Feltörték Harry Styles édesanyjának iCloud-fiókját – sosem látott képek kerültek elő
2016. március 21. 15:58
Milyen érdekes, pont a szakítás után előkerülnek ezek a képek...
2016. március 21. 16:35
Ez egy akkora nagy parasztság már nem azért...
Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen,hogy más fiókját feltörje és a személyes dolgait Képek/telefonszám/e-mail/ nyilvánosságra hozza??
Undorító az ilyen ember,elhiszem hogy csalódott
Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen,hogy más fiókját feltörje és a személyes dolgait Képek/telefonszám/e-mail/ nyilvánosságra hozza??
Undorító az ilyen ember,elhiszem hogy csalódott
2016. március 21. 16:54
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Igen, sajnos ez igaz....tegnap az egész Directioner csoport ettől visszhangzott...nagyon sajnálom Anne-t, igazán disznóság volt ez egy "rajongótól"- Ezek személyes képek, van elég képünk a fiúkról,miért kell fájdalmat okoznunk nekik??? Idióta...
2016. március 21. 17:55
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Én amúgy nem értem... valakinek ez az életcélja, hogy feltörje másnak valamilyen fiókját? Milyen lehet már: "Jeee, feltörtem Harry Style anyukájának iCloud fiókját! Most teljes lett az életem"
Már olyan unalmas folyton ilyeneket olvasni... komolyan, mi a jó ebben? Még csak azt sem lehet elmondani, hogy híres lesz, mert nem is tudjuk ki volt az illető. Amúgy meg nincs elég kép az interneten a kedvencéről? Még ha valami olyan sztárét töri fel, aki mindig rejtegeti magát, akkor oké, de Harry-ről kismillió kép van és már legalább 20 olyan kép, amin Kendall-el van.
Szóval visszatérve, nem tudom mi mehet át egy ilyen "rajongó" fejében, amikor ilyet tesz. Special még sosem fordult meg a fejemben, hogy feltörjem a kedvenceim instagramját/Twitterét/facebookját/telefonját, mert megelégszem azokkal, amiket kiposztol magáról. Nem fogok a magánéletében vájkálni, mert nekem sem esne jól, ha akár pont a kedvencem nézegetné a személyes fotóimat! Ami személyes, annak oka van, hogy személyes, és jó lenne, ha ezek a "rajongók" ezt észben tartanák.
Már olyan unalmas folyton ilyeneket olvasni... komolyan, mi a jó ebben? Még csak azt sem lehet elmondani, hogy híres lesz, mert nem is tudjuk ki volt az illető. Amúgy meg nincs elég kép az interneten a kedvencéről? Még ha valami olyan sztárét töri fel, aki mindig rejtegeti magát, akkor oké, de Harry-ről kismillió kép van és már legalább 20 olyan kép, amin Kendall-el van.
Szóval visszatérve, nem tudom mi mehet át egy ilyen "rajongó" fejében, amikor ilyet tesz. Special még sosem fordult meg a fejemben, hogy feltörjem a kedvenceim instagramját/Twitterét/facebookját/telefonját, mert megelégszem azokkal, amiket kiposztol magáról. Nem fogok a magánéletében vájkálni, mert nekem sem esne jól, ha akár pont a kedvencem nézegetné a személyes fotóimat! Ami személyes, annak oka van, hogy személyes, és jó lenne, ha ezek a "rajongók" ezt észben tartanák.
2016. március 21. 18:01
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Szerintem nem épp helyénvaló rajongónak nevezni az ilyen elmebajos embert..Ezzel sérti a "bálványa" magánéletét ami nem mellesleg büntetendő..Beteg az ilyen..Ha valóban a rajongója lenne nem tenné ki ennek a családot.
2016. március 21. 18:22
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ennyit a magán életről...
2016. március 21. 19:27
Najó..Valakinek az a célja hogy feltörjenek egy fiókot vagy mi?? Ez már egy kicsit túlzás.. Amúgy nem tudom hogy az a személy mit reagálna, ha az övét törnék fel....
2016. március 21. 19:55
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Iszonyatosan felháborító ami történt... Szegény Anne.
És még mennyi kép került elő, amit Harry nem akart a nyilvánosság előtt látni. A cikkben nem akartam mindet belerakni, ne haragudjatok... Próbáltam ábrázolni, hogy hiteles legyen a cikk és láthassátok, hasonlók de mégis tiszteletben tartani, hogy nem a nyilvánosságnak szánták...
2016. március 21. 20:18
|
|
Love Arianavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.12. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 254705 offline
|
Nagyon sajnálom.
2016. március 21. 20:21
|
|
Sarolta Sáraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 254463 offline
|
MAGÁNÉLET!!!!
Aki ezt csinálta ismeri ezt a szót?
Ezek személyes dolgok!!
Előszőr gondolt volna bele, hogy mit csinál.
Ez egy tipikus példája volt a „ én megcsinálhatom mással, de ő nem csinálhatja meg velem“ embernek.
Belegondolt, hogy ezzel mit okozott Harrynek és a családjának?
Ez az őrült nagyon szégyelje magát!!!!!
Süllyedjen jó mélyre!!!!
Aki ezt csinálta ismeri ezt a szót?
Ezek személyes dolgok!!
Előszőr gondolt volna bele, hogy mit csinál.
Ez egy tipikus példája volt a „ én megcsinálhatom mással, de ő nem csinálhatja meg velem“ embernek.
Belegondolt, hogy ezzel mit okozott Harrynek és a családjának?
Ez az őrült nagyon szégyelje magát!!!!!
Süllyedjen jó mélyre!!!!
2016. március 21. 21:28
Tényleg nem jó, ha visszaélnek a privát fotókkal... Viszont az kiderült, hogy több van Harry és Kendall között barátságnál! De lehet, hogy ez már a múlt!
2016. március 21. 22:58
Nem szeretem Harryt, de ez nagyon durva. Én lecsukatnám az ilyet, nagyon gáz.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: