Az énekest egy őrült rajongója zaklatta fel a közelmúltban, Louis pedig készen áll arra, hogy megtalálja az illetőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!
2016. május 20. 16:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
bettertomlx
2016. május 20. 16:17
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ezt hogy merte ? Jó bevallom én se örülök a picinek , ( meg tuti,hogy sokan nem ) de akkor se mondanék ilyet Louisnak
2016. május 20. 16:20
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ó my good! Az az illető bizonyára nem normális. Már elnézést, de ez így van. Nem is csodálom, hogy szegény kiakadt.
2016. május 20. 16:42
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
2016. május 20. 16:44
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Szánalmasak ezek az emberek.
2016. május 20. 16:44
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Mégis mit ártott az a szegény baba annak a lánynak, hogy ilyet mondott?? Meg úgy általában, kinek árthatott egy csecsemő, hogy ennyi rosszindulat övezi szegényt...(itt most az úgynevezett rajongókra gondolok)
2016. május 20. 17:14
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Szegény gyereket még meddig nem fogják békében élni?
Mondhtanak bármit, szerintem az ilyenek nem rajongók. Aztán lehet, hogy csak én vgayok olyan kis butuska, hogy, akinek az állítólagos rajongója vagyok, annak nem kívánom a gyereke halálát. Mindenkinek maga dolga... -.-
Mondhtanak bármit, szerintem az ilyenek nem rajongók. Aztán lehet, hogy csak én vgayok olyan kis butuska, hogy, akinek az állítólagos rajongója vagyok, annak nem kívánom a gyereke halálát. Mindenkinek maga dolga... -.-
2016. május 20. 17:21
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ártott bárkinek is valamit az az édes kisbaba?
Beteg ember az ilyen... tréfának meg abszolút nem nevezhető.
Beteg ember az ilyen... tréfának meg abszolút nem nevezhető.
2016. május 20. 17:24
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Azért mindenhol van egy határ, és ez bőven túl van rajta. Nem hiszem el, hogy ilyen emberek léteznek, vajon miért nem tudják felfogni, hogy annak amit mondanak súlya van. Már az is elég szörnyű hogy instagramon a baba anyukájának, annak egész családjának és Louisnak olyanokat írogatnak, hogy csak a pénzért létezik a gyerek vagy csak kamu a gyerek (mert mástól "megvették" a kisbabát aki Freddie-t "játssza". De láss csodát ennek a lánynak sikerült egy teljesen új szintre süllyednie.
2016. május 20. 17:41
Aki ilyet mond az nem ember! Főleg egy kisbabáról, aki nem tehet az egészről. Elmebeteg szemét!! Ez nevezi magát rajongónak?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.