Élő Barbie babák – avagy akik túlzásba estek a plasztikával
2015. október 12. 15:38
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
omg! ezek nagyon nagyon ngayon nagyon nagyon...nagyon betegek
a 9. megkifejezetten ronda..
a 9. megkifejezetten ronda..
2015. október 12. 16:09
|
|
Goldiii1221új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 233258 offline
|
Kész csoda, hogy csak 2 japán,koreai vagy kínai van köztük...
2015. október 12. 16:21
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Te jó ég...ezek élő emberek?
2015. október 12. 16:34
durva hogy ezek az emberek több millió forintot költenek ilyen baromságokra.. de vajon ez nekik miért jó?
2015. október 12. 16:42
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Goldiii1221 @ 2015.10.12. 16:09)
Kész csoda, hogy csak 2 japán,koreai vagy kínai van köztük... 
Mi bajod van ? -.- Mind a három külön nemzetiség (sajnos rengetegen nem tudják..látszik mennyien tanultak itt..:'D)és csak egy kínai van, a többi mind más nemzetiégű -.-"...
2015. október 12. 17:17
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Miért mindegyik ukrán egy-két kivétellel?! Amúgy egyáltalán nem szépek. Sőt, szerintem mindenki természetes sokkal szebb.. :/
2015. október 12. 17:34
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Van pár aki olyan mint az élő ember.A második (kép) egész jó.Nekem kell a második baba
2015. október 12. 17:37
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Izabella-val mi a baj?
Oké, oké, babarcú, de egyáltalán nem olyan mint a többiek. És hát Valeria... no comment.
2015. október 12. 17:41
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hogy ezek az emberek nem normálisak az biztos
2015. október 12. 18:00
Ez már tényleg túlzás, sőt, egyenesen ijesztő is...de ezzel nem mondtam újat.
2015. október 12. 18:18
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Ez tényleg már túlzás, hogy néznek ki ezek?? A lányok még úgy-ahogy kinéznek, na de a fiú?? Ritka borzalmas már nem azért...
2015. október 12. 19:42
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Valeria Lukyanova: Őt eddig is ismertem, láttam róla videókat és szerintem nem olyan csúnya, csak ijesztő kicsit
Anasztaszija Spagina: Szerintem ő kifejezetten szép! Aranyos is és eléggé fiatalnak néz ki!
Venus Isabelle Palermo: Ő természetesnek nézki, én nem lűtok rajta plasztikáztatást, szerintem ez csak smink!
Anzselika Lenova: A legszebb köztük szerintem nagyon, nagyon szép! Akkor is ha plasztikáztatott, az arcán nem látszik a plasztika, de a testén annál inkább!
Izabella Miko: Egyáltalán ezen a lányon történt beavatkozás?? Tökre természetes, köztük ő a legtermészetesebb
Lilya Kish: Nem is hasonlít a Barbie babára de ő se olyan ronda
Jenny Lee Burton: Hmm egy anyuka plasztikával foglalkozik, nem a saját gyerekeivel, mindegy is
Wang Jiayun: Szerintem így is látszik rajta, hogy kínai, sztem nem változhatott sokat
Lhouraii Li: Ő nem szép, szerintem nem a legdurvább, de nem szép
Justin Jedlica: Ez az undormány, már bocsánat, de baromi undorító fuuj,még helyesnek sem mondható, és mi ez a test!!?? Találkoznék vele elszaladnék, a félelmembe
Tehát 100 szónak is egy a vége, szerintem többségben nem csúnyák, és azt csinálnak a testükkel amit akarnak, de azt a sok pénzt amit arra költöttek, hogy a külsőjükön változtassanak, jó másra dologra is költhették volna, ebben a világban már ez a legnagyobb gond, ha valaki nem néz ki jól....
Anasztaszija Spagina: Szerintem ő kifejezetten szép! Aranyos is és eléggé fiatalnak néz ki!
Venus Isabelle Palermo: Ő természetesnek nézki, én nem lűtok rajta plasztikáztatást, szerintem ez csak smink!
Anzselika Lenova: A legszebb köztük szerintem nagyon, nagyon szép! Akkor is ha plasztikáztatott, az arcán nem látszik a plasztika, de a testén annál inkább!
Izabella Miko: Egyáltalán ezen a lányon történt beavatkozás?? Tökre természetes, köztük ő a legtermészetesebb
Lilya Kish: Nem is hasonlít a Barbie babára de ő se olyan ronda
Jenny Lee Burton: Hmm egy anyuka plasztikával foglalkozik, nem a saját gyerekeivel, mindegy is
Wang Jiayun: Szerintem így is látszik rajta, hogy kínai, sztem nem változhatott sokat
Lhouraii Li: Ő nem szép, szerintem nem a legdurvább, de nem szép
Justin Jedlica: Ez az undormány, már bocsánat, de baromi undorító fuuj,még helyesnek sem mondható, és mi ez a test!!?? Találkoznék vele elszaladnék, a félelmembe
Tehát 100 szónak is egy a vége, szerintem többségben nem csúnyák, és azt csinálnak a testükkel amit akarnak, de azt a sok pénzt amit arra költöttek, hogy a külsőjükön változtassanak, jó másra dologra is költhették volna, ebben a világban már ez a legnagyobb gond, ha valaki nem néz ki jól....
2015. október 12. 21:01
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
van amelyik egyáltalán nem vészes de a srác...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: