Madonna kimerítette az ízléstelenség fogalmát legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével
2016. május 05. 16:56
|
Channelle.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 255966 offline
|
nahhh ezen elöször röhögtem aztán elgondolkoztam azon hogy lehet hogy újra fiatal akar lenni de bevallom ezt még egy hatéves gyerek sem venné fel farsangra.Sőt..nagyot csalodtam.Mások azért hiszik magukat sztrának mert megmutatják a segguket vagy a melluket,Bevallom a látvány nagyon rosz.Nagyon csalodtam benne
2016. május 05. 17:31
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
úgy viselkedik, mint aki még mindig huszonéves...
2016. május 05. 19:22
|
|
minniemouse0516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.15. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 243816 offline
|
jézusoooom mint egy utcára vert rossz csitri aki nincs tisztában az erkölcs fogalmával
MissTiniStoessel teljesen egyet értek veled ez nem a korrol szol minden emberen gusztustalan lenne
MissTiniStoessel teljesen egyet értek veled ez nem a korrol szol minden emberen gusztustalan lenne
2016. május 05. 19:30
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Hát, rendben. Csak egy kicsit lepödtem meg, egy ici-picit.
Asszem, eltévesztette a "házszámot", pedig egy farsangra akart menni, ami a "öltözz úgy 60 évesen, mint egy rossz 20 éves" címet viseli.
De hát ő Madonna, szerintem már mindenki megszokhatta volna, hogy ő ilyen, ilyennek kell elfogadni és kész.
De hát ő Madonna, szerintem már mindenki megszokhatta volna, hogy ő ilyen, ilyennek kell elfogadni és kész.
2016. május 05. 22:28
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Undorító a javából, már ő sem 20 éves..
2016. május 06. 07:17
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Vén sz*r aki már jó dolgában nem tudja hogy mit tegyen magával.
2016. május 06. 08:18
nem tudom mit izéltek. szerintem nem borzalmas. inkább merész és mit ne mondjak, hatvan évesen is jól tartja magát:D
2016. május 06. 08:27
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
„Harcoltunk és harcolni is fogunk a polgári jogokért és a meleg jogokért szerte a világon. Ha a női jogokról van szó, még mindig a sötét középkorban járunk. A Met-gálán viselt ruhám állásfoglalás volt mind politikai, mind a divat terén. A tény, hogy az emberek szerint egy nő nem fejezheti ki a szexualitását, nem lehet bevállalós, miután betöltött egy bizonyos életkort a bizonyítéka annak, hogy még mindig egy kor alapján diszkrimináló és szexista társadalomban élünk. Sosem gondolkodtam korlátoltan és nem most fogom elkezdeni. Nem érhetünk el változást, ha nem vállalunk kockázatokat, nem vagyunk bátrak vagy nem merünk járatlan utakon járni. Így írhatunk történelmet. Ha gondod van azzal, ahogy öltözöm, az a saját előítéleteid tükröződése. Nem félek kitaposni az utánam jövő lányok előtt az utat!! Ahogy Nina Simone mondta egyszer: szabadság az, ha rettenthetetlen vagy. Nem fogok elnézést kérni és a szívem mélyéről lázadok tovább. Csatlakozz a nemi egyenlőségért folytatott harcomhoz!” - Madonna
2016. május 07. 07:10
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Az osztálytársam tegnap csinált egy aktok és paródia szerűséget Madonnáról...ja,kb.ilyen ruha volt rajta:D
2016. május 07. 20:22
|
|
WonderWoman2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 64 Csatolások: 1 Azonosító: 255287 offline
|
No comment...
2016. május 08. 11:25
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
Csak sajnalni lehet hogy egy tehetseges anyuka igy oltozkodik es megmutassa idomait.Csak sanjos ez mar gusztustalan es erkolcstelen.Szerintem egy igazi no ha vonzo szeretne lenni akkor nem a ruhait kene ledobnia hanem a sminkjet kene letorolnie.Egy no sokkal izgalmasabbnek nezzki ha a testi adotsagait egy szep ruha takarja.Igy a ferfiak sokkal vonzobnak fogjak tartani es nem egy kis prostitualtnak
2016. május 08. 11:25
|
|
m.dorikaa1208új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 245932 offline
|
Komolyan mondom... Ez nem normális.. Egy ilyen nagy hírű gálára egy ilyen borzasztó ruhát felvenni?? ...
2016. május 09. 15:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Brutál tehetséges énekesnő, és az sem semmi, mi mindent elért, viszont a stílusa és a megjelenése visszataszító, és mindigis az volt. Ez megint olyan dolog, amin a média hetekig szórakozhat, de nem hinném, hogy magát Madonnát ez annyira zavarná. Tudta nagyon jól, mit akar.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: