Civitacampomarano egy apró falu Olaszország Campobasso tartományában, ahol szinte ismeretlen az internet fogalma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Görbe tükröt mutattak az olaszok az internetezőknek – ilyen a közösségi média a valóságban
2016. május 19. 11:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 19. 12:45
Ezt Unfield is mutatta már, van ilyen videója
Amúgy jópofa cucc
2016. május 19. 13:10
Nagyon jópofa, és természetesen tök igaz - mondom ezt a neten.
Egyébként Magyarországon is van olyan település, ahol az internet és a térerő nem túl létező dolgok (ezt pedig Kéleshalomnak hívják).
2016. május 19. 13:35
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Milyen igaz is... Szerintem ebben a modernizált világban is meg kell találni az arany középutat: mit osztunk meg, mennyit nyomkodjuk a kütyüinket, stb...
2016. május 19. 14:08
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
2016. május 19. 14:35
Már Unfield mutatta őket. A képekről annyit, hogy SZÁNALMAS egy világot élünk, hogy ezek a butító appok mindenhol ott vannak. Nem, nem is szánalmas.. EZ MÁR BETEGES!
2016. május 19. 14:53
Talán egyedül leszek ezzel, de nekem ez már kicsit túlzásnak tűnt. Igen, valóban vannak, akik végletekbe esnek és az interneten élik az életüket. A Tinder például szerintem sem jó megoldás, viszont be kell látni, hogy például az email jelentősen megkönnyíti a dolgozó emberek életét. Most gondoljunk bele, ha mindent postán kellene intézni... Szerintem az ebay is nagyon jó dolog, mindent megtalálsz egy helyen és ha tetszik, rögtön meg is veheted. Vagy a Wikipédia, ami nekünk, sulisoknak nagy segítséget tud nyújtani. Szóval persze, lehet savazni az internetet, hogy tönkreteszi az emberi kapcsolatokat, de ez inkább az emberek butaságából ered, akik túlzásba esnek és órákat lógnak a neten, nem is arra használják, amire kell.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. május 19. 14:55
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ezt már én is láttam Unfield videójában. Fogadni mernék, hogy ezen a településen mindenki boldogan éli a mindennapjait. Egyéb iránt nekem tetszik
2016. május 19. 15:06
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
UNFIELD pls....
2016. május 19. 15:56
Idézet (lacie @ 2016.05.19. 14:53)
Talán egyedül leszek ezzel, de nekem ez már kicsit túlzásnak tűnt. Igen, valóban vannak, akik végletekbe esnek és az interneten élik az életüket. A Tinder például szerintem sem jó megoldás, viszont be kell látni, hogy például az email jelentősen megkönnyíti a dolgozó emberek életét. Most gondoljunk bele, ha mindent postán kellene intézni... Szerintem az ebay is nagyon jó dolog, mindent megtalálsz egy helyen és ha tetszik, rögtön meg is veheted. Vagy a Wikipédia, ami nekünk, sulisoknak nagy segítséget tud nyújtani. Szóval persze, lehet savazni az internetet, hogy tönkreteszi az emberi kapcsolatokat, de ez inkább az emberek butaságából ered, akik túlzásba esnek és órákat lógnak a neten, nem is arra használják, amire kell.
Teljesen igazad van! Inkább magukba néznének az emberek, ahelyett, hogy egy globális hálózatot hibáztatnának, a saját maguk okozott problémáik miatt.
Itt egy sokat modó kép az internet előtti időkből: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWBueiHt_9BCpsnyUHz8KuW0WJMlHQjwHmzdnKKpRYRgKSa6Wh
2016. május 19. 16:32
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon jó képek.
2016. május 19. 17:52
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Aranyos ötletek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.