Starity

Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 21. 11:22 #61
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Idézet (Dalma G. @ 2016.05.20. 18:27)
Ellent mondok mindenkinek, és elsőként jövök ide a másik csapatot támogató RAJONGÓK közül(akik, mint észre vettem már inkább a külföldiek, sempedig a magyar rajongók).
Freddie nem ártott senkinek semmit, azoknak sem, akik ilyeneket mondanak. Nekem sem árott mégis egyszerűen jelentem ki, hogy Freddie akármennyire is igazi, nem valóságos, nem Louis gyereke(nem, nem bemesélem magamnak, teljes mértékben nem lehet senki biztos, mi az igazság).
A fanok teljesen jogosan mondanak ilyeneket, mint ez a lány. Lehet, higy azt mondjátok nem rajongó az ilyen, de ez oltári hülyeség. Nem tudhatja az ilyeneken kívül más rajongó főleg, aki magyarországi, hogy ugyan úgy támogatja a srácokat. Hogy ugyan annyira becsüli, szereti őket és felnéz rájuk. Hogy mennyi mindent tett már meg értük. Hogy a srácok mennyi mindent tehettek meg érte a tudtuk nélkül. Mint a többi rajongóért.
"...nincsenek tisztában a szülői örömök mindenlétével..." És akkor mi van?
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?" Nem biztos, hogy a szülő a hibás. Igen, általában a nevelők, de lehet, hogy van más oka, amiért egyszerűen, lelkiismeret nélkül kíván ilyeneket. Én is félvállról megtenném. Egy antiszociális ember könnyedén csinál ilyeneket, bűntudat keltés nélkül. Én tudom.
Az meg egy másik dolpg még, hogy hogyan mondthat ilyeneket. Szabad világban élünk annyira, hogy kifejthessük a véleményünket egy(akár csak általunk) megítélt formában. A lány ezt tette, bár nem túl kedvesen, de kifejtette a véleményét 5-7 szóban, tömören megmondva, reméli, ha Freddie(igen, direk nem azt mondom, hogy Louis fia) meghal.
Brianat pedig mellékesen hozzátéve nem tudom sajnálni. Ő is tudta, hogy azzal, hogy Louval bevállalták a gyereket egy nagy viszályt hoztak létre. Azok között, akik már Bri "terhessége" alatt nem hitték el, hogy igazi a baba és akik azt mondták teljesen valós, valamint azok között, akik nem szívelik az említett nőt, illetve akik kedvelik. Tudta mindezt Briana és Louis is, mert Lou tökéletesen tudja, milyen a(z) 1D rajongótáborának egy része. Az összes 1D barátnő megkapta azokat a szavakat, amiket Briana is mostanában. Az már más dolog, hogy ő durvábban kapja, hiszen ott van a gyerek is, akit szintén sokan(ilyen durván is) szidalmaznak.(Velük együtt én is, de nem az interneten, inkább csak magamnak és néha barátnőmnek.)
Ez az én véleményem erről az egész hülye drámáról, amilyen mindig is volt és lesz minden egyes hónapban a Directionerek fandomjában.

Nagyon remélem, hogy csak egy troll vagy. Viszont ha tényleg komolyan gondoltad, amiket leírtál, szeretném azt hinni, hogy csak azért gondolkodsz így, mert fiatal vagy (nem mintha mentség lenne, de legalább kinőnéd).
2016. május 21. 12:46 #62
Dia28
Dia28
Hozzászólás: 566
Azonosító: 248868
Tejoeg..ilyenkor mindig elgondolkozom hogy milyen szanalmas emberek vannak a foldon..
2016. május 21. 13:28 #63
- törölt felhasználó -    
Undorító, nem tudok többet mondani...
2016. május 21. 13:54 #64
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Azért az a kérdés senkiben nem merült fel, hogy vajon honnan is szerezte meg a hölgyemény a telefonszámát? blink.gif
Amúgy ez nem rajongó, hanem egy elmebeteg. Jó, ne fogadja el, hogy Freddie Louis fia... de hogy lehet egy ártatlan csöppségről azt mondani, hogy reméli, hogy meghal? Ilyet még az ellenségeimnek sem kívánnék, nem még az úgynevezett kedvencemnek. Meg egyébként is, még ha nem is Louis fia lenne: ő annak tekinti, innentől kezdve nem tudom, mit pörögnek annyira az apaságtémán.
Bár onnantól kezdve, hogy itt egyesek még konkrétan helyeslik is... komolyan sajnálom azt a maroknyi, épp ésszel megáldott directionert.
2016. május 21. 14:24 #65
Lisaxx
Lisaxx
visszatérő vendég
Hozzászólás: 154
Azonosító: 250109
Ezen bármilyen egészséges lelkületű ember kiakadna, ha az én gyerekemnek kívánná ezt valaki, letépném a fejét.
2016. május 21. 14:29 #66
Lisaxx
Lisaxx
visszatérő vendég
Dalma G-ha szerinted telejsne rendjén van bármiylen kisgyerek halálát kívánni (teljesne mindegy, hogy ki fia borja), akkor kezeltesd magad.

Elza Foster-még mindig nem jött össze semmi?
2016. május 21. 14:43 #67
P.Panna
P.Panna
új tag

Státusz#1D szív 1D lélek Directioner leszek amíg csak élek
Hozzászólás: 21
Azonosító: 250872
ennyire szívtelen emberként leélni az életed... eléggé undorító>>.<<< .. Louis IMÁDLAK TÉGED IS <33333 nem kell az ilyet figyelembe venni...
2016. május 21. 14:55 #68
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Ellent mondok mindenkinek, és elsőként jövök ide a másik csapatot támogató RAJONGÓK közül(akik, mint észre vettem már inkább a külföldiek, sempedig a magyar rajongók).
Freddie nem ártott senkinek semmit, azoknak sem, akik ilyeneket mondanak. Nekem sem árott mégis egyszerűen jelentem ki, hogy Freddie akármennyire is igazi, nem valóságos, nem Louis gyereke(nem, nem bemesélem magamnak, teljes mértékben nem lehet senki biztos, mi az igazság).
A fanok teljesen jogosan mondanak ilyeneket, mint ez a lány. Lehet, higy azt mondjátok nem rajongó az ilyen, de ez oltári hülyeség. Nem tudhatja az ilyeneken kívül más rajongó főleg, aki magyarországi, hogy ugyan úgy támogatja a srácokat. Hogy ugyan annyira becsüli, szereti őket és felnéz rájuk. Hogy mennyi mindent tett már meg értük. Hogy a srácok mennyi mindent tehettek meg érte a tudtuk nélkül. Mint a többi rajongóért.
"...nincsenek tisztában a szülői örömök mindenlétével..." És akkor mi van?
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?" Nem biztos, hogy a szülő a hibás. Igen, általában a nevelők, de lehet, hogy van más oka, amiért egyszerűen, lelkiismeret nélkül kíván ilyeneket. Én is félvállról megtenném. Egy antiszociális ember könnyedén csinál ilyeneket, bűntudat keltés nélkül. Én tudom.
Az meg egy másik dolpg még, hogy hogyan mondthat ilyeneket. Szabad világban élünk annyira, hogy kifejthessük a véleményünket egy(akár csak általunk) megítélt formában. A lány ezt tette, bár nem túl kedvesen, de kifejtette a véleményét 5-7 szóban, tömören megmondva, reméli, ha Freddie(igen, direk nem azt mondom, hogy Louis fia) meghal.
Brianat pedig mellékesen hozzátéve nem tudom sajnálni. Ő is tudta, hogy azzal, hogy Louval bevállalták a gyereket egy nagy viszályt hoztak létre. Azok között, akik már Bri "terhessége" alatt nem hitték el, hogy igazi a baba és akik azt mondták teljesen valós, valamint azok között, akik nem szívelik az említett nőt, illetve akik kedvelik. Tudta mindezt Briana és Louis is, mert Lou tökéletesen tudja, milyen a(z) 1D rajongótáborának egy része. Az összes 1D barátnő megkapta azokat a szavakat, amiket Briana is mostanában. Az már más dolog, hogy ő durvábban kapja, hiszen ott van a gyerek is, akit szintén sokan(ilyen durván is) szidalmaznak.(Velük együtt én is, de nem az interneten, inkább csak magamnak és néha barátnőmnek.)
Ez az én véleményem erről az egész hülye drámáról, amilyen mindig is volt és lesz minden egyes hónapban a Directionerek fandomjában.

Forrás: http://starity.hu/magazin/61247-brutalis-dolgot-vagtak-louis-tomlinson-fejehez-nem-csoda-hogy-kiborult.../#ixzz49IEccMNF

Dalma G most teljesen őszintén, beszéltél már a gondjaidról egy pszichológusnak? Mert hogy kéne az biztos. Kezdjük azzal,hogy egy egy kisbaba, aki még csak épphogy meglátta a napvilágot, mit ártott neki? Az a csöppség még nem tud semmiről, csak úgy van és vigyorog és sír és eszik, majd az egészet kiadja magából...mert egy kisbaba ennyire képes. És te egy ilyen pici és ártatlan lényre azt mondanád, hogy pusztuljon, csak azért mert valaki olyan az anyja akit te nem szívlelsz vagy nem hiszed el,hogy Louis az apja? Te mit szóltál volna hozzá, ha téged dobnak be a kukába 3 hónaposan mert valaki utálta az anyádat vagy azt mondták,hogy nem is az apád a vér szerinti apád!! De persze,ha már személyesen érint és ha már saját magadon mutatom be mit is művelsz, már nem tetszik túlságosan. Egyébként csak úgy halkan jelzem,hogy az olyan eseteket,mint te a sárga házba szokták zárni, de ez már csak mellékes....a lényeg,hogy nem vagy normális és valami komoly baj van a fejeddel ha ezt a kijelentésedet komolyan gondoltad.
Amúgy a Louis fia-nem Louis fia témára visszatérve, mi van akkor ha vér szerint nem az ő gyermeke? Akkor mi van?? Hallottál már örökbefogadásról? Csak mert ha véletlenül nem az ő gyereke lenne (amit erőteljesen kétlek) attól még joga van hozzá,hogy a saját nevére vegyen egy kisgyereket, és gondoskodjon róla. Mert ebben a szabad világban nem csak véleményt nyilvánítani lehet, de képzeld még ezt is meg lehet tenni.
A másik, amit pedig már előttem is leírtak, (van egy olyan érzésem,hogy Larrys vagy) hogy mivel "fan" vagy ezért gondolom ismered a Modest-et. Azt a Modest-et, ami nem hagyta a fiúkat még levegőhöz sem jutni, amíg az ő fennhatóságuk alatt voltak és minden mondatukat ők írták meg. Szerinted ez a Modes-t, pont egy gyereket nem ellenőriztetett volna le? Hogy pont egy ilyen mértékű botrányt nem tussoltak volna el??? Nem,hogy akkor ha nem lenne biztos,hogy Freddie Louis gyereke még akkor is képesek lettek volna valahogyan "elhallgattatni" Brianát ha biztosan Louisé. És mielőtt rávágnád,hogy terhesség alatt nem lehet megállapítani,kié a gyerek, Amerikában már van rá lehetőség. Nem olcsó mulatság, de a Modest-nek ez semmiség. Szóval ez az opció is kilőve.
És mi maradt?? A képzelgések! Ugyanis minden részletet végigvettünk, minden lehetőséget, vagyis Freddie Louis fia, ezáltal nem tudom miért kell még rajta pörögni.... és mivel én is Directioner vagyok, ezért pontosan tudom,mennyi elmebeteg van köztünk....erőteljesen félek,hogy az fog történni mint a Beatles-ben John Lenonnal akit egy őrült rajongó lőtt le.
2016. május 21. 14:59 #69
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Azonosító: 250185
Larry off: Szerencsétlen Louis. Annyira sajnálom. Hogy lehetnek ilyen bunkó emberek??? Ezek nevezik magukat rajongóknak?
Larry on: Nem is az ő gyereke Freddie. Freddie igazi neve Eliott és BriBri egyik barátjának a fia.
2016. május 21. 15:12 #70
Lisaxx
Lisaxx
visszatérő vendég
Úgy látszik vannak olyan Larrysek, akik a shppelésük mellett felfogják, hogy kisbabák halálát kívánni komoly mentális problémákat feltételez.
Ezt azért jó látni.
2016. május 21. 15:24 #71
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
Még az a csaj neki áll "Úristenezni" xD szánalmas egy nő mondhatom.remélem nem lesz gyereke, ha egy ártatlan csecsemő halálát kívánja. undorító...
2016. május 21. 17:58 #72
Marrythatagirl
Marrythatagirl
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 254816
Szerintem a nő egy kicsit skizo...
2016. május 21. 18:05 #73
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Ennyi szánalmas embert.......
Esküszöm nem értem hogy mért kell szegény Louis t savazni
Mit csinált ő amivel ezt kiérdemelte?
2016. május 21. 18:42 #74
LucaMendes03
LucaMendes03
új tag

StátuszIt(te is lebeghetsz!!)
Hozzászólás: 41
Azonosító: 256511
Nem hiszem el,hogy létezhetnek ilyen emberek..
Milyen ember az ilyen????
Óriási rajongója vagyok a 1D-nek de nem puffogok hogy ez a barátnője vagy az.
elfogadom a döntésüket meg minden ahogy minden normális rajongó..
Az ilyen ne merészelje magát annak hívni!!!!!!
2016. május 21. 20:36 #75
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Hogy lehet ilyet mondani?! Bár nem kifejezetten rajongók Louis-ért, de nem csodálom, hogy kiborult. Elég szörnyű, ha valaki másnak a halálát kívánja. Főleg egy kisbabáét. De most mégis mit ártott neki? Lehet nem bírja Louis-t, de attól még nem kell a gyereke halálát kívánnia.
2016. május 21. 21:07 #76
- törölt felhasználó -    
Jézusom h lehet egy kis pici cuki babának ilyet kívánni ha az illető nem szereti az apját akkor is? sad.gif
2016. május 21. 21:28 #77
- törölt felhasználó -    
Hát ezt nagyon beszoptavaz illető mert ha felkeresi Louis akkor nagy gondokbam lessz :')) Szegény kisgyerek,utálom az ilyeneket akik azvártatlanokra akadnak rá mert nekik ez így jó -.-"
2016. május 21. 21:30 #78
Ady Endre
Ady Endre
új tag

StátuszAdykaaaa Ettű féltem
Hozzászólás: 22
Azonosító: 252140
ETTŰ FÉLTEM
2016. május 21. 22:45 #79
Dalma G.
Dalma G.
új tag

Státusz∞ℱσrενεr∞
Hozzászólás: 10
Azonosító: 209836
Mindnekinek, aki az én hozzászólásomat megemlítette(köszönöm):
1) Igen, azt mondtam antiszociális vagyok(valakinek leesett, hogy magamra is értettem)
2) Igen, félvállról megtenném, amit ez a lány is.
3) Mostani szemeimmel nézve nem reagálnék semmit ilyenre, hiszen a mostani énem gyerekek nélkül képzeli el magát.
4) Teljes mértékben igaza mindannyiótoknak, azzal kapcsolatban; keressek fel egy szakértőt. Ideje lenne már úgy érzem(NEM NEM VAGYOK TROLL - válaszolva valaki fel nem tett kérdésére). Nem csak, hogy érdekes gondolkodási módom van, meg stb, amikkel vádoltok. Így van. Bevallom, nem vagyok normális és?XD
(sorry eltértünk a témától)
"Fura, hogy rajongóként mennyire nem mutatsz tiszteletet." Nem arról vagyok híres, de igen, rajongó vagyok. Szerintem már simán mondható, hogy sasaeng(aki tudja, mi a kpop, az ismeri ezt a kifejezést. aki nem, annak felvázolom: őrült rajongókra használt kifejezés, akik a sztárok lakásába, hotelszobájába is bejutnak, hogy akármilyen testi mintát vehessenek, akik követik a sztárokat, mint valami rossz horrorban.) persze ilyet én nem tudok tenni, de simán elmehetnék ilyen agyi problémákkal(ahogy említettétek:p).
Még egy kis "válasz": nem, abszolúte nem vagyok empatikus, tökéletesen tudom mennyi és mennyi problémám lesz még az életben, kivéve, ha betesznek egy cuki sárga házba:3
A menedzsmentet pedig még elfelejtettem meg említeni az első hozzászólásomban. A Modest! mindent megszervezett a fiúknak igen. De komolyan(most elfogunk térni kicsit a témától sorry) azt hiszi mindenki, hogy a többi kiadó nm tervez meg semmit? Hogy a gyerek tényleg nem csak a pénz miatt vagy és azért, mert a média és a fiúk új kiadója nem akart apát csinálni a legidősebből? Komolyan azt hiszitek, hogy mindneki eldöntheti mit csinál és mit nem? Hagy mondjam el, hogy ez nem ilyen egyszerű. Minden(ismétlem MINDEN) meg van szervezve, mindent úgy kell csinálni ahogy az le van írva. Főleg a sztárok világában. Rohadtul nem lehet egy szabad lépésük sem, még így sem, hogy "szüneten" vannak. Szerintetek, nem a média miatt jött össze Liam Cheryllel? A média tehet Harry filmszerepléséről és levágott hajáról. Hiszen már ideje volt a média szerint is annak, hogy levágják Harry haját és bevételt szerezzenek ezzel egy történelmi filmnek, amit amúgy a legtöbb tizenéves nem nézne meg, de így, hogy benne van Harry, minden directioner megnézi. Minden meg van tervezve. Ezek csak példák, amikkel eltereltem a témát.
Aztán van még, amit nem említettem lejjebbi hozzászólásomban, mégpedig, hogy milyen büntetést kaphatna a lány, ha Louis megtalálja.(legalábbis azt hiszem nem említettem, a memóriám is annyira működik, mint amennyi ép elméjű vagyok).
"Önmagában a vélemény nyilvánítása nem jogszabálysértő. Viszont a becsület csorbítására alkalmas tényállítás, illetve véleménynyilvánítás az akár polgári jogi, akár büntetőjogi következményekkel is járhat, ha közérdek vagy méltányolható magánérdek nem indokolja."
Tehát, ha a lány nem ilyen durván fejezte volna ki a tömören egybefoglalt VÉLEMÉNYÉT, akkor nem kaphatna ezért büntetést. De(!) így, hogy nem a törvénynek "megfelelő" képpen mondta, járhat neki. Ha nem lenne felvéve a beszélgetés és így nem lenne még fültanú az esethez, akkor se kaphatna, mivel nem tudná Louis bizonyítani. Így, hogy fel lett véve és a lány is valószínűleg bevallja majd és a barátnője is segít Louisnak, büntethető. Ha a lány már 18 év felett van, akkor pár évet kap egy női börtönben a személyi jogok megsértése miatt. Ha viszont nem, akkor nevelőintézetbe küldik, ahonnan(ha jól tudom, javítsatok nyugodtan nem haragszom meg semmiért) még több évig se juthat ki, mintha börtönben lenne, hacsak nem egy olyan nevelőszülő párhoz kerül, akik ilyesmi tünetekkel rendelkező gyerekekkel foglalkoztak életükben(ugyanis van ilyen:p)
Szerintem mindenre reagáltam, amire akartam, ha nem akkor majd az elkövetkezendő kommentemben biztos fogok, hiszen biztosan fogtok még sokan erre is reagálni.
Szép estét!^-^
2016. május 21. 22:59 #80
Helga27
Helga27
Queen of Nothing

StátuszBirth is begin of death
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Hihetetlen hogy mennyire gonoszak tudnak lenni az emberek!!
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok