Selena Gomez jobbnak tartja a One Direction új korongját Justin Bieberével szemben
2015. december 12. 14:22
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Mindketto album jo de directioner vagyok ezert en tuti a MAde In The A.M.-et valasztanam♥
2015. december 12. 17:31
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Purpose. Nem szeretem az 1D-t annyira.
2015. december 12. 17:34
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Egyépként nem az ő véleménye csak kicsit nyalizni akar Niallkének és Justint meg megakarja bántani. Most mivel a pasija Niallke ezért mondja ezt ha Zayn lenne a pasija akkor az ővét ha Justin akkor a Purposet mondaná. Látszik Taylor Swift a barátja. Nekem egyébként a Purpose tetszik vagyis imádom a Made In The AM-et még meg se hallgattam.
2015. december 12. 19:06
Szerintem itt semmi olyan nincsen,hogy kit választott Sel,valószínűleg csak véleményt nyilvánított de hát persze fel is lehet nagyítani..
2015. december 12. 21:17
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Csak az igazságot mondta, nem bírom az 1D-s srácokat sem, de a zenéjük tényleg sokkal jobb, mint Justiné, még akkor is ha a Sorry épp nem lett rossz dal.
2015. december 12. 22:17
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Néhány embernek fáj az igazság!
Amúgy a MITAM tényleg sokkal jobb, zeneileg DALSZÖVEGILEG, ráadásul azon a CD-n nincs olyan dal amivel *valaki* gúnyolná őt (mint a Love Yourself)
2015. december 13. 12:28
Istenem, miért kell ebből is felhajtást csinálni? Kérdezett tőle valamit egy rajongó, és válaszolt rá. Ennyi...
2015. december 13. 13:08
Istenkém! Egyesek olyan hülyék. Sely helyében én is azt mondanám amelyik nekem jobban tetszik. Én ha igaz? Mi van belőle?
Amúgy szerintem jól döntött sely.
Amúgy szerintem jól döntött sely.
2015. december 13. 13:22
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Hat en erre nem is tudok mit mondani.. Oke az o velemenye dehat mindenki tudja, hogy meg ugyanugy szereti Justint..
Szeretem Selenat de most nagyon meglepett.. Nem tudom hova tenni. Justin mennyi mindent megtesz, hogy visszaszerezze (persze amennyit tud hiresseg letere) de ez.. Tenyleg nem tudom.. Lehet iritalja, hogy van 3 dal ami rola szol vagy en nem is tudom.. Erdekes
2015. december 13. 15:59
És egy cikk író sem veszi észre, hogy már unalmas ilyenekből cikket írni... (Tisztelet a kivételnek!)
2015. december 13. 18:46
Fuujj de idegesítő hogy minden második cikk Selena Gomez szerelmi háromszögéről szól .. Nem hinném hogy mindenki erre kíváncsi lenne ..
2015. december 13. 19:42
Szerintem pedig Justin Bieber albuma nem olyan rossz, mint az egydé albuma.
2015. december 13. 21:05
|
|
Nikolett Börcsökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 252247 offline
|
Szerintem ez az ő ma magán életük de viszont én Justint választanám
<3
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: