Starity

Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 22. 01:29 #81
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Dalma G. @ 2016.05.21. 22:45)
Mindnekinek, aki az én hozzászólásomat megemlítette(köszönöm):
1) Igen, azt mondtam antiszociális vagyok(valakinek leesett, hogy magamra is értettem)
2) Igen, félvállról megtenném, amit ez a lány is.
3) Mostani szemeimmel nézve nem reagálnék semmit ilyenre, hiszen a mostani énem gyerekek nélkül képzeli el magát.
4) Teljes mértékben igaza mindannyiótoknak, azzal kapcsolatban; keressek fel egy szakértőt. Ideje lenne már úgy érzem(NEM NEM VAGYOK TROLL - válaszolva valaki fel nem tett kérdésére). Nem csak, hogy érdekes gondolkodási módom van, meg stb, amikkel vádoltok. Így van. Bevallom, nem vagyok normális és?XD
(sorry eltértünk a témától)
"Fura, hogy rajongóként mennyire nem mutatsz tiszteletet." Nem arról vagyok híres, de igen, rajongó vagyok. Szerintem már simán mondható, hogy sasaeng(aki tudja, mi a kpop, az ismeri ezt a kifejezést. aki nem, annak felvázolom: őrült rajongókra használt kifejezés, akik a sztárok lakásába, hotelszobájába is bejutnak, hogy akármilyen testi mintát vehessenek, akik követik a sztárokat, mint valami rossz horrorban.) persze ilyet én nem tudok tenni, de simán elmehetnék ilyen agyi problémákkal(ahogy említettétek:p).
Még egy kis "válasz": nem, abszolúte nem vagyok empatikus, tökéletesen tudom mennyi és mennyi problémám lesz még az életben, kivéve, ha betesznek egy cuki sárga házba:3
A menedzsmentet pedig még elfelejtettem meg említeni az első hozzászólásomban. A Modest! mindent megszervezett a fiúknak igen. De komolyan(most elfogunk térni kicsit a témától sorry) azt hiszi mindenki, hogy a többi kiadó nm tervez meg semmit? Hogy a gyerek tényleg nem csak a pénz miatt vagy és azért, mert a média és a fiúk új kiadója nem akart apát csinálni a legidősebből? Komolyan azt hiszitek, hogy mindneki eldöntheti mit csinál és mit nem? Hagy mondjam el, hogy ez nem ilyen egyszerű. Minden(ismétlem MINDEN) meg van szervezve, mindent úgy kell csinálni ahogy az le van írva. Főleg a sztárok világában. Rohadtul nem lehet egy szabad lépésük sem, még így sem, hogy "szüneten" vannak. Szerintetek, nem a média miatt jött össze Liam Cheryllel? A média tehet Harry filmszerepléséről és levágott hajáról. Hiszen már ideje volt a média szerint is annak, hogy levágják Harry haját és bevételt szerezzenek ezzel egy történelmi filmnek, amit amúgy a legtöbb tizenéves nem nézne meg, de így, hogy benne van Harry, minden directioner megnézi. Minden meg van tervezve. Ezek csak példák, amikkel eltereltem a témát.
Aztán van még, amit nem említettem lejjebbi hozzászólásomban, mégpedig, hogy milyen büntetést kaphatna a lány, ha Louis megtalálja.(legalábbis azt hiszem nem említettem, a memóriám is annyira működik, mint amennyi ép elméjű vagyok).
"Önmagában a vélemény nyilvánítása nem jogszabálysértő. Viszont a becsület csorbítására alkalmas tényállítás, illetve véleménynyilvánítás az akár polgári jogi, akár büntetőjogi következményekkel is járhat, ha közérdek vagy méltányolható magánérdek nem indokolja."
Tehát, ha a lány nem ilyen durván fejezte volna ki a tömören egybefoglalt VÉLEMÉNYÉT, akkor nem kaphatna ezért büntetést. De(!) így, hogy nem a törvénynek "megfelelő" képpen mondta, járhat neki. Ha nem lenne felvéve a beszélgetés és így nem lenne még fültanú az esethez, akkor se kaphatna, mivel nem tudná Louis bizonyítani. Így, hogy fel lett véve és a lány is valószínűleg bevallja majd és a barátnője is segít Louisnak, büntethető. Ha a lány már 18 év felett van, akkor pár évet kap egy női börtönben a személyi jogok megsértése miatt. Ha viszont nem, akkor nevelőintézetbe küldik, ahonnan(ha jól tudom, javítsatok nyugodtan nem haragszom meg semmiért) még több évig se juthat ki, mintha börtönben lenne, hacsak nem egy olyan nevelőszülő párhoz kerül, akik ilyesmi tünetekkel rendelkező gyerekekkel foglalkoztak életükben(ugyanis van ilyen:p)
Szerintem mindenre reagáltam, amire akartam, ha nem akkor majd az elkövetkezendő kommentemben biztos fogok, hiszen biztosan fogtok még sokan erre is reagálni.
Szép estét!^-^

Jó tanács: Mentsd el word doc-ban ezeket a hozzászólásaidat, és kb. olvasd vissza tíz év múlva. Rá fogsz döbbenni idő elteltével, hogy a mostani gondolataid és véleményed a fiatal életkorodnak köszönhető. Ha valakiből hiányzik az empátia, akkor ott nagyon nagy bajok vannak. De figyeld meg, ha meghal anyukád, apukád vagy bárki, aki közel áll hozzád és valaki együttérzésével kifejezi részvétét, tudni fogod, hogy miről is van szó. Többször elolvastam a hozzászólásodat, és arra jutottam, hogy neked halvány fingod sincsen az empátia fogalmáról. Az antiszociális személyiségzavar még mindig (mint ahogyan az előző hozzászólásomban is leírtam) egy pszichiátriai megbetegedés, amely nagyobb részt pszichopatáknál és szociopatáknál fent álló állapot. Tizennégy éves vagy, a tojáshéj még a fenekeden van, és ez erősen is érezhető. A "sasaeng" pedig majdnem egyenlő a zaklatás fogalmával, amit a törvény nem csak kis hazánkban, de szerintem a világ legtöbb országában büntet. Nekem is vannak hatalmas kedvenceim, de azért megsérteni a privát szféráját és azt a picit is elvenni tőle, ami ténylegesen az övé... durva. Örülök, hogy nem vagyok híres ember, mert részben az ilyen - tettlegességtől vissza nem riadó - fanatikusok miatt él rettegésben némelyik híresség. Mondanám, hogy képzeld magadat abba a szituációba, hogy egy vadidegen pasi turkál a bugyijaid között (amit te felveszel utána), fekszik bele az ágyadba (oda ahová te fekszel minden este), felesleges, mert - állításod szerint - képtelen vagy rá. Tényleg keressenek fel neked a szüleid egy pszichológust/pszichiátert, ha tényleg igaz, amiket leírtál. Bár szerintem is csak trollkodsz, vagy csak ettől érzed magadat nagy csajnak, menőnek. Megsúgom, nem az ilyen viselkedéstől leszel másabb és kiemelkedőbb a többi veled egykorútól. Az élet majd meg fog tanítani egy s másra, és olyan érzelmi hullámvasutakon fogsz keresztül menni, amikor is meg fogod tanulni értékelni az emberi érzelmeket/életet. Ugyanis a mostani megnyilvánulásaid azt mutatják, hogy az emberi életet sem értékeled, és ez igen is nagy baj.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, olsenfan..
2016. május 22. 01:46 #82
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4644
Csatolások: 22828
Azonosító: 146002
Ilyen kommentek után csoda, hogy az ember csak havonta 1x jár fel ide?! nevet2.gif
2016. május 22. 07:12 #83
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Az hogy mennyire undorító és ocsmány dolog volt ez az egyértelmű! Viszont ezzel most mi volt a csaj célja? Kifejezni a mérhetetlen "szeretetét" és rajongását? Elintézte azt, hogy magára haragította azt, akit elvileg szeret. Louis pedig minden lelkiismeretfurdalás nélkül fogja bíróság elé rángatni és tönkretenni a kis szaros életét. És milyen jól is teszi! A csajnak esélye sem lesz! Mit gondolnak az őrült rajongók? Hogy ha ők megmondják a tutit akkor minden máshogy lesz? A fiúk messze kerülik az ilyen "rajongókat". Ha el is mondják a semmitérő beteg véleményüket, nem fog változni semmi. Egyébként egy igazi rajongó nem pofátlankodik bele ilyen mélyen a kedvence magánéletébe. Ezért is hívják úgy hogy MAGÁNélet. Senkinek semmi köze hozzá.
2016. május 22. 07:57 #84
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
cikkre kérünk választ adni, nem pedig a tagok ilyen vagy olyan hozzászólásaira. Amennyiben az nem megfelelő, úgyis reagálunk rá. Köszöntem a figyelmet!

És hogy én se offoljak:
nem normális viselkedés. Egyesek ám komolyan félreértelmezik itt a fogalmakat.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. május 22. 08:37 #85
gotasecret
gotasecret
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 242059
Dalma G.

Kérlek, akkor most menj, mutasd meg a cikket a szüleidnek, a hozzászólásoddal együtt.
Remélem azért később rájössz, miért helytelen az, amit ez a lány csinált, még mielőtt te is zaklatóvá válsz.
2016. május 22. 09:58 #86
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Döbbenetesen beteg már ez az egész sztori. Én nem tudom mi kell ahhoz, hogy valaki így rajongjon. Ez nem rajongás, megszállottság, betegség. És ha már betegségnél tartunk, fontosnak tartom megjegyezni, hogy a köznyelvben a legtöbb ember (sokszor még én is) helytelenül használja az antiszociális és az aszociális szavakat. Ez utóbbit a legtöbben nem is ismerik. Antiszociális az, aki agresszíven csak a saját érdekeit nézi, nincs benne empátiára való készség, teljesen fittyet hány a társadalmilag elfogadott morális szabályokra, notórius hazudozó, nem szeret, nem szorong, nem tanul és rendkívül manipulatív. Ez egy betegség, antiszociális személyiségzavarnak hívják, régen a pszichológia a szociopata és pszichopata megnevezéseket használta erre vonatkozóan. Ismerek ilyen embert, túl közelről, nem vicces, mondhatom. Az aszociális a helyes kifejezés a mai kamaszok többségére, és mindazokra, akik magukba forduló, zárkózott, magányt kedvelő emberek. Ha aszociális vagy, az nem baj, majd kinövöd, vagy nem, de ártani nem ártasz vele senkinek. Ezzel ellentétben, ha antiszociális személyiségzavarral küzdesz, a legtöbbször nincs megoldás, szakemberhez kell fordulni, bár az se tud sokat kezdeni veled. Szerintem a kettő korántsem ugyanaz, és nagyon nem mindegy, melyik vagy. smileeee.gif Az, aki azzal kérkedik, hogy ő mekkora antiszoc, jobb lenne, ha előbb átgondolná, ez valójában mit is jelent. Nem természetes állapot, és senkinek sem jó, az illetőnek sem, de a környezetének meg pláne szívás. Azt gondolom, hogy az ilyet sürgősen és haladéktalanul kezelni kell, kordában tartani valamilyen formában, mert nagy károkat tud okozni. Mint ahogyan ez a fenn olvasott sztoriból és a hozzá fűzött kommentekből is világosan kitűnik. Konkrétan a hajam égnek áll. Köszöntem.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. május 22. 10:02 #87
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Amit a lány csinált az rossz. Törvényellenes, És értem, hogy Louis ki van bukva amúgy is, de híresség, együtt kell ezeel élnie valamilyen szinten. Csak nem értem, miért kell ennyire felfújni. Ez a csaj egy nagyon buta lány, lehet, hogy csak felelsz vagy merszeztek a barátaival, és ezért tette. Ha komolyan gondolta volna, valószínűleg a következményeket is ismerte volna. És most szegény csaj börtönbe mehet, mert Louis gazdag és valami nagymenő ügyvédje van. Azért nem tartom ezt helyesnek, mert engem egyszer felhívott eg telefonbetyár és baltásgyilkos hangon közölte, hogy megöli a fiamat. Na most nekem nincs fiam, de ha lett volna valószínűleg egy hétig nem tudtam volna aludni, és feljelenteni se tudtam volna, mert nem volt mellettem senki más, és nem is vettem fel. Szerintem ez sokkal durvább, akkor is, ha véletlenszerűen választotta ki a telefonszámomat a pszihopata, és ugyanannyi eséllyel hívhatott fel valakit, akinek jelent valamit a fenyegetése. Szóval ja. A csajt is sajnálom, nem gonosz ő, csak hülye, meg Louist is, mert ugye gondolom legszívesebben kitekerte volna a nyakát. És most elbújok egy ő alá, és megvárom, amíg elmennek a dühös directionerek.
2016. május 22. 10:13 #88
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Hogy lehet valaki halálát kívánni? Legyen az egy kisgyermek vagy egy felnőtt ember.. Undorító, már a poklot súrolja az emberiség, olyan mélyre süllyedt.
2016. május 22. 10:21 #89
- törölt felhasználó -    
Én csak azt nem értem, hogy hívhatja magát rajongónak az ilyen, aki egy ilyen szörnyűséget tud kívánni a kedvencének... blink.gif
2016. május 22. 11:09 #90
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1014
Azonosító: 208604
Nem kell mindent bekapni, amit olvasunk vagy hallunk. Lehet, hogy csak figyelemfelkeltés azaz botrány csiszolásáról van szó, ami ezzel sikerült is. Hiszen ezzel rengeteget keresnek Louis-ék, csak addig használják ki ameddig kamatozik.
Persze lehet, hogy tényleg megtörtént, de én nem érzem a lánynak a hangját 24 évesnek, hanem egy szende szűzének inkább. Olyan 16-17 éves lehet a csaj inkább mint 24.
2016. május 22. 12:01 #91
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Nem, szegénynek soha az életben nem lesz nyugodalma. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy normális családi élete legyen, eltekintve attól, hogy világhírű vagy se. Annyi ostoba ember van, akinek az okoz örömöt és azzal szórakoztatja magát, hogy szegény lányt és kisfiát bántják, akik az égatta világon semmit sem követtek el, Freddie éppenhogy csak megszületett. Mintha valami halálos bűnt követett volna el szegény gyerek, amiért mindenképpen meg kell bűnhődnie. Megértem Louis-t, hogy kiborult, teljesen jogosan. Alig pár hónapos a kölyök, és máris mekkora a felhajtás körülötte. Hogy lehet egy ártatlan kisgyermek halálát kívánni? Ki képes még ilyesmit kimondani is? Egyesek igen magas lóra ültek, csak pofára ne essenek.
Hagyni kéne már szegényeket békén, megérdemlik, hogy normális családi életet éljenek,; vagy egyszerűen csak nem kéne ekkora feneket keríteni az egésznek- mondjuk Briana is figyelmen kívül hagyhatná az kommenteket, mert nem hinném, hogy van jobb megoldás.
2016. május 22. 15:02 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (LeerdammerGirl @ 2016.05.22. 12:01)
Nem, szegénynek soha az életben nem lesz nyugodalma...

Dehogynem! 1-2 év és eltűnik a süllyesztőbben, a rajongók is felnőnek -> kinőnek belőle. biggrin.gif
2016. május 22. 15:14 #93
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Én úgy gondolom,hogy az ilyen nem nevezhető rajongónak.Látszik Louison h egyszerűen imádja a gyerekét,erre olyat mer mondani neki h haljon meg?Ha nem örül a kedvence boldogságának,akkor ne nevezze magát rajongónak.Alapból én ilyet még annak se mondanék,akit teljes szívemből gyűlölök.A gyerek tehet legkevésbé bármiről is...undorító emberek vannak.
2016. május 22. 16:12 #94
- törölt felhasználó -    
Ez undorító. Sajnos rengeteg ilyen idióta van, és ez nagyon elszomorító.
2016. május 22. 18:18 #95
Peyker
Peyker
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 249790
Hát ez undorító. Fogjátok már fel, hogy Freddie Louis gyereke. Jöttök itt a sok összeeskűvés elméletekkel csak mert Larry shipperek vagytok. A Larry nem létezik Harryék csak poénkodtak. Ennyi.
Ez a cikk is azt mutatja, hogy néhány Larry shipper elmebeteg.
2016. május 22. 20:20 #96
- törölt felhasználó -    
szegény kisgyerek.hogy lehet egy ilyen csöppséget bántani,egyáltalán szavakkal?!szánalmas...
2016. május 22. 20:27 #97
Shireen
Shireen
bokeh

Státuszmásképp vagyunk egyformák
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Elég nyomorult és megkeseredett embernek kell, hogy legyél, hogy ilyet kívánj bárkinek is. Nagyon, nagyon remélem, hogy előkerítik ezt a szerencsétlent.
2016. május 22. 21:07 #98
Amanda Parker
Amanda Parker
visszatérő vendég

StátuszA legcsodálatosabb érzés az, amikor szeretsz és viszontszeretnek... <3
Hozzászólás: 342
Azonosító: 183375
Szegény baba, őt mit tehet bármiről??
2016. május 22. 21:15 #99
- törölt felhasználó -    
Komolyan mondom,ez undorító! Hagyják már békén szerencsétleneket,hogy egy kicsit boldogok is lehessenek,mert megérdemlik! Egy kis nyugtuk legyen már a gusztustalan és hátborzongatóan "jól értesült" rajongók nélkül!
2016. május 22. 22:58 #100
liluska888
liluska888
új tag

StátuszDirectioner szív, Directioner lélek, Directioner leszek amíg élek!
Hozzászólás: 34
Azonosító: 252187
Egy ilyen ember nem "őrült rajongó" hanem egy elmebeteg bunkó. Szegény Freddie nem tehet semmiről mégis nagyon sokan bántják őt.Remélem megtalálják ezt a szívtelen köcsögöt és azt is,hogy Freddienek Briananak és Louisnak boldog élete lesz,mert megérdemlik. <3
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok