legjobb. xd
2016. augusztus 04. 00:27
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Emma Watson és Rupert Grint a legjobb
2016. augusztus 04. 11:05
Emma és Rupert aranyos.
D Viszont Jenniferről nem gondoltam volna, hogy rossz a csóktechnikája.lol
2016. augusztus 04. 13:58
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Nory13
ebből egyet láttam a Pókembert a többi film az szar főleg a Harry Potter
Hogy mondhatod valamire, hogy rossz ha nem is láttad???Az még "oké" , hogy nem tetszett de A vizet az elefántnak egy fantasztikus film...csak téged ér veszteség ha nem nézed meg
ebből egyet láttam a Pókembert a többi film az szar főleg a Harry Potter
Hogy mondhatod valamire, hogy rossz ha nem is láttad???Az még "oké" , hogy nem tetszett de A vizet az elefántnak egy fantasztikus film...csak téged ér veszteség ha nem nézed meg
2016. augusztus 04. 14:39
Van egy pár, ami cikisnek is néz ki
pl a Pókemberben...
2016. augusztus 04. 19:26
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
csak ennyi
2016. augusztus 05. 10:43
Emma és Rupert csókjának felvételéről láttam pár videót régebben, szegény Emma folyton elröhögte magát közben.
Egyébként érdekes cikk lett.
Egyébként érdekes cikk lett.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: