Madonna kimerítette az ízléstelenség fogalmát legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével
2016. május 04. 17:25
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Szánalmas.Szerintem erre nagyon nem volt kíváncsi senki sem.Tényleg ízléstelen, bár az ízléstelenség fogalmát nálam Miley Cyrus már rég kimerítette.
2016. május 04. 17:26
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Elfelejtette ez a nő szerintem, hogy már rég nem a huszonéves....
2016. május 04. 17:26
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
De cikis ez a nő
2016. május 04. 17:33
Persze mindenki annyi, amennyinek érzi magát, de azért ezt nem így kéne megmutatni. Fejébe szállt a hírnév.
2016. május 04. 17:35
|
Rhbtw97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.04. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 256090 offline
|
Domi05 attol mert 57eves miert ne lehetne itt?! Lehet hogy a huszon eves sztárokra buksz csak de ez a no meg majd 60evesen sem nez ki annyinak mint amennyi, tény hogy nem kéne már igy feloltoznie nyilvánosan max a koncertjein amivel egyébként még 2016ban is képes stadionokat megtölteni ellentétben a sok felkapott sztárral mivel rengeteg rajongót szerzett a 32 eve tartó karrierje során akik szeretik
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 04. 18:21
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Popikon, tisztelem a munkásságát és a vitathatatlan szépségét is, de ez eléggé túlment egy határon. Szerintem nem tiszteletre méltó, inkább ciki ha valaki nem akar tisztában lenni a korával és inkább ilyen ízléstelen szettekben parádézik, mintha még mindig tizenéves lenne. Értem én hogy nem csak a fiataloké a világ, de akkor is... ez már gusztustalan, akárhogyan is nézem a képeket és próbálok valami pozitívat írni erről az egészről, nem megy. El kellene fogadni hogy van egy életkor, ami fölött már jobb lenne visszafognia magát az embernek. A test megöregszik, hiába próbálja valaki mindenféle csodaszerrel késlelteti az öregedés folyamatát, ez egyszerűen csak meglátszik az emberen, ahogyan rajta is, a második képen úgy néz ki mint egy kötözött sonka.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.