Feltörték Harry Styles édesanyjának iCloud-fiókját – sosem látott képek kerültek elő
2016. március 21. 23:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ezer éve tudjuk azt a tényt miszerint az ájkláud a lehető legsz*rabb és legkönnyebben feltörhető rendszer. Ha valaki annyira titkolni akarja a magánjellegű fényképeit, nem használ olyat amihez máshonnan is hozzá lehet férni. Bár én nem ájfónnal nyomulok, de eszem ágában sincs használni az ilyen felhő alapú rendszereket, mert egytől egyig megbízhatatlanok.
2016. március 21. 23:26
|
|
Jezz2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.22. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 249981 offline
|
Erre nincsenek szavak… milyen rjongó az ilyen, hogy nevezheti magát annak? El tudja képzelni milyen lehet nekik?
A fiúk így fogják elveszteni a rajongóikba vetett bizalmukat. Először Louis kisfiának az édesanyját, támadják, most meg ez? Nem értem mi van a Directionerekkel! Jó van, hogy nekem sem tetszik amit csinálnak, de könyörgöm nekem nincs jogom tönkretenni egy másik ember életét, egy szó beleszólásom sem lehet, mert én tisztelem a másikat, akárki legyen!
Én egy ellenségemmel nem tennék ilyet, nem hogy azzal akiért rajongok!
Most komolyan, mi köze van hozzá, hogy mit csinál szegény Harry? Az ő dolga, és ha valami baja van ezzel azt nem így kell megoldani!
Na és már csak az kébe, hogy nyilvánosságra hozza a telefonszámukat meg az e- mail címüket! Szerintem az lenne az utolsó csepp náluk a pohárban… szóval nagyon remélem, hogy nem teszi meg!
Szegény Harry… nagyon, nagyon sajnálom!
A fiúk így fogják elveszteni a rajongóikba vetett bizalmukat. Először Louis kisfiának az édesanyját, támadják, most meg ez? Nem értem mi van a Directionerekkel! Jó van, hogy nekem sem tetszik amit csinálnak, de könyörgöm nekem nincs jogom tönkretenni egy másik ember életét, egy szó beleszólásom sem lehet, mert én tisztelem a másikat, akárki legyen!
Én egy ellenségemmel nem tennék ilyet, nem hogy azzal akiért rajongok!
Most komolyan, mi köze van hozzá, hogy mit csinál szegény Harry? Az ő dolga, és ha valami baja van ezzel azt nem így kell megoldani!
Na és már csak az kébe, hogy nyilvánosságra hozza a telefonszámukat meg az e- mail címüket! Szerintem az lenne az utolsó csepp náluk a pohárban… szóval nagyon remélem, hogy nem teszi meg!
Szegény Harry… nagyon, nagyon sajnálom!
2016. március 22. 06:40
|
|
Liana410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.09. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 235744 offline
|
Ez egy elég aljas dolog,de azért kívánvsi lennék még a többi képre...Esetleg Harry meg Kendall nen akarták lefotózni,ahogy ba*nak?Tudom,hogy régebbi képek,de akkor is.Szánlamas dolog az elvileg alkalmi kapcsolat ami köztük van.Jenner gyerek elrontja Harryt.Nem szeretnénk ezt..Legalábbis én nem.Nagyon sajnálom Anne-t,Harry-t de bezzeg ha egy átlagos embernek hozzáférnek az adataihoz semmi se történik,pedig nem kéne így bánni az átlagemberekkel(saját tapasztalatból mondom).Az is tény,hogy ez egy nagyon elvetemült solog volt ettől a lánytól,de mosmár láttunk ilyet is.
2016. március 22. 13:46
Nem tudom, hogy esne annak az illetőnek aki feltörte, ha ő vele esne meg ilyen..
2016. március 22. 17:27
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
Ez borzasztó
az ilyen rajongók már nem is rajongók hanem idióták! hogy képes ilyesmire???
az ilyen rajongók már nem is rajongók hanem idióták! hogy képes ilyesmire???
2016. március 22. 17:34
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Ez inkább megszállott,mintsem rajongó.Szegény Anne
2016. március 23. 16:33
Oké, ez a csaj egy őrült. :/
Én is rajongok a fiúkért, de eddig én sem mennék el, még Cody Wisenál sem...
Ez őrült. Börtönbe a hackerrel! xD
Én is rajongok a fiúkért, de eddig én sem mennék el, még Cody Wisenál sem...
Ez őrült. Börtönbe a hackerrel! xD
2016. március 23. 22:23
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
Nagy az Isten állatkertje...
A rajongásnak is vannak határai, ez már megszállottság. Már nem azért, de az ilyennek a diliházban van a helye.
Egyetértek, Lianda. Magánélet? Személyiségi jogok? Jelent ez még valamit?
A rajongásnak is vannak határai, ez már megszállottság. Már nem azért, de az ilyennek a diliházban van a helye.
Egyetértek, Lianda. Magánélet? Személyiségi jogok? Jelent ez még valamit?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: