Justin Bieber a továbbiakban nem hajlandó találkozni a rajongóival
2016. március 23. 17:54
Depressziós lesz attól, hogy találkozik a rajongóival?! Elég furcsa gondolkodásmódja van..
2016. március 23. 17:59
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Depressziós lesz attól, ha átölel pár embert és elmondhatják neki mennyire szeretik őt? Ettől lesz depressziós? Szegény gyerek, a rajongói szeretik és látni akarják... micsoda problémák, én is depressziós lennék. Tiszta hülye ez a gyerek, már bocsi fanok. Miattuk van ott ahol, és iszonyatosan nagy szemétség, hogy ha már egyesek rengeteget utaznak érte megveszik a lemezeit támogatják stb még találkozni sem hajlandó velük. Sajnálom a beliebereket, először leköpte a rajongóját, lekövérezte, megütötte stb... most meg ez. Nem érdemli meg azt a végtelen szeretetett és rajongást amit adnak neki. Egy bunkó ember. Ez az én véleményem.
2016. március 23. 18:13
WTF?? Szeretem Justint de most nagyot csalódtam benne!
2016. március 23. 18:46
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Elég kiakasztó, hogy a kommentekben konkrétan előítélve gondolkodtok. Neki sem kötelező a m&g. Sok sztár soha nem szokott ilyeneket tartani de ő megpróbálta. Szerintem ha neked naponta koncertet kéne tartanod naponta többször is, örülnél ha a nap végét nyugisan tölthetnéd. Ahogy ismerem a fajtámat, nem csodélkozom hogy egy kicsit már kifulladt.. Az meg megint más ügye hogy mit érezhet e közben. Szerintem neki nehezebb mint nektek.
2016. március 23. 19:54
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Ez elég érdekes, mert szerintem a rajongói megpróbálni a kedvébe járni - btw, nem csak a m&g-eken - és ő így "hálálja meg"? Oké, az igaz, hogy azért saját magunkra is figyelnünk kell, de én nem értem azt a feltételezést, hogy ő depresszió közeli élményeket él át egy fantalálkozó után.
2016. március 23. 20:00
Senki nem tudhatja milyen lehet neki. Persze minden nagy rajongónak csalódás, hogy nem találkozhat vele. De nem is hiszem, hogy Justin miattuk törölte az M&G-et. Melyik előadó ne szeretne találkozni a rajongóival? Ez hülyeség. De ha ő úgy érzi, hogy az M&G-k az ő kárára vannak, ezáltal a koncertjei nem olyanok, amilyennek lennie kéne és a zenébe sem tud annyi energiát belefektetni, mint amennyit akar, akkor valóban ez volt a helyes döntés. Sokkal több rajongója pártolna el tőle, mint most így. Egyik rajongója sem azért fizetett 2000$-t, hogy a közös képeken úgy nézzen ki, mint aki beteg.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy én sem lepődtem meg és én sem lennék csalódott, ha lett volna ilyen jegyem. Rohadtul megértem azokat, akik nagyot csalódtak benne, mert már megvolt a jegyük és végül mégsem találkozhatnak vele. De ennek az egésznek az okait csak Justin tudja. Nem mondom, hogy nekem is teljesen tiszta a kép és én most hűű de megértem őt. Nem is az volt a célom, hogy mindenáron megvédjem, mert neki is vannak baromságai, mint minden más embernek és ha ő ezt a döntést hozta, akkor ez a döntés, és csakis ő tudja, hogy miért.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy én sem lepődtem meg és én sem lennék csalódott, ha lett volna ilyen jegyem. Rohadtul megértem azokat, akik nagyot csalódtak benne, mert már megvolt a jegyük és végül mégsem találkozhatnak vele. De ennek az egésznek az okait csak Justin tudja. Nem mondom, hogy nekem is teljesen tiszta a kép és én most hűű de megértem őt. Nem is az volt a célom, hogy mindenáron megvédjem, mert neki is vannak baromságai, mint minden más embernek és ha ő ezt a döntést hozta, akkor ez a döntés, és csakis ő tudja, hogy miért.
2016. március 23. 20:00
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
A rossz kommentek és a rossz megjegyzések, valamint azok a frusztráló megnyilvánulások és szituációk, amelyek őt ezen alkalmak során érhetik megtörténhetnek minden sztárral, nem csak vele. Mindig lesznek majd olyanok, akik nem szeretik majd amit csinál és mindig lesznek majd olyanok akik miatt úgy érzi majd hogy feleslegesen csinálja ezt az egészet. Minden bizonnyal egy-egy ember negativitása vagy beszólásai juttatták erre a következtetésre, ami ugyan sajnálatos, viszont két végletű a dolog. Ha ő így tartja jónak, akkor tegyen csak így, ahogyan azt LaraGrande is mondta, sok olyan sztár van aki nem tartja meg az m&g-et, ezzel nincsen semmi baj. Viszont sztárként - celebként, akinek minden lépését milliók követik nyomon nap mint nap - igazán meg kellett volna már tanulnia hogy a szakmában két igazán fontos dolog van egy előadó számára, mint amilyen ő is. A pénze és a rajongói, és még ha nem is csak teljesen a második dologért adja ki a megszámlálhatatlan albumát és lép fel rengeteg helyen, akkor is szem előtt kellene tartania hogy miért érdemes csinálni ezt az egészet. Én sem szeretem őt, és ezt lehet hogy nem tudja, de ha tudná mi történne? Nagyon remélem hogy semmi és sz*rna a fejemre, hiszen ez lenne a normális. Mindenesetre azok is egészen biztosan őrültek, akik inkább erre a belátásra térítették, hiszen utálhatom őt akármennyire, nekem speciel soha sem jutna eszembe hogy a képébe dörgöljem. Ez egy undorító viselkedés!
A rajongóit sajnálom a legjobban. Én is pocsékul érezném magamat ha már mondjuk előre megvettem volna a jegyeket, erre kiderülne hogy a kedvence(im) visszamondták a meet & greet-et.
A rajongóit sajnálom a legjobban. Én is pocsékul érezném magamat ha már mondjuk előre megvettem volna a jegyeket, erre kiderülne hogy a kedvence(im) visszamondták a meet & greet-et.
2016. március 23. 20:19
Lol és még csodálkoznak a rajongói, hogy miért ébreszt olyan sok emberben mérhetetlen ellenszenvet.
2016. március 23. 20:31
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát nem is tudom. Szerintem egy sztárnak ezt mindig tudnia kell kezelni, már évek óta ismert,azt hittem ez már nem okoz neki gondot. A rajongóinak viszont nagy csalódás...
2016. március 23. 20:34
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Persze, ti megtudjatok ertrni... mit is?
En nagyon szeretem Justint, de a felhozott ervei szanalmasak es egyebkent szamomra kisse ertelmetlenek is... depressziokozeli elmenyt nyuljt neki a rajongokkal valo talalkozas? Kedves...
Nem tudom mik az igazi okai de hogy nem ezek az 100%....
En nagyon szeretem Justint, de a felhozott ervei szanalmasak es egyebkent szamomra kisse ertelmetlenek is... depressziokozeli elmenyt nyuljt neki a rajongokkal valo talalkozas? Kedves...
Nem tudom mik az igazi okai de hogy nem ezek az 100%....
2016. március 23. 21:13
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem önzőség. A rajongók miatt van pénze, és tehet meg "akármit". Ha nem lennének ezek a fanatikus rajongók, akik képesek akár egy kisebb vagyont is kiadni, csak hogy láthassák őt, nem lenne ekkora "karrierje" sem. De Bieber már nem egyszer viselkedett bunkón a rajongóival, szóval... nem is meglepő.
2016. március 23. 22:00
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Szerintem sem tisztesseges ez a dolog a fanokkal szemben. Pedig az utóbbi időkben már egeszen normálisnak tartottam biebert de most nagyon ellenszenves húzas volt tőle. Amugy ő választotta a hírnevetés ahoz meg a rajongókkal való találkozàs nagy mértékben hozzá tartozik. Rajongok nélkül nincs koncert,nincs hírnév, nincs ismertség...
2016. március 23. 22:11
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Kicsit szánalmasan hangzik.
elhiszem hogy nehéz de ő vállalta. És ennyi jár a fanok-nak (bár én nem vagyok az).Tényleg nem tisztességes.Ahogy olvastam a kommenteket.......hát igen sokkal egyetértek.
elhiszem hogy nehéz de ő vállalta. És ennyi jár a fanok-nak (bár én nem vagyok az).Tényleg nem tisztességes.Ahogy olvastam a kommenteket.......hát igen sokkal egyetértek.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: