Az énekes közösségi oldalain hozta nyilvánosságra, hogy törölte a ma kezdődő turnéjának Meet & Greetjeit, vagyis a rajongóknak nem lesz lehetőségük találkozni vele a koncertek előtt és után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber a továbbiakban nem hajlandó találkozni a rajongóival
2016. március 23. 10:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 23. 11:14
kedves iphone 6s
hogy lehet valakit gyulolni, akit nem is ismersz? Artott neked valamit vagy barmelyik szerettednek Justin? Mert ha azt mondanad, hogy nem kedveled ot, az mar joval tisztelettudobb lehetne.
hogy lehet valakit gyulolni, akit nem is ismersz? Artott neked valamit vagy barmelyik szerettednek Justin? Mert ha azt mondanad, hogy nem kedveled ot, az mar joval tisztelettudobb lehetne.
2016. március 23. 12:03
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Na most vmi értelmes Justinról.
2016. március 23. 12:09
Tényleg terhesek tudnak lenni a rajongók valamikor! És egy sztárnak nehéz mindig megfelelnie! Nehéz élet jár a hírnévvel, de vannak azért előnyei is! Megértem, ha így érez Justin, inkább feltöltődik és a bulikra meg a koncertekre koncentrál!
2016. március 23. 12:30
Szerintem teljesen érthető és normális dolgot kért..
2016. március 23. 13:21
Végülis érthető, de szerintem alapból feleslegesek az ilyen alkalmak.
2016. március 23. 13:41
Sokan írják, hogy meg tudják érteni...hát nekem ez az egész kicsit fura. Tényleg akkora teher egy fél órát arra áldozni, hogy személyesen is találkozzon azokkal az emeberekkel, akik tulajdonképpen a munkát biztosítják neki?? És, ha már messzebb megyünk, a pénzt is. Mert akármilyen morbid ezt így leírva olvasni, az igazság, ha nem lennének rajongói, akkor nem lenne az, aki, és nem lenne meg az Neki, amije van. És így ezt realisztikus szempontból érdekesnek tartom.
Ha pedig végiggondoljuk azt, hogy ezek a rajongók mennyi mindent megtesznek érte és hatalmas szeretettel fordulnak felé, Őt pedig ez az egész leterheli?
Úgy gondolom, hogy egy igazi rajongó, nem tökéletesnek látja, akarja látni az általa kedvelt sztárt, hanem csak egyszerűen meg szeretné ölelni, és nem hinném, hogy a m&g-en minden rajongó a tökéletességet várja Justintól.
Ez a dolog szerintem a szakmához tartozik. És szerintem azok a rajongók, akik kiálltak Justin mellett, akkor is, mikor a béka segge alatt volt, igenis megérdemlik a vele való találkozást. Szerintem ez önzés Justin részéről.
Ha pedig végiggondoljuk azt, hogy ezek a rajongók mennyi mindent megtesznek érte és hatalmas szeretettel fordulnak felé, Őt pedig ez az egész leterheli?
Úgy gondolom, hogy egy igazi rajongó, nem tökéletesnek látja, akarja látni az általa kedvelt sztárt, hanem csak egyszerűen meg szeretné ölelni, és nem hinném, hogy a m&g-en minden rajongó a tökéletességet várja Justintól.
Ez a dolog szerintem a szakmához tartozik. És szerintem azok a rajongók, akik kiálltak Justin mellett, akkor is, mikor a béka segge alatt volt, igenis megérdemlik a vele való találkozást. Szerintem ez önzés Justin részéről.
2016. március 23. 13:46
|
|
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline
|
Nem akarok senkit se bántani, de szerintem egy igazi sztár nem mondd ilyet, hogy nem akar többet találkozni a rajongóival. Közbe meg teszi a szépet és egyébként ezzel sok rajongóinak ( ha megy koncertre, ha nem) nagyon nagy csalódást okoz. Eddig hány banda/énekes/színész stb. mondta azt, hogy ő nem akar találkozni a rajongóival, azért ,, mert őt lefárasztják"? Az 1D hányszor mondta azt, hogy ők nem fognak a rajongóikkal találkozni ( félre ne értsétek, de én nem vagyok Bieber rajongó se meg 1D rajongó se), pedig ők sokkal nagyobb koncerteket adtak, mint ő?! Talán ők nem voltak fáradtak? Miért választotta akkor ezt a karriert, holott nagyon jól tudta, hogy ebben az is benne van, hogy a rajongóival kell találkozni?! Majd ha az utcán oda fog hozzá menni egy rajongó, hogy kérjen képet, vagy aláírást, akkor is majd elhajtja? Egyre beképzeltebb ez a srác! Szerintem ez azért elég szomorú. Az ilyen ember az én szememben nem sztár!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: