Chloë Moretz: „Nehéz úgy randizni, hogy a pasik már láttak szexelni”
2016. május 21. 08:32
Chloë nekem nagyon szimpatikus, az interjú és a képek is jól sikerültek.
2016. május 21. 09:18
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Istenem, meg ne sajnáljam már
Mondjuk nem kell 19 évesen szexjelenetet forgatni, ennyi.
2016. május 21. 10:56
19 évesen tényleg nem kéne szexjeleneteket forgatni. Egyébként a képek nem lettek jók és ez a csaj olyan arcot vág...
miyumi111: Igazad van!
miyumi111: Igazad van!
2016. május 21. 14:08
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Jaj, de sajnálom. Ő mondja aki bárkit megkaphat. Hagyjuk.
2016. május 21. 15:34
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Szeretem Chloe-t.a képeken is nagyon szép, de azért még nagyon fiatal,hogy szexjeleneteket forgasson.nem igazán szeretem az olyan embereket,akik magukat sajnáltatják
2016. május 21. 18:09
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hagyjuk már......
Ha ennyire nehéz így randizni akkor ne forgasson 19 évesen szex jelenetet
Ennyire egyszerű........
Ha ennyire nehéz így randizni akkor ne forgasson 19 évesen szex jelenetet
Ennyire egyszerű........
2016. május 22. 07:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
bah, azok filmek. És egy cikk sem feltétlen a sztár közvetlen szavait tartalmazzák. És randizni másnak sem egyszerű.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 22. 10:59
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
"Nem kellene 19 évesen szex jeleneteket forgatnia" - mondjátok sokan.
Most belenéztem élete első szex jelenetébe és semmi "olyan" durva nem történik, csak csókolózik valami hapsival a kocsiban. Én nem értem, hogy miért akadtatok ki ennyire. Színésznő, ez a munkája, ha ilyen forgatókönyvet nyomnak a kezébe és elvállalta, akkor neki ezt meg kell csinálnia.
Eleinte én se bírtam Chloe-t, de mai napokra nagyon a szívemhez nőtt ez a lány.
Most belenéztem élete első szex jelenetébe és semmi "olyan" durva nem történik, csak csókolózik valami hapsival a kocsiban. Én nem értem, hogy miért akadtatok ki ennyire. Színésznő, ez a munkája, ha ilyen forgatókönyvet nyomnak a kezébe és elvállalta, akkor neki ezt meg kell csinálnia.
Eleinte én se bírtam Chloe-t, de mai napokra nagyon a szívemhez nőtt ez a lány.
2016. május 22. 11:50
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én nagyon szeretem Chloe-t, de nem olyan durva az a "szexjelenet" amit sokan annyira leszólnak. Színésznő. Hozzá tartozik, hogy esetleg pikánsabb jelenetekben szerepel, ezzel nincsen semmi baj. Ez ma már teljesen elfogadott dolog, csak úgy, mint a meztelen, félmeztelen fotózkodás, egyre többen csinálják. Számomra ez nem önsajnáltatás. De ez csak az én véleményem.
2016. május 22. 15:16
Valahogy nem sikerült átéreznem e "problémák" mélységét.
2016. május 22. 16:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Lol tényleg mindenki a "19 évesen forgatott szexjelentei" miatt hisztizik
Már nem azért, de a szexjelentben nem szexel igaziból, és egy film kedvéért egy igazán jó színész még jó, hogy elvállalja.
2016. május 22. 17:02
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Azért megnéznélek majd titeket 19 évesen... :DDD
Szandi0820
2016. május 24. 00:25
Nagyon nevetek rajtatok!
Miért ne lehetne 19 évesen szexjelenetet forgatni? 19 évesen a felnőtt (!) nők/férfiak nagy része él nemi életet. Miért rosszabb, ha kamera előtt csinálja? Ő egy színésznő, és a munkájának vannak kellemesebb és kevésbé kellemes részei. Mint minden másnak. Ha vérprofi a szakmájában, akkor megcsinálja azt is, ami kicsit kellemetlenebb.
Ti meg ne legyetek már ennyire prűdek! "Úr isten, 19 éves színésznő, és végzi a munkáját! Szexjelenetet forgat, úr isten!" *szarkazmus a köbön* Arra bezzeg senki nem szól semmit, hogy a 12-es karikás filmekben sokszor patakokban folyik a vér, és harc és háború és erőszak. Ja, az oké. De ha a világ legtermészetesebb folyamata van filmre véve, az kiveri a biztosítékot. Nincs egy kicsit eltolódva az értékrend?!
Emiatt persze nem fogom sajnálni egy percig se, hogy nehezebb neki randizni. Nem is igazán vágom, ki ez a kiscsaj, azt meg pláne, hogy miért van ennyire túlhájpolva. Eskü, a csapból is ő folyik. Na, nem mintha nekem nem lenne tök mindegy.
Ti meg ne legyetek már ennyire prűdek! "Úr isten, 19 éves színésznő, és végzi a munkáját! Szexjelenetet forgat, úr isten!" *szarkazmus a köbön* Arra bezzeg senki nem szól semmit, hogy a 12-es karikás filmekben sokszor patakokban folyik a vér, és harc és háború és erőszak. Ja, az oké. De ha a világ legtermészetesebb folyamata van filmre véve, az kiveri a biztosítékot. Nincs egy kicsit eltolódva az értékrend?!
Emiatt persze nem fogom sajnálni egy percig se, hogy nehezebb neki randizni. Nem is igazán vágom, ki ez a kiscsaj, azt meg pláne, hogy miért van ennyire túlhájpolva. Eskü, a csapból is ő folyik. Na, nem mintha nekem nem lenne tök mindegy.
2016. május 24. 15:45
Hát ez remek. Panaszkodjon már azért, amit meggondolatlanul magára vállalt! "Jaj, olyan nehéz randizni, mert mindenki mindent tud rólam, és szexelni is láttak, és jaj, jaj!" Ha nem mondana el mindent magáról az interjúkban, senki se tudna róla semmit, és ha nem forgat szexjelenetet, akkor ezzel se lenne baja! Az ilyen problémákról előbb kéne gondoskodnia.
2016. május 24. 20:26
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Mrs Felton
Egyetértek!!
Egyetértek!!
2016. május 25. 14:47
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Úristen, néhány ember fejében krumpli van agy helyett. "Nem lenne gond ha nem forgatna szexjelenetet" én kérek elnézést, hogy színésznő, és ez a dolga. Fordított helyzetben megnéznélek benneteket, ti hogy bírnátok a színészettel járó negatív dolgokat.
2016. május 26. 08:43
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Rettentően szimpatikus ez a lány, olyan kis értelmes
2016. május 29. 17:58
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Istenem,annyi idiota ember van. Kedves elottem kommentelok.."akkor ne vallaljon el ilyen szerepeket" .."miert forgatott szexjeleneteket 19 evesen". Hogy ne vallaljon el ilyen szerepeket?! Ez a munkaja,szineszno,ertitek,nincs olyan film,amibe ne lenne egy olyan jelenet. Illetve miert lenne baj,hogy 19 evesen ilyeneket is eljatszik? Mar nem fiatal koru. Es amugy is olvastam,egy regebbi interjut,arrol,hogy mielott elvallal egy szerepet,az edesanyja es a batyjai is atnezik a szerepet es a forgatokonyvet es aztan egyutt beszelik meg,hogy ez alkalmas lesz e Chloe szamara.
Mar lattam a legtobb filmjet,es amikor meg fiatal koru volt tenyleg nem jatszott igazan szexjeleneteket,amiket meg mostanaban jatszott,azok sem durvak,mert nem mutogatja magat.
Es ezt nem sajnaltatasbol mondta,csak,mint tenyt,hogy nehezebb igy ismerkedni.
De komolyan gondoljatok bele,ott van egy srac aki tetszik neked,meg akarod ismerni,o meg mar szinte mindent tud rolad.
Mar lattam a legtobb filmjet,es amikor meg fiatal koru volt tenyleg nem jatszott igazan szexjeleneteket,amiket meg mostanaban jatszott,azok sem durvak,mert nem mutogatja magat.
Es ezt nem sajnaltatasbol mondta,csak,mint tenyt,hogy nehezebb igy ismerkedni.
De komolyan gondoljatok bele,ott van egy srac aki tetszik neked,meg akarod ismerni,o meg mar szinte mindent tud rolad.
Phaedra
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.