Selena Gomez jobbnak tartja a One Direction új korongját Justin Bieberével szemben
2015. december 11. 16:36
Justint és az 1D-t is utálom,de ha választanom kéne akkor persze,hogy a Made In The AM-et választanám .-.
2015. december 11. 17:34
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
1D-t választanám én is, de egyiküknek sem vagyok nagy rajongója már
2015. december 11. 17:37
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Mindig is tudtam,hogy Selenának jó ízlése van
2015. december 11. 17:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Pedig Justin albuma jobb, hihetetlen mennyit fejlődött, nagyon vártam az albumot és semmit nem csalódtam benne.
Ez pedig annyira direkt húzás volt Selenától, unalmas már.
Ez pedig annyira direkt húzás volt Selenától, unalmas már.
2015. december 11. 18:01
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Épp az egyik taggal kavar persze h őket reklámozza most xD ez a csaj kezd olyan lenni mint Taylor..
2015. december 11. 19:32
|
|
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline
|
mind a a két lemez jó de a purpose szerintem jobb!de attól még hogy selena szerint a Made in the AM-jobb atol még nem kell járnia niallal.
2015. december 11. 22:21
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Nektek nem tökmindegy? Egyiknek ez tetszik, másiknak az, mellesleg nem tett nyilatkozatot, pusztán válaszolt.... Mint gondolom baromi sokan még rajta kívül. Személy szerint egyiket sem hallgatom, lehet ezért tudok elfogultság nélkül írni... Mit kell egyből támadni? Ha neki az tetszik, amen, senkinek semmi köze hozzá. Ennél sokkal szánalmasabb, hogy egyesek csak annyit tudnak kinyögni, mennyire utálják ezt a csajt. Nem tudom, én akit utálok/lesz*rok, stb, arról nem olvasok, meg nem teszek megjegyzést, hogy 'márcsakazértismertezmenő'.. Jesszus, hova fajul már ez a világ..
2015. december 12. 00:20
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Habár nem szívlelem ezt a lányt, maximalisan igazat adok neki!
MADE IN THE AM!!!! <3
2015. december 12. 08:51
Kezd egy kicsit untatni, hogy Selena ebédjéről is cikket kell írni. Amúgy én egyiküket sem szeretem, de a Made in the AM biztos jobb (Justinnál az összes énekes jobb)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: