Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!
2016. május 20. 17:45
Nem ártott szegény senkinek, mégis rengeteg rosszat kap..! Mit képzelnek ilyenkor az emberek..!? Legszívesebben szájon b@sznám az ilyeneket..
2016. május 20. 17:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mindenki számára egyértelmű, hogy ezek a rajongók nincsenek tisztában a szülői örömök mibenlétével és ezt nem is várhatjuk el tőlük, de milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni? Hogy lehet azt mondani egy kisbabára azt, hogy reméli meg fog halni? Jelenleg ebből a picike semmit sem érzékel, de milyen nagy fájdalmakat kell átélnie mind a két szülőnek ezek miatt. Régen is voltak tinibandák, úgy ahogyan régen is rajongtak a fiatal lányok énekesekért, színészekért és biztosan voltak elvetemültebbek is közöttük, de ilyen cirkuszról hallani aligha lehetett. Nem szeretem az egydét no meg a szóban forgó személyt sem, de hihetetlenül sajnálom mindkettejüket, amiért a legszebb örömmelteli pillanatokat tönkre teszik olyan emberek, akiknek még csak a létezésükről sem tudnak. Látszik, hogy a mai világban nincsenek határok a fiatalok számára. Elszomorító...
2016. május 20. 18:03
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Ebben a helyzetben természetes hogy Louis kiborul.. Hogy tud valaki ilyet mondani egy apukának a kigyerekéről???! Amikor bezzeg megtudta hogy rögzítésre került, rögtös elkezdte sajnálni amit mondott.. Hol a fr***ba élnek az ilyen emberek??! Látszik hogy még nem volt ilyen örömben része.. Ezek az emberek komolyan mondom, teljesen lelki betegek.. Annyi sajnálom Louist és Freddiet. <3 Ráadásul egy rajongó volt, egy directioner.. Szerintem nem érdemli meg ezt a nevet..
2016. május 20. 18:11
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Undorító hogy egyesek meddig mennek el mert nem képesek elhinni hogy apa lett, ez annyira gusztustalan hogy szavakat sem találok már rá. Egy újszülött kisbabát okolni azért mert a kedvencük nem maradt örökké gyerek felháborító, nem csodálom kiborult, teljes joggal tette. Felfoghatatlan számomra hogy hogyan képesek valakik ilyeneket mondani, még ha csak heccből is, még ha meggondolatlanul is, de ez egy rettentő rossz húzás volt.
2016. május 20. 18:21
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
ez felháborító! egyesek miket megmernek tenni! milyen emberek vannak! neki hogy esne hogy ha azt mondanák ; remélem meghal a gyereked! erre mondják azt, h: úgy viselkedj mással, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
Stay Strong Louis!!!
Stay Strong Louis!!!
2016. május 20. 18:27
|
|
Dalma G.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 209836 offline
|
Ellent mondok mindenkinek, és elsőként jövök ide a másik csapatot támogató RAJONGÓK közül(akik, mint észre vettem már inkább a külföldiek, sempedig a magyar rajongók).
Freddie nem ártott senkinek semmit, azoknak sem, akik ilyeneket mondanak. Nekem sem árott mégis egyszerűen jelentem ki, hogy Freddie akármennyire is igazi, nem valóságos, nem Louis gyereke(nem, nem bemesélem magamnak, teljes mértékben nem lehet senki biztos, mi az igazság).
A fanok teljesen jogosan mondanak ilyeneket, mint ez a lány. Lehet, higy azt mondjátok nem rajongó az ilyen, de ez oltári hülyeség. Nem tudhatja az ilyeneken kívül más rajongó főleg, aki magyarországi, hogy ugyan úgy támogatja a srácokat. Hogy ugyan annyira becsüli, szereti őket és felnéz rájuk. Hogy mennyi mindent tett már meg értük. Hogy a srácok mennyi mindent tehettek meg érte a tudtuk nélkül. Mint a többi rajongóért.
"...nincsenek tisztában a szülői örömök mindenlétével..." És akkor mi van?
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?" Nem biztos, hogy a szülő a hibás. Igen, általában a nevelők, de lehet, hogy van más oka, amiért egyszerűen, lelkiismeret nélkül kíván ilyeneket. Én is félvállról megtenném. Egy antiszociális ember könnyedén csinál ilyeneket, bűntudat keltés nélkül. Én tudom.
Az meg egy másik dolpg még, hogy hogyan mondthat ilyeneket. Szabad világban élünk annyira, hogy kifejthessük a véleményünket egy(akár csak általunk) megítélt formában. A lány ezt tette, bár nem túl kedvesen, de kifejtette a véleményét 5-7 szóban, tömören megmondva, reméli, ha Freddie(igen, direk nem azt mondom, hogy Louis fia) meghal.
Brianat pedig mellékesen hozzátéve nem tudom sajnálni. Ő is tudta, hogy azzal, hogy Louval bevállalták a gyereket egy nagy viszályt hoztak létre. Azok között, akik már Bri "terhessége" alatt nem hitték el, hogy igazi a baba és akik azt mondták teljesen valós, valamint azok között, akik nem szívelik az említett nőt, illetve akik kedvelik. Tudta mindezt Briana és Louis is, mert Lou tökéletesen tudja, milyen a(z) 1D rajongótáborának egy része. Az összes 1D barátnő megkapta azokat a szavakat, amiket Briana is mostanában. Az már más dolog, hogy ő durvábban kapja, hiszen ott van a gyerek is, akit szintén sokan(ilyen durván is) szidalmaznak.(Velük együtt én is, de nem az interneten, inkább csak magamnak és néha barátnőmnek.)
Ez az én véleményem erről az egész hülye drámáról, amilyen mindig is volt és lesz minden egyes hónapban a Directionerek fandomjában.
Freddie nem ártott senkinek semmit, azoknak sem, akik ilyeneket mondanak. Nekem sem árott mégis egyszerűen jelentem ki, hogy Freddie akármennyire is igazi, nem valóságos, nem Louis gyereke(nem, nem bemesélem magamnak, teljes mértékben nem lehet senki biztos, mi az igazság).
A fanok teljesen jogosan mondanak ilyeneket, mint ez a lány. Lehet, higy azt mondjátok nem rajongó az ilyen, de ez oltári hülyeség. Nem tudhatja az ilyeneken kívül más rajongó főleg, aki magyarországi, hogy ugyan úgy támogatja a srácokat. Hogy ugyan annyira becsüli, szereti őket és felnéz rájuk. Hogy mennyi mindent tett már meg értük. Hogy a srácok mennyi mindent tehettek meg érte a tudtuk nélkül. Mint a többi rajongóért.
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?" Nem biztos, hogy a szülő a hibás. Igen, általában a nevelők, de lehet, hogy van más oka, amiért egyszerűen, lelkiismeret nélkül kíván ilyeneket. Én is félvállról megtenném. Egy antiszociális ember könnyedén csinál ilyeneket, bűntudat keltés nélkül. Én tudom.
Az meg egy másik dolpg még, hogy hogyan mondthat ilyeneket. Szabad világban élünk annyira, hogy kifejthessük a véleményünket egy(akár csak általunk) megítélt formában. A lány ezt tette, bár nem túl kedvesen, de kifejtette a véleményét 5-7 szóban, tömören megmondva, reméli, ha Freddie(igen, direk nem azt mondom, hogy Louis fia) meghal.
Brianat pedig mellékesen hozzátéve nem tudom sajnálni. Ő is tudta, hogy azzal, hogy Louval bevállalták a gyereket egy nagy viszályt hoztak létre. Azok között, akik már Bri "terhessége" alatt nem hitték el, hogy igazi a baba és akik azt mondták teljesen valós, valamint azok között, akik nem szívelik az említett nőt, illetve akik kedvelik. Tudta mindezt Briana és Louis is, mert Lou tökéletesen tudja, milyen a(z) 1D rajongótáborának egy része. Az összes 1D barátnő megkapta azokat a szavakat, amiket Briana is mostanában. Az már más dolog, hogy ő durvábban kapja, hiszen ott van a gyerek is, akit szintén sokan(ilyen durván is) szidalmaznak.(Velük együtt én is, de nem az interneten, inkább csak magamnak és néha barátnőmnek.)
Ez az én véleményem erről az egész hülye drámáról, amilyen mindig is volt és lesz minden egyes hónapban a Directionerek fandomjában.
2016. május 20. 18:33
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Dalma G.
Nem csak nevrokonok vagyunk. Meg a velemenyunk is hasonlo
Azert orulok hogy vannak meg ertelmesebbek is a magyar fandomban
Nem csak nevrokonok vagyunk. Meg a velemenyunk is hasonlo
Azert orulok hogy vannak meg ertelmesebbek is a magyar fandomban
2016. május 20. 18:46
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Istenem, hogy lehetnek egyesek ennyire elvakultak és borzalmasan önzőék és buták? Akik itt előttem írták a kommentet.. Jézusom.. Eszméletlen. Dühítő. Persze, jogod van kinyilvánítani a véleményedet, szólásszabadság van, de akkor ne csodálkozz, ha egy-egy ilyen alkalommal, amikor te csak "élsz a jogoddal" majd szépen feljelentenek. Hol jössz te ahhoz, hogy beleszólj valakinek az életébe, akit nem is ismersz? Csak azért mert hallgatod a számait és nézegetsz róla interjúkat, attól még nem fogod ismerni. A legtöbb "rajongóból" - akikre szerintem a megszállott szó jobban passzolna - csak az irigység beszél. Igen barátnője van, aki nem te vagy. Igen, kisbabája született, aki nem tőled van. A legszebb, hogy még a gyerek valódiságát is kétségbe vonják/vonjátok... Talán orvosok vagytok, akik meg tudják ezt állapítani? Végeztetek apasági tesztet? Nem hinném. Ideje lenne inkább magukba nézni az embereknek, mielőtt ilyen kegyetlenségeket kívánnak a másiknak. Kíváncsi lenni rá te hogyan reagálnál, ha egy ismeretlen felhívna, és a kisbabád halálát kívánná. Nem kívánom, hogy ilyen megtörténjen bárkivel is, de érdemes lenne ezen elgondolkodni, mielőtt 14 évesen ilyen kijelentéseket tesz valaki. Felháborító.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 20. 19:16
|
gotasecretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242059 offline
|
Dalma G.
Fura, hogy rajongóként mennyire nem mutatsz tiszteled.
Louis híres blablabla, de mondd csak, kinek mi köze a magánéletéhez? Azzal van együtt, akivel csak szeretne, azzal vállal gyereket, akivel csak szeretne. Nem tudom, neked majd hogy esik, ha egyszer a te babádról is azt mondják, hogy kitaláltad, nem ér semmit, és hogy haljon meg. Nyilván te is fel fogsz háborodni, te is meg fogod védeni a bébidet, akinek annyi a 'bűne', hogy megszületett. Szerintem, azok az emberek, akik Freddie-t szidják, bármit megadnának, ha az a gyerek az övék legyen.
(Egyébként, mint írtad, 'teljes mértékben nem lehet senki biztos' kié ez a gyerek. Gondolod a popsztár nem csináltat apasági vizsgálatot? A menedzsment nem kötelezi rá a lányt?) Megcáfoltad magad, amúgy. 'Egyszerűen jelentem ki' utána 'nem tudjuk mi az igazság'
Persze, teljesen 'jogos', hogy ilyeneket feltételeznek. Csakhogy ez még mindig nem a rajongók dolga. Louis felvállalta ezt a gyereket, a nevét adta neki, innentől kezdve nem hinném, hogy bárki is azt mondhatná, 'nem az övé'.
'És akkor mi van?' Akkor az van, hogy mint előbb említettem, majd meglátjuk hogy ugranak az első embernek, aki azt meri majd mondani a babájának, hogy 'csúnya' vagy akármi, amit ez a gyermek kap.
Ha valakit nem tanítottak meg otthon arra, hogy nem kívánjuk egy kisbaba (vagy bárki más) halálát, ott vannak gondok. Ha antiszociális vagy nem rajongsz a dolgokért. Tudom, hogy nem azt írtad, hogy te vagy antiszociális, de ettől függetlenül, a zaklató lány nem véletlenül bontotta a vonalat, megijedt. Az antiszoc. kiröhögte volna kb.
Szabad világban élünk, igen. Addig csinálja, míg nem pszichiátriára viszik, mert közveszélyes, fenyeget másokat és elmezavaros. Egyébként, az, hogy 'remélem meghal a fiad' nem vélemény, csak egy irigy és szánalmas 'jókívánság'. A 'rajongó' lány, pedig büszke lehet magára, ha ilyeneket mond, ettől biztosan megkedveli a kedvence.
Egyik lány sem a hírnévvel van együtt. Briana jól tette, hogy igen is, bevállalta ezt a gyereket. Louis-ra és rá tartozik a dolog, nem emlékszem, hogy bármitől is megkérdezték volna a véleményét nyilvánosan, szóval ez lehet egy jel... hogy marhára nem kíváncsiak rá. Freddie az ő gyerekük, eldöntik hogy akarják nevelni. Összetehetnék a két kezüket a rajongók, hogy egyáltalán bármit is megosztanak a gyerekről. Nem lenne kötelességük mutogatni. Csak vannak normális fanok is, akik valamilyen oknál fogva nem fenyegetnek egy csecsemőt. (Durva, igaz?)
Nem is értem, hogy veheti bárki is a bátorságot, hogy egy olyan személyt bántson, akiről csak egy dolgot tud: 'barátnő'. De majd ha egyszer összeszednek az ilyen emberek valakit maguk mellé, akkor rá fognak jönni, hogy nem csak butaság más szánalmas véleményével foglalkozni, hanem egyenesen undorító dolog is a savazás, amit kap, csak mert xy-vel van. Ne ítélkezzünk már kérem szépen, csak mert a barátnője.
És még egy, szóval szerinted teljesen normális dolog, egy kisbabát szidni? (Beszéltél már erről pszichológussal?)
Fura, hogy rajongóként mennyire nem mutatsz tiszteled.
Louis híres blablabla, de mondd csak, kinek mi köze a magánéletéhez? Azzal van együtt, akivel csak szeretne, azzal vállal gyereket, akivel csak szeretne. Nem tudom, neked majd hogy esik, ha egyszer a te babádról is azt mondják, hogy kitaláltad, nem ér semmit, és hogy haljon meg. Nyilván te is fel fogsz háborodni, te is meg fogod védeni a bébidet, akinek annyi a 'bűne', hogy megszületett. Szerintem, azok az emberek, akik Freddie-t szidják, bármit megadnának, ha az a gyerek az övék legyen.
(Egyébként, mint írtad, 'teljes mértékben nem lehet senki biztos' kié ez a gyerek. Gondolod a popsztár nem csináltat apasági vizsgálatot? A menedzsment nem kötelezi rá a lányt?) Megcáfoltad magad, amúgy. 'Egyszerűen jelentem ki' utána 'nem tudjuk mi az igazság'
Persze, teljesen 'jogos', hogy ilyeneket feltételeznek. Csakhogy ez még mindig nem a rajongók dolga. Louis felvállalta ezt a gyereket, a nevét adta neki, innentől kezdve nem hinném, hogy bárki is azt mondhatná, 'nem az övé'.
'És akkor mi van?' Akkor az van, hogy mint előbb említettem, majd meglátjuk hogy ugranak az első embernek, aki azt meri majd mondani a babájának, hogy 'csúnya' vagy akármi, amit ez a gyermek kap.
Ha valakit nem tanítottak meg otthon arra, hogy nem kívánjuk egy kisbaba (vagy bárki más) halálát, ott vannak gondok. Ha antiszociális vagy nem rajongsz a dolgokért. Tudom, hogy nem azt írtad, hogy te vagy antiszociális, de ettől függetlenül, a zaklató lány nem véletlenül bontotta a vonalat, megijedt. Az antiszoc. kiröhögte volna kb.
Szabad világban élünk, igen. Addig csinálja, míg nem pszichiátriára viszik, mert közveszélyes, fenyeget másokat és elmezavaros. Egyébként, az, hogy 'remélem meghal a fiad' nem vélemény, csak egy irigy és szánalmas 'jókívánság'. A 'rajongó' lány, pedig büszke lehet magára, ha ilyeneket mond, ettől biztosan megkedveli a kedvence.
Egyik lány sem a hírnévvel van együtt. Briana jól tette, hogy igen is, bevállalta ezt a gyereket. Louis-ra és rá tartozik a dolog, nem emlékszem, hogy bármitől is megkérdezték volna a véleményét nyilvánosan, szóval ez lehet egy jel... hogy marhára nem kíváncsiak rá. Freddie az ő gyerekük, eldöntik hogy akarják nevelni. Összetehetnék a két kezüket a rajongók, hogy egyáltalán bármit is megosztanak a gyerekről. Nem lenne kötelességük mutogatni. Csak vannak normális fanok is, akik valamilyen oknál fogva nem fenyegetnek egy csecsemőt. (Durva, igaz?)
Nem is értem, hogy veheti bárki is a bátorságot, hogy egy olyan személyt bántson, akiről csak egy dolgot tud: 'barátnő'. De majd ha egyszer összeszednek az ilyen emberek valakit maguk mellé, akkor rá fognak jönni, hogy nem csak butaság más szánalmas véleményével foglalkozni, hanem egyenesen undorító dolog is a savazás, amit kap, csak mert xy-vel van. Ne ítélkezzünk már kérem szépen, csak mert a barátnője.
És még egy, szóval szerinted teljesen normális dolog, egy kisbabát szidni? (Beszéltél már erről pszichológussal?)
2016. május 20. 19:21
Azta! Hogy van valakinek pofája ezt mondani?! Mennyire borzasztó lehet már Louisnak és Briananak is.
2016. május 20. 19:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Dalma G. @ 2016.05.20. 18:27)
Ellent mondok mindenkinek, és elsőként jövök ide a másik csapatot támogató RAJONGÓK közül(akik, mint észre vettem már inkább a külföldiek, sempedig a magyar rajongók).
Hát azért érdekelne, hogy belőled milyen érzelmeket, indulatokat váltana, ha valaki azt mondaná bárcsak meghalna az a gyermek, akit kilenc hónapig a szíved alatt hordtál. Tény, mindenkinek szíve joga bármit és bárkit elítélni, illetve véleményt formálni, de, ha ilyen dolgokat jelentesz ki, akkor ne csodálkozz, ha vehemensen leugatnak. Szerintem az erkölcsi normák megtanítása nagy részről azé, aki neveli a gyermeket (tehát egy részről a szülőé, más részről pedig a tanáré, ha már iskolás a gyermek). Már kis korában elkezdik tanítani a gyermeket arra, hogy mi a jó és mi a rossz. Pl. megosztani a csokidat másokkal jó dolog, de mondjuk megütni és bántani a másikat, az már nem. A bölcsődékben, óvodákban ezekre nagyon is figyelnek, hiszen ez is nagyban befolyásolja a gyermek öntudatának, személyiségének kialakulását. Ha valaki nincsen tisztában valamivel (pl. a szülői örömökkel, amire rávágtál egy mivan?! szószerkezetet) nem tudja azt, hogy az illető milyen érzelmi hullámvasúton megy keresztül. Nekem sincs gyermekem még, mégis képes vagyok velük érezni. Mivel te ennek nyomát sem mutatod, jogosan vetődik fel az a kijelentés, miszerint nem vagy empatikus, vagyis képtelen vagy arra, hogy másokkal együtt érezzél. (ezzel pedig még nagy problémáid lesznek az életben) Mindenkinek joga van családot alapítani, még a a nagyságos Lous Tomlinsonnak is. Nem értem, hogy miért fáj nektek, rajongóknak annyira, hogy egy apró életről akar gondoskodni. Teljesen mindegy, hogy Louis Tomlinson spermája termékenyítette meg vagy sem, hogyha ő úgy érzi a lelke mélyén, hogy akarja ezt a gyermeket. Az antiszociális személyiségzavar pedig még mindig egy disszociális személyiségzavar, vagyis pszichiátriai megbetegedés. Az, hogy nem szeretsz emberekkel találkozni, nincsenek barátaid és nem is akarsz társaságban lenni, még nem egyenlő az antiszociális személyiségzavarral. Csakhogy tisztán lássál...
2016. május 20. 20:25
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Oké, nem vagyok rajongó, így lehet csak nekem fura, de honnan tudta a telefonszámát a csaj? o.O
Amúgy elég gusztustalan ilyet mondani... én még az ellenségem kisbabáira sem tudnék olyat mondani, hogy "remélem meghal"... Hogy lehet valaki erre képes?
Egy ártatlan gyerek... arra viszont kíváncsi lennék, hogy ha nekik mondana valaki ilyet, akkor mit reagálnának... Beteg emberek.
Amúgy elég gusztustalan ilyet mondani... én még az ellenségem kisbabáira sem tudnék olyat mondani, hogy "remélem meghal"... Hogy lehet valaki erre képes?
2016. május 20. 20:55
Ez a nő/csaj/kislány (az értelmi szintjét ítélve maximum 12 éves lehet) nem normális. Épeszű ember ilyet nem mond! Ez az agyilag egyértelműen zokni "rajongó" féltékeny, mert nem ő a barátnője Louis-nak és, mert nem az övé az a gyerek és ezért egy olyan valakit okol/egy olyan valaki halálát kívánja, aki erről az egészről nem tehet semmit. Ha nem lenne az a baba, akkor sem ő lenne Louis párja és akkor sem ő lenne az, aki majd esetleg szül neki egyet. Ez nem jutott el az agyáig mielőtt kinyitotta a száját? Nagy eséllyel nem, mivel ez alapján nincs is neki agya. -.- Minden ilyen elmebeteg kis "rajognócsajszi", aki arról ábrándozik, hogy valamikor majd ellovagol az egyik sráccal a naplementébe- és erre az esélyeit csak növeli, ha ok nélkül savazza az illető családját- pukkassza ki a kis buborékját. Dolgozza már fel végre a sok h*lye, hogy igen, megszületett az a gyerek és igen, attól a nőtől és igen, Louis elismerte, hogy az övé. Fel nem tudom fogni, hogy a sztárpasik rajongóinak miért kell ennyire begolyózni. Én is szeretem például Andy Biersack-ot, mégsem kezdem el zaklatni Juliett-et, hogy "válj el tőle azonnal, mert ha nem, akkor....". Ha valaki rajongója egy sztárnak, akkor elfogadja azt, hogy boldog azzal, akivel együtt van és pont.
Írták páran, hogy:
"...nincsenek tisztában a szülői örömök mindenlétével..."
Ez nem számít semmit! Ehhez nem az kell, hogy az illető ismerje a "szülői lét örömeit" hanem, hogy meg legyen a minimális intelligencia szintje- a csajnál nyilvánvalóan ez hiányzik. Valaki nem ismeri ezt és nem is akarja, nem számít. De azt fel kell érnie ésszel, hogy ilyet mondani nem normális és egyenesen undorító!
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?"
Hát vannak olyan emberek, akik csak szimplán idióták és erről nem a körülöttük lévők tehetnek, bármennyire is nagy divat a szülőket/ismerősöket okolni.
Leszögezném, hogy nem vagyok One Direction rajongó, kifejezetten nem szeretem a bandát és a tagokat se. A kisbabákhoz is hasonló viszony fűz, egyszerűen nem szeretem őket. De ettől ugyanolyan betegnek tartom azt, aki a fentihez hasonló megjegyzésekkel bombázza a szülőket, főleg mert elvileg az apa rajongója. Utálom Taylor Swift-et, utálom Justin Bieber-t és utálom Ariana Grande-t, de ha gyerekük születne/ha majd gyerekük születik, akkor még meg sem fordulna/meg sem fog fordulni olyan a fejemben, mint ennek a komoly agyi bajokkal rendelkező telefonálónak.-.- Megérdemelné, hogy megtalálják és börtönbe küldjék vagy kifizettessenek vele egy jó nagy összeget.
Aki szerint a telefonáló viselkedése normális, (legyen az illető 1D/Louis rajongó, kisbaba-párti vagy olyan állásponton lévő, mint én) keressen fel egy dili-dokit, mert komoly gond van a fejében.
Írták páran, hogy:
"...nincsenek tisztában a szülői örömök mindenlétével..."
Ez nem számít semmit! Ehhez nem az kell, hogy az illető ismerje a "szülői lét örömeit" hanem, hogy meg legyen a minimális intelligencia szintje- a csajnál nyilvánvalóan ez hiányzik. Valaki nem ismeri ezt és nem is akarja, nem számít. De azt fel kell érnie ésszel, hogy ilyet mondani nem normális és egyenesen undorító!
"...milyen erkölcsi normákra tanítják ezeket a gyerekeket otthon a szüleik, hogyha egy csecsemőnek (de amúgy bármilyen élő és érző élőlény) halálát tudják kívánni?"
Hát vannak olyan emberek, akik csak szimplán idióták és erről nem a körülöttük lévők tehetnek, bármennyire is nagy divat a szülőket/ismerősöket okolni.
Leszögezném, hogy nem vagyok One Direction rajongó, kifejezetten nem szeretem a bandát és a tagokat se. A kisbabákhoz is hasonló viszony fűz, egyszerűen nem szeretem őket. De ettől ugyanolyan betegnek tartom azt, aki a fentihez hasonló megjegyzésekkel bombázza a szülőket, főleg mert elvileg az apa rajongója. Utálom Taylor Swift-et, utálom Justin Bieber-t és utálom Ariana Grande-t, de ha gyerekük születne/ha majd gyerekük születik, akkor még meg sem fordulna/meg sem fog fordulni olyan a fejemben, mint ennek a komoly agyi bajokkal rendelkező telefonálónak.-.- Megérdemelné, hogy megtalálják és börtönbe küldjék vagy kifizettessenek vele egy jó nagy összeget.
Aki szerint a telefonáló viselkedése normális, (legyen az illető 1D/Louis rajongó, kisbaba-párti vagy olyan állásponton lévő, mint én) keressen fel egy dili-dokit, mert komoly gond van a fejében.
2016. május 20. 21:10
Ez az egész olyan elcseszett!
Nem tervezek kisregény írni, de tényleg. Ha egy sztárnak gyereke születik, az nem így kéne kinézzen. Ez nem a normális mód, hogy kezeljék az ügyet. És most nem csak a rajongóktól beszélek. Louis és Briana is. Ha boldogok a gyerekkel, akkor minek veszik komolyan a követeléseket és próbálják mindenképp bizonyítani hogy létezik? A kis Freddienek nem árthatnak és innentől fogva, ha tényleg szeretik a gyereket, akkor vele törődnek, nevelik, nem pedig a fandomnak akarnak bizonyítani. Minek? Úgysem bántanák Freddiet, itt is hallatszik, hogy Lou megfenyegeti és kész, egyből sajnálkozik. A lelkük mélyén ők sem gondolják komolyan. Akkor Lou és Briana miért nem szarják le? És a rajongók is abbahagyhatnák egyébként, mert ...azért amit itt előttem mindenki leírt.
Nem tervezek kisregény írni, de tényleg. Ha egy sztárnak gyereke születik, az nem így kéne kinézzen. Ez nem a normális mód, hogy kezeljék az ügyet. És most nem csak a rajongóktól beszélek. Louis és Briana is. Ha boldogok a gyerekkel, akkor minek veszik komolyan a követeléseket és próbálják mindenképp bizonyítani hogy létezik? A kis Freddienek nem árthatnak és innentől fogva, ha tényleg szeretik a gyereket, akkor vele törődnek, nevelik, nem pedig a fandomnak akarnak bizonyítani. Minek? Úgysem bántanák Freddiet, itt is hallatszik, hogy Lou megfenyegeti és kész, egyből sajnálkozik. A lelkük mélyén ők sem gondolják komolyan. Akkor Lou és Briana miért nem szarják le? És a rajongók is abbahagyhatnák egyébként, mert ...azért amit itt előttem mindenki leírt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.