Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!
2016. május 23. 14:20
|
|
Ayame Channelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 239689 offline
|
Hihetetlen! De ha rajongó, akkor miért mondja ezt? Milyen kedves kis fan...
2016. május 23. 17:08
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Dalma G.: A sok XD meg hasonló smileyk a mondataid végén nekem inkább azt sugallják, hogy nincsen neked semmiféle antiszociális személyiségzavarod, egyszerűen csak kölyök vagy még. Gondolom azt hiszed ez a menő, vagy ettől te másabb, különcebb leszel, fogalmam sincs. Lényeg a lényeg, hogy szimplán nem fogod fel a saját szavaid súlyát, de ne félj, pár év múlva (Beyla 10 éves tippje valósnak tűnik) majd csak a fejed fogod a saját megnyilvánulásaidon.
Adja az Ég, hogy igazam legyen, mert akkor kinövöd és normális életed lesz később.
Adja az Ég, hogy igazam legyen, mert akkor kinövöd és normális életed lesz később.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 23. 20:30
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ezeknek a fanoknak nagy része Larrys és sokszor túlzásba tudnak esni na igen ez a "túlzásba esés" általában ilyen szokott lenni ami azt illeti szerintem ez már nem emberi dolog
2016. május 24. 20:52
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Elmebeteg. Nem tudok mást mondani. Nem szeretem a 1direciont,se ezt az énekest, és előszòr tényleg rossz véleménnyel voltam róla,de ennyire nem.
Ez egy ártatlan gyerek. Nem tehet arról,hogy ki az anyja/apja. Ennyi erővel szidja Xz Gipsz Jakab gyerekét. Na!
Egyébként az anyukát kezdetektől fogva sajnáltam,és most őszintén bevallom: már az énekest is sajnálom
Ez egy ártatlan gyerek. Nem tehet arról,hogy ki az anyja/apja. Ennyi erővel szidja Xz Gipsz Jakab gyerekét. Na!
Egyébként az anyukát kezdetektől fogva sajnáltam,és most őszintén bevallom: már az énekest is sajnálom
2016. május 25. 08:50
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Undorító ez a lány! hogy mondhat ilyet louisnak???? ez nagyon durva...
2016. május 30. 20:06
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
Hát komolyan mondom! Ennyire sok lenne a bunkó a világon?
2016. július 15. 16:34
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
Utálom az ilyen embereket. Ha szereti Louis-t miért vág ilyeneket a fejéhez? Komolyan az ilyenek nem normálisak. nem gondol bele, hogy, hogy esik ez egy szülőnek? Nem csodálom, hogy Louis az ügyvédjéhez fordult.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.