De mi ez hogy mostanában minden VOICE tehetségkutatóban szereplő embert lelőnek?Miért történik ez?Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek???Ez már durva.10 nap múlva megint lelőnek egy Voice-ost?
Gyász: Újabb énekest lőttek halálra
2016. június 20. 22:11
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
nyugodjon békében.
De mi ez hogy mostanában minden VOICE tehetségkutatóban szereplő embert lelőnek?Miért történik ez?Hogy lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek???Ez már durva.10 nap múlva megint lelőnek egy Voice-ost?
2016. június 20. 22:52
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szörnyű és kegyetlen dolog az ilyen! Most csomóan azzal nyomulnak, hogy muszlimok tehették, pedig a fehér emberek is ugyanannyira megteszik, mint ők.
Bírom, hogy ha történik egy gyilkosság, már egyből migráns vagy muszlim tehette. -.-
Nyugodjon békében szegény!
Bírom, hogy ha történik egy gyilkosság, már egyből migráns vagy muszlim tehette. -.-
Nyugodjon békében szegény!
2016. június 20. 22:55
Nem akarok összeesküvés-elméletekkel frászolni mindenkit, de bennem is motoszkál a gyanú, hogy az Iszlám Állam keze van a dologban.... Nagyvárosokban robbantgatás, mészárlás, az eb kompromittálása, és talán ez is egy következő lépés: sztárok elleni merénylet. Ez a férfi sem annyira ismert, Christina előtt is előtte állt a karrierje, de mégis a halálhírük megbotránkoztatta egész Európát és Amerikát is... Ők még kevésbé ismert sztárok voltak, de ha tényleg az IÁ volt, akkor ez valószínűleg folytatódni fog..
De azért remélem, hogy "csak" két elmebeteg f@szfej volt, akiknek semmi közük egymáshoz...
Nyugodjanak békében
De azért remélem, hogy "csak" két elmebeteg f@szfej volt, akiknek semmi közük egymáshoz...
Nyugodjanak békében
2016. június 21. 10:01
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.06.20. 19:52)
Mivel USA nem engedi be a migránsokat, így az esély nulla százalékra redukálható.
Elképzelhető, hogy muszlim tette, hiszen ez is benne van a pakliban, ám a dzsihádista muszlim fanatikusok inkább a mészárlásokat kedvelik jobban. Lásd az orlandoi lövöldözést vagy a Párizsban történt terrortámadást. Valahogy ez nem is az Al-Kaida és nem is az ISIS stílusa.
Hát Beyla, én ezek után, amit leírtál, kíváncsi lennék, hogy kitette. Mert én nagyjából csak belőlük tudnám kinézni.
2016. június 21. 11:50
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem ismertem a srácot, de ez már egyszerűen felháborító. Mi van ezzel a mai világgal?
2016. június 21. 11:53
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Ez már durva.Amúgy is az volt,de hát így....
2016. június 21. 12:51
|
|
Violetta_Tini_21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 249139 offline
|
Ezt nem értem Christina is volt a Voice-ban és ez is aki szintén meg halt mint Christina.
Rip
2016. június 21. 13:15
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Úristen! Tíz nap múlva jön a következő, vagy mi? Ez most hullám? Undorító egy világot élünk!
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2016. június 21. 14:29
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez már beteges.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2016. június 21. 16:03
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Nyugodjon békében!
2016. június 21. 21:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Fanny Holt @ 2016.06.21. 10:01)
Hát Beyla, én ezek után, amit leírtál, kíváncsi lennék, hogy kitette. Mert én nagyjából csak belőlük tudnám kinézni.
Szinte bárki, aki legálisan, illegálisan fegyverhez tud jutni, és mint tudjuk, az USA-ban majdhogynem minden utca sarkán fegyverbolt van. Én anno Florida egyik szupermarketében láttam, hogy a narancsok mellé pakolgatták a vadászpuskákat. Egyébként Chicagóban is elég magas a bűnözési ráta aránya. Nem véletlenül mondják azt, hogy "tiszta Chicago", amikor valamilyen extrémebb bűntény (pl. gyilkosság) történik egy kisebb lakóközösségben. Ha elolvasod a cikket ez egy rablógyilkosság, amit akár bármilyen nemű, rasszú személy elkövethetett. A dzsihádisták inkább a Koránt facsarják ki (akárcsak nálunk a Jehova tanúi). Úgy vélik, hogy minden hitetlen halált érdemel, így Allah nevében gyilkolnak, ezáltal erőszakkal terjesztik a hitet. Nagyon érdekes, mert úgy tudom, hogy a Korán (ahogyan a Szent Biblia is) tiltja az erőszakkal való hitterjesztést. Láttunk precedenst az Al-Kaida és az ISIS remekműveire is, és nekem valahogy erőltetettnek hat. Persze, ettől még elképzelhető, de az ISIS Európa "elfoglalásával" inkább egy III. világháború kitörésén fáradozik, és ha Trump megnyeri a választásokat, akkor meg is fogják kapni.
2016. június 22. 00:59
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Szánalmas egy világ...
Nagyon szomorú vagyok, annyira sajnálom mindkettőjüket, 10 nappal kisöbb ki, jön???? Allergiásak lettek a Voice énekesekre?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: