A popkirálynő ismét megmutatta, hogy még mindig tud meglepetést okozni. A Met Gálán viselt szettje ugyanis hagyott némi kivetnivalót maga után, az énekesnő azonban láthatóan nem volt zavarban a rászegeződő pillantásoktól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Madonna kimerítette az ízléstelenség fogalmát legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésével
2016. május 04. 14:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 04. 15:01
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Csak nevetség tárgyává teszi magát. :S
2016. május 04. 15:06
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Ez valami hihetetlenül gusztustalan...
2016. május 04. 15:14
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Vénasszony...
2016. május 04. 15:30
Hát nem is tudom hogy erre mit mondjak?! De a haja az jó lett. Nekem tetszik. :-)
2016. május 04. 15:40
Mi az a szottyadt csöcs és segg??
Úristen..Már elnézést de egy 60 éves asszonynak már nem kéne mutogatnia magát,elhiszem hogy örül hogy még mindig ilyen jó kondiban van (persze kinek mit jelent az hogy "jó kondi")XXD De nem kéne itt mutogatnia magát..
Ezzel csak magát szégyeníti meg..
Úristen..Már elnézést de egy 60 éves asszonynak már nem kéne mutogatnia magát,elhiszem hogy örül hogy még mindig ilyen jó kondiban van (persze kinek mit jelent az hogy "jó kondi")XXD De nem kéne itt mutogatnia magát..
Ezzel csak magát szégyeníti meg..
2016. május 04. 15:41
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Nevetséges, hogy közel 60 évesen nem képes egy normális ruhát felvenni. Eddig sem a visszafogottságáról volt híres, de ez már gusztustalan. A haja az egyetlen pozitívum az egész megjelenésén.
2016. május 04. 15:41
Újabb fantasztikus hír... "nem átallott" mintha valami nagy bűnt követett volna el. Nekem sem tetszik ez a viselet, de nem tök mindegy, mi van rajta, most őszintén? Mindig is kitűnt valahogyan a tömegből, ő dolga, mi tetszik neki...
2016. május 04. 16:06
úristen.. 60 évesen én biztos nem így mutogatnám magam..
2016. május 04. 16:06
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Ez már tényleg a legalja.
Jöhetnek néhányan a nagy "elfogadós" szövegükkel és,hogy az ő dolga mit visel. Igen,valóban az ő dolga de szerintem van az a szint,amit már nem lehet elfogadni. Ízléstelen és sok mindent elárul egy olyan nőről,aki már közelít a 60-hoz. Csak így tud "egyedi" lenni? Hát elég nagy szégyen.
Jöhetnek néhányan a nagy "elfogadós" szövegükkel és,hogy az ő dolga mit visel. Igen,valóban az ő dolga de szerintem van az a szint,amit már nem lehet elfogadni. Ízléstelen és sok mindent elárul egy olyan nőről,aki már közelít a 60-hoz. Csak így tud "egyedi" lenni? Hát elég nagy szégyen.
2016. május 04. 16:28
Nevetséges? Erre már nem is létezik jelző!
Tanulja meg elfogadni a korát és öregedjen meg méltóságteljesen.
Tanulja meg elfogadni a korát és öregedjen meg méltóságteljesen.
2016. május 04. 16:45
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Én inkább már nem mondok semmi, mert ettől a nőtől hányingerem van, csak egy dolog érdekelne: Mégis honnan az istenből szed ennyi bátorságot és ekkora önbizalmat???????
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: