Persze alapjába véve tényleg vicces és poén az egész de kezd a hócipőm is ki lenni azzal, hogy egyes internethez nem értő okoskodó senkik ócsárolják az internetet. Egyetemista vagyok, minden sulis dolgot a Neptunon kell elintéznem, több dolog után is a neten kell utána néznem mert pl olyan könyvet kerek, ami még az egyetemi könyvtárban sincs bent, pedig marha fontos....
A Facebook meg segít abban, hogy ne kergüljek bele a sok tanulásba és tartsam olyan barátnőmmel is napi szinten a kapcsolatot aki 500 km-rel arrébb él...
Szóval ja, lehet szidni az internetet, de nem kéne mindenkit egy kalap alá venni... Szerintem is hülyeség a tinder, de aki azt használja, ne hisztizzen ha pedofil barommal találkozik nem a szőke herceggel. ő válazstotta ezt a formát hát hajrá...
Nos, röviden ennyi. Sok minden van ami mumus a neten de nagyon sok olyan dolog ami megkönnyíti az ember életét. Meg kéne tanulni használni. Sőt az ilyen nagyokosok akik ennyit rinyálnak, szidás helyett tanítsák meg másoknak hogyan kell használni.
Görbe tükröt mutattak az olaszok az internetezőknek – ilyen a közösségi média a valóságban
2016. május 19. 19:11
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
AliceLiza, tényleg nagyon fontos az internet, az én tanulmányaimhoz is elengedhetetlen, de ez attól még nem jó! Az lenne a normális, ha ezek az oldalak nem lennének szükségesek a boldoguláshoz, sajnálatos módon viszont a mai világban nem is lehet nélkülük létezni!!! Ez pedig igen szomorú...
2016. május 19. 19:43
Én is láttam már Unfield vidijében
szerintem ez tök jó, nagyon ötletes
AliveLiza-val egyetértek
AliveLiza-val egyetértek
2016. május 19. 20:35
Szerintem se kellene az internetnek csak a rossz oldalát nézni. Rengeteg időt meg tudunk ezzel spórolni, amióta ezek az oldalak léteznek sokkal könnyebben éli az ember az életét. Oké, hogy vannak akik teljesen függővé váltak ezeknek az oldalaknak (személy szerint engem a YouTube kerített fogságba), de ez csakis a saját hibájuk, egy internetes oldal nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig egész délután ezen a webhelyen kell lenned. Nagyon nagy divat lett a Facebookot is ócsárolni (Facebookon, természetesen), holott nagyon sok jó oldala is van ennek; személyes példa, az unokatestvéreim Kanadában élnek, egyszerűen nem tudok velük minden nap találkozni, egy telefonhívás pedig jóval drágább, mint az, hogy facebookon ráírjak az illetőre. Nagyon jó kapcsolatunk van, régen is az volt és ez most is megmaradt valamilyen szinten a borzalmas és káros fészbúk ellenére is.
Ha valaki nem tanulja meg kiszűrni az olyan oldalakat és személyeket amik idegesítik akkor pedig ne panaszkodjon, énis csak a kedvenceim bejegyzéseit látom, mert csak azokra vagyok igazán kíváncsi. Ugyanez a gmail. Meg a twitter. Meg minden egyéb, itt felsorolt oldal. A másik meg az, hogy hogyha bizonyos emberek ennyire az internet ellen vannak akkor minek használják? Kényszeríti őket valaki? Nem ezekkel a képekkel van bajom, jópofák lettek, csak azért ne legyünk már álszentek, ha ennyire hányingere van az embereknek az internettől kapcsolják ki, mert ezzel nem csak saját maguknak ártanak hanem a többi, ,,nem internet ellenes" embernek is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 20. 13:27
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ötletes, nekem nagyon tetszik :"D
2016. május 20. 17:32
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nekem tetszik. A netet is lehet értelmes dolgokra használni, de szerintem nem én vagyok az egyetlen fiatal tinilány, aki ha felmegy netre ,,csak tanulás miatt'' az aztán nem jön le egy ideig, de nem hanyagolja a közösségi oldalakat sem. Persze, lehet, hogy csak én vagyok ennyire koncentrációra képtelen, holott az én életem évekig is kerek volna internet nélkül.
Azonban: a tanulásban tényleg segítség, de itt jön a kérdés: hogyhogy az emberek évszázadokon, évezredeken keresztül megtaláltak minden információt, internet nélkül is? Na, ugye...
Persze, a hasznos oldalát is lehet nézni, nem csak folyton ócsárolni.
Facebookom nincs, de a szüleimnek is igazából azért van, hogy tudják tartani a kapcsolatot a régi ismerőseikkel, ilyen szempontból pedig a Facebook is jó dolog, de nem olyan módon, hogy éjjel- nappal rajta lógok.
A Gmail is jó dolog, ha fontos valamilyen megbeszélnivaló, és gyors, ám azt vallom, a valódi, kézzelfogható levél mégiscsak személyesebb és megérintőbb.
A Google jó dolog, ha csínján bánik vele az ember, de sajnos mára nem igazán csak az van rajta, ami értelmes tartalomnak nevezhető.
A Youtube- ban jó, hogy például hallottál egy dalt, megjegyezted, utána tudsz nézni, de eseményeket is vissza tudsz nézni. Ha dalszöveggel, esetleg magyar felirattal hallgatsz egy idegennyelvű számot, azzal fejlesztheted a nyelvtudásod, és a szókincsed az adott nyelvben.
Én azt is hülyeségnek tartom, hogy az eBook agyon van támadva. Tény és való, a könyvben a valódisága és az illatta az, ami olyanná teszi, amilyen, és megkülönbözteti az elektronikai, mű dolgoktól, ennek ellenére, ha nincs a könyv, amit keresel könyvtárban, könyvesboltba menni nincs alkalmad/nem akarsz egy csomó pénzt kidobni, akkor néha- néha jó megoldás az elektronikus könyv.
Ennek ellenére, nem vagyok az ilyesfajta műélet híve, de azért mindenben lehet pro és kontra listát is írni, nem csak rosszat, vagy csak jót.
De, az ötlet nagyon jó, nekem tetszik a kivitelezés is. Ügyes.
Azonban: a tanulásban tényleg segítség, de itt jön a kérdés: hogyhogy az emberek évszázadokon, évezredeken keresztül megtaláltak minden információt, internet nélkül is? Na, ugye...
Persze, a hasznos oldalát is lehet nézni, nem csak folyton ócsárolni.
Facebookom nincs, de a szüleimnek is igazából azért van, hogy tudják tartani a kapcsolatot a régi ismerőseikkel, ilyen szempontból pedig a Facebook is jó dolog, de nem olyan módon, hogy éjjel- nappal rajta lógok.
A Gmail is jó dolog, ha fontos valamilyen megbeszélnivaló, és gyors, ám azt vallom, a valódi, kézzelfogható levél mégiscsak személyesebb és megérintőbb.
A Google jó dolog, ha csínján bánik vele az ember, de sajnos mára nem igazán csak az van rajta, ami értelmes tartalomnak nevezhető.
A Youtube- ban jó, hogy például hallottál egy dalt, megjegyezted, utána tudsz nézni, de eseményeket is vissza tudsz nézni. Ha dalszöveggel, esetleg magyar felirattal hallgatsz egy idegennyelvű számot, azzal fejlesztheted a nyelvtudásod, és a szókincsed az adott nyelvben.
Én azt is hülyeségnek tartom, hogy az eBook agyon van támadva. Tény és való, a könyvben a valódisága és az illatta az, ami olyanná teszi, amilyen, és megkülönbözteti az elektronikai, mű dolgoktól, ennek ellenére, ha nincs a könyv, amit keresel könyvtárban, könyvesboltba menni nincs alkalmad/nem akarsz egy csomó pénzt kidobni, akkor néha- néha jó megoldás az elektronikus könyv.
Ennek ellenére, nem vagyok az ilyesfajta műélet híve, de azért mindenben lehet pro és kontra listát is írni, nem csak rosszat, vagy csak jót.
De, az ötlet nagyon jó, nekem tetszik a kivitelezés is. Ügyes.
2016. május 20. 21:25
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Úúú, nagyon kis ötletes, szívesen élnék ott
Pont UNFIELD egyik videójában láttam
Pont UNFIELD egyik videójában láttam
2016. május 22. 13:41
Unfield-nál is láttam ezeket a képeket. :'D
Nagyon elterjedt mostanában ez az izé. :'D
Nagyon elterjedt mostanában ez az izé. :'D
2016. május 22. 17:46
|
|
Rainbowgirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 240661 offline
|
Nagyon ötletes!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.