Gyász: Újabb énekest lőttek halálra
2016. június 22. 10:08
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nyugodjon békében!
2016. június 23. 11:18
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Őszinte részvétem!
Ez olyan borzalmas!!!!!!!! És pont a szülinapját ünnepelte! Nem fér a fejembe, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mégis mi lehet az oka, hogy miért kell folyton ezt csinálniuk?! Hát mégis, nem tudnak békében élni? Úgy ahogy a legtöbb normális ember? Nem értem!! És ez nagyon el tud szomorítani, a tudat, hogy ilyen rossz emberek is vannak a világon, akik képesek kioltani egy másik teljesen ártatlan ember életét! De sajnos ez van. Vannak ilyenek és a legrosszabb az, hogy az emberiség szinte 95%-a ilyen. Már alig maradt jó ember a világon.
De amúgy szerintem vagyis én eléggé/túlságosan gyanúsnak találom, hogy eddig csak a The Voice énekeseit támadják. Azt gondolom, az esemémyeknek köze lehet az iszlám államhoz méghozzá elég sok. Sőt lehet, hogy az Amerikai terroristákkal dolgoznak össze. Lehet, hogy szövetségesek. Nemtudom. Mindenesetre remélem, hogy elkapják azt az idióta tettest.
De amúgy szerintem vagyis én eléggé/túlságosan gyanúsnak találom, hogy eddig csak a The Voice énekeseit támadják. Azt gondolom, az esemémyeknek köze lehet az iszlám államhoz méghozzá elég sok. Sőt lehet, hogy az Amerikai terroristákkal dolgoznak össze. Lehet, hogy szövetségesek. Nemtudom. Mindenesetre remélem, hogy elkapják azt az idióta tettest.
2016. június 25. 12:33
Ez nem igaz először Christina Grimmiet ,utána meg őt.Részvétem a családjának és a barátainak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: