7 filmbeli csók, aminek elcsattanását legszívesebben elfelejtenék a színészek
2016. augusztus 02. 19:16
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Rupertet és Emmát teljesen megértem.
2016. augusztus 02. 19:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az élet habzsolva jó c. filmben szerintem nagyon erőltetett az a csók,de egyébként a többi nagyon jóra sikeredett(hiteles volt a szerep,úgy értem)
Amúgy annyira utálom a filmbeli csókokat. Nem a színészek miatt,hanem nézem a tv-t,és akkor amikor eldurran egy csókjelenet,nos,elképzelem a szobám,a tv-mel,amiben smárolnak,és ahogy én ezt nézem,és ez engem irritál. Meg úgy a csók is. A csók maga a megtestesült gusztustalanság,én tuti,hogy sose fogok csókolózni!
Amúgy annyira utálom a filmbeli csókokat. Nem a színészek miatt,hanem nézem a tv-t,és akkor amikor eldurran egy csókjelenet,nos,elképzelem a szobám,a tv-mel,amiben smárolnak,és ahogy én ezt nézem,és ez engem irritál. Meg úgy a csók is. A csók maga a megtestesült gusztustalanság,én tuti,hogy sose fogok csókolózni!
2016. augusztus 02. 19:40
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Emmát és Rupertet megtudom érteni
2016. augusztus 02. 22:36
Emma és Rupert helyzetét megértem.. Amúgy imádtam azt a jelenetet..
Az meg, hogy szándékosan hagymát meg ilyesmiket esznek, vicces..
Az meg, hogy szándékosan hagymát meg ilyesmiket esznek, vicces..
2016. augusztus 02. 23:23
Emma és Rupert jelenete érthetően volt számukra nehéz.
2016. augusztus 03. 00:18
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Miles és Shailene legalább A beavatott-filmek forgatásán gyilkolhatta egymást.
2016. augusztus 03. 05:35
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
QueenMab: valamelyik cikk alatt olvastam kommentbe, hogy Hajni és Gézacica 7.-es, vagyis igen, kb 12 éves lehet:D
Amúgy szerintem vagy túl éretlen a kiscsaj és azért mond ilyeneket (mondjuk én 12 évesen nem undorodtam a csóktól), vagy aszexuális. Van aszexuális ismerősöm aki 11 évesen "jött" rá erre és most 23 éves és azóta se volt senkivel mert rosszul van a csóktól/szextől...
Érdekes...
Amúgy szerintem vagy túl éretlen a kiscsaj és azért mond ilyeneket (mondjuk én 12 évesen nem undorodtam a csóktól), vagy aszexuális. Van aszexuális ismerősöm aki 11 évesen "jött" rá erre és most 23 éves és azóta se volt senkivel mert rosszul van a csóktól/szextől...
Érdekes...
2016. augusztus 03. 09:39
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Mindannyian jól megoldották!
Hajni majd ha kicsit idősebb leszel akkor már nem fogod undinak nevezni a csókot sőt vágyni fogsz rá hogy valaki szeressen annyira hogy meg csókoljon!
Hajni majd ha kicsit idősebb leszel akkor már nem fogod undinak nevezni a csókot sőt vágyni fogsz rá hogy valaki szeressen annyira hogy meg csókoljon!
2016. augusztus 03. 13:25
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
desiré. | Ma, 11:43
Hajni te apácának készülsz?
Nem:D filmrendezőnek
De olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül,de rám nem:D mégis ki a jófene csókolna meg? Ahhoz nagyon perverz alaknak kell lenni:D
Hajni te apácának készülsz?
Nem:D filmrendezőnek
De olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül,de rám nem:D mégis ki a jófene csókolna meg? Ahhoz nagyon perverz alaknak kell lenni:D
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: