A 19 éves színésznő legutóbbi interjújában őszintén vallott randizási szokásairól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chloë Moretz: „Nehéz úgy randizni, hogy a pasik már láttak szexelni”
2016. május 20. 12:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. május 20. 12:59
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Micsoda szexi lábai vannak. Azért rohadt egy mákos ez a Beckham kölök!
2016. május 20. 13:09
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Csodálatosan szép képeken, persze retus meg minden, de etől függetlenül szép. Az viszont h nehéz neki randizni meg stb ,.... azért ez minden sztárral megtörténik ugyanez mégis tudnak kapcsolatot teremteni másokkal rendesen, és nem hinném h a filmekben való karakterekhez hasonlitanák őt gondolok itt arra h azt mondta h a filmeknek köszönhetően látták sexelni sírni.. na és?? az még sem valódi volt..
2016. május 20. 16:15
Hát én nem tudom mit gondoljak. Nem kell ilyen filmekben szerepelni.. ennyi. Egyszerű.
2016. május 20. 17:09
Oh,ja tényleg.De szerintem túl fiatal az ilyen jelenetekhez
2016. május 20. 17:17
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
azért 19 évesen szexjelenetet forgatni nem épp a legmegfelelőbb kor...
2016. május 20. 17:21
Komolyan nem értem miért imádják annyian. Sőt, tekintve hogy 19 éves, és már forgatott szex jelenetet meg is érdemli. Azt nem tudom ha van barátja jelenleg miért ilyesmin aggódik. ._. #team_mégmindigutálomeztacsajt
2016. május 20. 17:57
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (miyumi111 @ 2016.05.20. 17:21)
Komolyan nem értem miért imádják annyian. Sőt, tekintve hogy 19 éves, és már forgatott szex jelenetet meg is érdemli. Azt nem tudom ha van barátja jelenleg miért ilyesmin aggódik. ._. #team_mégmindigutálomeztacsajt
Egyetértünk! Ugyanezt akartam volna mondani.
2016. május 20. 17:57
|
|
picipocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 39 Azonosító: 256483 offline
|
,,Nem kell ilyen filmekben szerepelni" - mondjátok sokan.
Azon kívül, hogy elég nehéz lehet csak olyan filmekre igent mondani, amiben egy szaftosabb, merészebb jelenet sincs, miközben nagy karriert akarsz színészként befutni, nem csak a szexet említette nehezítő tényezőként. Gondoljatok csak bele: ott egy idegen srác, aki tetszik és meg akarod ismerni, de ő már mindent tud rólad és minden élethelyzetben látott. Azért elég bizarr lehet..persze, ő választotta a színészkedést de ennek ellenére nem lehet könnyű
Azon kívül, hogy elég nehéz lehet csak olyan filmekre igent mondani, amiben egy szaftosabb, merészebb jelenet sincs, miközben nagy karriert akarsz színészként befutni, nem csak a szexet említette nehezítő tényezőként. Gondoljatok csak bele: ott egy idegen srác, aki tetszik és meg akarod ismerni, de ő már mindent tud rólad és minden élethelyzetben látott. Azért elég bizarr lehet..persze, ő választotta a színészkedést de ennek ellenére nem lehet könnyű
2016. május 20. 19:04
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Istenem, itt sajnáltatja magát. Annyira szánalmas.
Miért vállalta el? Na igen, itt kellett volna elgondolkodnia szegénykének.
Rettenetes képek, nagyon rondák, és hát.. Vannak szebb lányok nála, az biztos.
Miért vállalta el? Na igen, itt kellett volna elgondolkodnia szegénykének.
Rettenetes képek, nagyon rondák, és hát.. Vannak szebb lányok nála, az biztos.
2016. május 20. 22:30
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Oszinten szolva nekem sokaig nem volt szimpatikus, aztan elkezdtem nagyon jo filmekben is latni es meggyozott. Persze most se kedvenc de most mar semmi gondom vele.
Amugy tenyleg fura lehet, hogy a fel vilag tud rolad rengeteg dolgot..
Azt meg elhiszem, hogy elvezi, hogy batyjai vannak
En is elvezem.
Amugy tenyleg fura lehet, hogy a fel vilag tud rolad rengeteg dolgot..
Azt meg elhiszem, hogy elvezi, hogy batyjai vannak
2016. május 21. 08:12
Én amúgy többnek nézem mind 19 én max 24-25 évesnek néztem. De szerintem is nagyon fiatal az ilyen jelenetekhez, sőt nem is kellene ilyeneken gondolkodnia szinte még gyerek csak ha úgy vesszük.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.