Starity

Justin Bieber a továbbiakban nem hajlandó találkozni a rajongóival

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 24. 09:04 #61
DoriAjtai
DoriAjtai
visszatérő vendég

Státusz"feels"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 117
Csatolások: 0
Azonosító: 251960
Sajnálom azokat akik M&G jegyet vettek..nem mondhatni szánalmasnak de ő vállalta... na de mindegy meg tudom érteni de azért mégis..
2016. március 24. 10:55 #62
- törölt felhasználó -    
Hàt..ez nen valami tisztességes
2016. március 24. 11:34 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pityang @ 2016.03.23. 20:00)
A rossz kommentek és a rossz megjegyzések, valamint azok a frusztráló megnyilvánulások és szituációk, amelyek őt ezen alkalmak során érhetik megtörténhetnek minden sztárral, nem csak vele. Mindig lesznek majd olyanok, akik nem szeretik majd amit csinál és mindig lesznek majd olyanok akik miatt úgy érzi majd hogy feleslegesen csinálja ezt az egészet. Minden bizonnyal egy-egy ember negativitása vagy beszólásai juttatták erre a következtetésre, ami ugyan sajnálatos, viszont két végletű a dolog. Ha ő így tartja jónak, akkor tegyen csak így, ahogyan azt LaraGrande is mondta, sok olyan sztár van aki nem tartja meg az m&g-et, ezzel nincsen semmi baj. Viszont sztárként - celebként, akinek minden lépését milliók követik nyomon nap mint nap - igazán meg kellett volna már tanulnia hogy a szakmában két igazán fontos dolog van egy előadó számára, mint amilyen ő is. A pénze és a rajongói, és még ha nem is csak teljesen a második dologért adja ki a megszámlálhatatlan albumát és lép fel rengeteg helyen, akkor is szem előtt kellene tartania hogy miért érdemes csinálni ezt az egészet. Én sem szeretem őt, és ezt lehet hogy nem tudja, de ha tudná mi történne? Nagyon remélem hogy semmi és sz*rna a fejemre, hiszen ez lenne a normális. Mindenesetre azok is egészen biztosan őrültek, akik inkább erre a belátásra térítették, hiszen utálhatom őt akármennyire, nekem speciel soha sem jutna eszembe hogy a képébe dörgöljem. Ez egy undorító viselkedés!
A rajongóit sajnálom a legjobban. Én is pocsékul érezném magamat ha már mondjuk előre megvettem volna a jegyeket, erre kiderülne hogy a kedvence(im) visszamondták a meet & greet-et.

meghajolo.gif
2016. március 24. 11:38 #64
Nikimaki_
Nikimaki_
új tag

StátuszOké, emberek Joe Budapesten van! *o* Már egy párszor meghaltam:D
Hozzászólás: 27
Azonosító: 252481
Megértem a helyzetét, biztos kimerítő, de egy szót sem ejtett mi lett azoknak a rajongóknak a pénzével, akik vettek jegyet..
2016. március 24. 19:14 #65
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 600
Azonosító: 164330
Elég menedzserszagú szöveg...
2016. március 24. 19:56 #66
Maja Mohácsi
Maja Mohácsi
visszatérő vendég

StátuszI want to be a unicorn
Hozzászólás: 247
Azonosító: 250281
egyetértek i love parissal nagyon feltűnő szöveg
2016. március 24. 21:02 #67
arianafan00
arianafan00
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 255056
A rajongóitól lesz mentálisan depresszió közeli?!Érdekes akkor nem volt az amikor sztárt csináltak belőle! inkább köszöné meg a rajongóinak hogy ennyire szeretik, nem pedig törölni azt hogy találkozhassanak vele...Ő vállalta ezt tudta hogy lesznek rajongói ,de már a fejébe szállt a sztárság elfelejtette hogy honnan indult és hogy hova juttaták a rajongói,mert ha ők nincsenek egy senki lenne...
2016. március 25. 00:53 #68
gyöngyi99
gyöngyi99
új tag
Hozzászólás: 29
Azonosító: 231709
Erre, inkább nem mondok semmit, vagy mégis! Kimerítő találkozni a rajongókkal? Most komolyan, ha ők nem lennének, nem lenne se pénze, se hírneve, semmije!Ki venné meg a koncertjegyeit, a lemezeit? A hírnév ezzel jár! Amikor ő nagy világsztár akart lenni, ezt vállalta. Vállalta az összes utálkozót, akik nem szeretik a zenéit, és azokat is akik rajonganak érte. Hol lenne a 5 Seconds of Summer, a Black veil Brides, vagy a 1D a rajongóik nélkül? Szánalmas és felháborító ez a hisztéria, amit csinál!Sokszor már azt gondolom, csak azért teszi, mert benne akar lenni a hírekben.
2016. március 25. 11:01 #69
- törölt felhasználó -    
Számomra ez érthetetlen. Depresszió közeli állapotba kerül a rajongóitól, akik ennyire szeretik?! Ez önző dolog azokkal szemben, akik időt, pénzt és energiát nem sajnálva várják mindennél jobban, hogy láthassák. Én nem ezt a csoportot erősítem ugyan, de sajnálom most a fanjait.
2016. március 25. 16:35 #70
krisz5
krisz5
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 244321
Nem akarok ítélkezni de emellett nem tudok elmenni szó nélkül: 1. A rajongóinak köszönheti a sikerét! 2. Depresszióba kerülni attól h a rajongóiddal találkozol? Hülyeség és gyáva dolog ilyesmire hivatkozni. Szerintem meg az egyik legfantasztikusabb dolog az ha valaki olyan emberekkel találkozik akik tűzbe tennék a kezüket érte mert olyannyira szeretik az illetőt. Még akkor is ha ez az egész hosszúnak tűnik. 3. Lehet h fárasztó és megerőltető ez az egész procedúra de akkor is cs*ssze meg! Az emberek időt, pénzt fordítanak rá! Inkább örüljön ennek az egésznek még ha "depresszióba" is esik tőle. 4. Én a helyedben Justin ha bele is döglenék ebbe az egészbe akkor is végig csinálnám, mert 70%-ban a rajongóidnak köszönheted azt aki lettél és 30%-ban a tehetségednek!
2016. március 25. 16:39 #71
krisz5
krisz5
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 244321
Ja és még valami! ARRA NEM VOLT FÁRADT ÉS DEPRESSZIÓS HOGY A S*GGÉRŐL POSZTOLJON KÉPEKET?
2016. március 26. 15:55 #72
- törölt felhasználó -    
Az a "baj", hogy ez most rohadtul az a szituáció, amikor megértem Justint, de mégsem. Bizonyos szempontokból meg lehet érteni a döntését, hisz folyton koncertezik, utazik, készül a ceremóniákra, stb és persze, hogy az ő napja is csak 24 órából áll. Viszont, amikor elvállalta ezeket a találkozókat, akkor kellett volna előre mérlegelnie, hogy belefér-e az idejébe ez a dolog, van-e/lesz-e erre energiája. Még az sem lehet mentségére, hogy nem tudhatta előre, hogy ennyire fáradt vagy kimerült lesz, hisz jó pár éve a pályán van már, tehát (gondolom én) tapasztalt e téren. Ez a helyzet most nem is Justinnak szívás, hanem azoknak, akik már megvették előre a jegyet gondolom nem kevés pénzért és beleélték magukat, hogy találkozni fognak a nagy kedvencükkel...
2016. március 26. 19:46 #73
Petruccccc_12
Petruccccc_12
új tag

StátuszSelenator,PLL fan. :-)
Hozzászólás: 45
Azonosító: 252531
Ide se kommenteltem,de hülye vagyok.biggrin.gif:D:D:D Szegény rajongók biztos csalódottak, de azért megértem a döntését.
2016. március 27. 13:56 #74
amarillisz
amarillisz
új tag

StátuszLány vagyok és focizok van ezzel probléma??
Hozzászólás: 36
Azonosító: 241664
Neeeeeeeeeeeeee nem baj majd később biztos meggondolja magát... remélem!!!
2016. március 28. 21:12 #75
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1637
Csatolások: 34840
Azonosító: 249895
És még mindig van olyan boldog rajongó, aki ezután is szereti. Nevetséges hogy mennyire undorítóan bánik azokkal, akikből megél. Leköpi őket, és még a drága meet & greeteket is törli, aminek a jövedelmét persze zsebreteszi. De nem is a pénz a lényeg, hanem hogy ennyire hálátlan. Mitől van depressziója? Mindene megvan. blink.gif
2016. március 29. 20:19 #76
Majaa0102
Majaa0102
új tag

StátuszUnatkozoooooook
Hozzászólás: 4
Azonosító: 254748
Ő döntése...nehogy már mi mondjuk meg neki,hogy ő mit csináljon!Én ugyanúgy imádom őt ezután is!!! <3
2016. augusztus 21. 18:57 #77
Bekus
Bekus
új tag
Hozzászólás: 32
Azonosító: 174409
@missdaisy mi az hogy mindene megvan? Tipikus olyan ember vagy aki azt hiszi hogy a gazdagoknak nem lehet problémájuk. Gondold mar végig...
2016. október 29. 16:15 #78
Isten ajándéka
Isten ajándéka
új tag

StátuszLégy üdvözölve kedves barátom! Nézz szét az oldalamon. ☺
Hozzászólás: 16
Azonosító: 250632
Hát én megértem!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!